Καλοκαίρι, ήλιος, κορμιά με μαγιό... λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου!

 
 
Πλούταρχος, Παπακαλιάτης, Μουτσινάς, Βαρδής, Ζαγοράκης, Ντενίση, Μπεκατώρου, Μπόσνιακ,  Τούνη, Γερονικολού και η Ντέμη του #MasterChefGR με μαγιό!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την ιδανική ευκαιρία να στηρίξουν τον γιο τους, Γιώργο, στο νέο του βήμα βρήκαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του, Μαρία.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, που έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, βρέθηκε στην Νάξο για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Έρωτας μοιάζει» , που κυκλοφορεί από την Panik Records, σε μουσική δική του και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! που κυκλοφορεί απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε κοσμική παραλία, να κάνει τις βουτιές της και να χαλαρώνει κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου.

Μαζί με τον τραγουδιστή και την σύζυγό του, εκτός από τον Γιώργο Κακοσαίο, ήταν οι δύο μικρότερες κόρες τους, η 14χρονη Ελεονώρα και η 12χρονη Παναγιώτα, ενώ έλλειπαν από το πλευρό τους η 22χρονη Κατερίνα και ο 10χρονος Κωνσταντίνος.

 

Μπορεί να ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, η πατρίδα του όμως είναι η Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι βρίσκεται εδώ. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στους μαγευτικούς Παξούς και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές και τα ταξίδια του. Και φυσικά οι φωτογραφίες και τα video του φέρουν την καλλιτεχνική του σφραγίδα.

Ο ίδιος αγαπά πολύ τη φωτογραφία και συχνά τον βλέπουμε να μοιράζεται video με την προσωπική του σκηνοθετική ματιά και ένα αποτέλεσμα που θυμίζει ταινίες μικρού μήκους. Έτσι έγινα και αυτήν τη φορά με τα αγαπημένα του τοπία, αλλά και τις υποβρύχιες βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει διακοπές με διάσημους φίλους του στην Πελοπόννησο!

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» τελείωσε και ο Νίκος Μουτσινάς αυτό το διάστημα χαλαρώνει και φορτίζει τις μπαταρίες του έχοντας μαζί του καλούς φίλους σ’ αυτές τις διακοπές του.

Ανάμεσα στους γνωστούς φίλους του είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ματίνα Νικολάου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος, όπου όλοι μαζί απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε όχι μόνο φωτογραφία αλλά και βίντεο στο οποίο ποζάρουν, χορεύουν και δείχνουν να ευχαριστιούνται τις στιγμές που περνούν όλοι μαζί.

 

Συνήθως η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής, επισκέπτονταν το αγαπημένο τους νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τη Λήμνο, όμως ακόμη δεν ξέρουμε αν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους. Μπορεί πολλοί να είναι οι διάσημοι που έφυγαν ήδη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πολλοί όμως είναι και εκείνοι που επέλεξαν να μείνουν στην Αθήνα εξαιτίας του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι ανήκει στην πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία διάσημων.

Όπως και να έχει φροντίζουν να κάνουν τις βουτιές τους και να παίζουν στην παραλία όταν βρίσκουν χρόνο ή να δροσίσουν τα παιδιά τους στη φουσκωτή πισίνα του σπιτιού τους.

 

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Μυκόνου απαθανάτισε η κάμερα του «Mykonos Live Tv» την Ιωάννα Λίλη μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την 15χρονη κόρη τους. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις βουτιές του στα μπλε νερά του Αιγαίου.

Όπως θα δεις, η Ιωάννα Λίλη έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, αφού το σέξι κορμί της εντυπωσίασε τους λουόμενους. Η παρουσιάστρια φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, γυαλιά ηλίου και ένα τουρμπάνι στο κεφάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ. Ωστόσο, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε το καλογυμνασμένο σώμα της.

 

H Μίμη Ντενίση έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον Θεολόγο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την κόρη της, Μαριτίνα, αλλά και αγαπημένους της φίλους, ενώ συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμές από την ανέμελη καθημερινότητά της.

Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μιμή Ντενίση πόζαρε με άνεση μοντέλου στον φακό της μονάκριβης κόρης της, φορώντας μόνο το μαγιό της. Μάλιστα, στην ακροθαλασσιά δεν ήταν μόνη, αλλά είχε στο πλευρό της και τον αγαπημένο σκύλο της.

«Μαγιό και σκύλος, ασορτί. Ήρα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την σιλουέτα της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ συνδέονται από μια στενή φιλία, η οποία όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μεγαλώνει.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και η σχεδιάστρια ρούχων εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου τους και και έτσι αποφάσισαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους απολαμβάνοντας η μία την παρέα της άλλης. Μαζί τους ήταν βέβαια και τα υπόλοιπα μέρη της παρέας.

Με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους δείχνοντας μας μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους.

 

Tο καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά τις τελευταίες μέρες. Οπότε, μια βουτιά στη θάλασσα είναι η καλύτερη λύση για να δροσιστούμε και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αυτό φαίνεται πώς σκέφτηκε και η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef ταξίδεψε με την σύντροφό της, Άλκηστη Αλεξανδράτου, στα Κουφονήσια, προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Εκεί, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε, φορώντας μόνο το μαγιό της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα φούξια μπικίνι, η Ντέμη σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους.

«Στις μικρές Κυκλάδες κάτι «ψήνετε»‼️ Fresh, juicy, local Food‼️» ,έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν… βροχή.

 

Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στο φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και εμείς μείναμε άφωνοι με το υπέροχο κορμί της!

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε στο instagram της την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπικίνι από τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Κρήτη!

Η ηθοποιός δεν διαθέτει μόνο ένα λαμπερό πρόσωπα, αλλά έχει και τέλειες αναλογίες!

Η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

 

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη! Η γνωστή influencer μετά την εξομολόγηση για το ροζ βίντεο μέσα από το κανάλι της στο youtube, ετοίμασε τις αποσκευές της και ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με τη φίλη της, Κίκα Τσέκου. Οι δύο γυναίκες έκαναν πρωινές και βραδινές βόλτες στο νησί περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Η κάμερα του «Mykonos Live Tv» απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια του μπάνιου της σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Φορώντας ένα σέξι ολόσωμο μαγιό, που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία, η Ιωάννα Τούνη αναστάτωσε τους λουόμενους με την παρουσία τους. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και το κρασάκι της προσπαθώντας να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν.

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου