Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το πιο καυτό μαγιό και… χάζεψαν τα social media!

 
 
Δείτε την να τρέχει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στους δρόμους της Χαλκιδικής
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη μέχρι να τελειώσει ο Ιούλιος και να καλωσορίσουμε κι επίσημα τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Είμαστε σε μία φάση που όλοι σπεύδουμε τουλάχιστον στις κοντινές παραλίες -αν όχι σε αγαπημένα νησιά- για να ανακουφιστούμε λίγο από τη ζέστη και να απολαύσουμε το χαλαρό κλίμα που επικρατεί στην παραλία. Κι επειδή όλοι είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο κλίμα, τα προφίλ στο Instagram έχουν γεμίσει με τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Οι celebrities που πάντα ξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν το κοινό με τις αναρτήσεις τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας έχουν απογοητεύσει. Ειδικά ορισμένες σέξι παρουσίες, όπως η Ελένη Φουρέιρα που ούτως ή άλλως μας αφήνει άφωνες με το καταπληκτικό της κορμί.

Η τραγουδίστρια έχει επενδύσει πολύ στο κορμί της κι αυτό είναι κάτι πολύ προφανές, πολύ πριν βγει στην παραλία και τη δούμε με μαγιό. Όταν, βέβαια, συμβαίνει το τελευταίο, ας πούμε ότι τα λόγια είναι περιττά, γιατί οι αναλογίες της Ελένης μπορούν να «μιλήσουν» από μόνες τους.

Χτες το βράδυ, για παράδειγμα, η αγαπημένη σταρ μπήκε στο Instagram της και ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στον καθρέφτη της με ένα από τα πιο σέξι μαγιό που έχουμε δει αυτόν τον μήνα. 

 
 

Είναι γνωστό πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από δυο καλοί συνάδελφοι είναι και δυο πολύ καλοί φίλοι που διατηρούν μεταξύ τους μια άριστη σχέση.

Tο βράδυ, οι δυο τραγουδιστές ενφανίστηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Χαλκιδικής για αυτό και ταξίδεψαν μαζί μέχρι εκεί.

Ωστόσο, μιας και οι δυο διατηρούν άψογη φυσική κατάσταση, δεν έχασαν την ευκαιρία να αθληθούν παρέα στους δρόμους της Χαλκιδικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αργυρός δε βάζει ρούχο πάνω του! Αυτό είναι το πιο γυμνό το καλοκαίρι!

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο από την ώρα που τρέχουν στο οποίο φαίνονται και οι δυο να βρίσκονται σε εξαιρετική διάθεση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!