Από πότε οι γοργόνες βγαίνουν στη στεριά;

 
 
Καρρά, Πασχάλη, Λοτσάρη, Παπαδημητρίου, Σολωμού, Μπόμπα, Βαλαβάνη, Χρουσαλά και το κορίτσι του Τροχού της Τύχης (και του Πέτρου) με μαγιό!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την ήδη υψηλή θερμοκρασία ανέβασαν ακόμα περισσότερο η Σόφη Πασχάλη, η Νικολέττα Καρρά και η Νίνα Λοτσάρη, την Κυριακή στο Καβούρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τρεις φίλες πήγαν για μπάνιο σε παραλία της περιοχής και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και τα στυλάτα μαγιό τους.

 

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στα νησιά. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως αυτό – απ’ ότι φαίνεται – δεν θα σταθεί εμπόδιο στις διακοπές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μιας και φέτος αποφάσισαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους. Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» το απόγευμα της Παρασκευής, οι δύο ηθοποιοί ετοίμασαν τις αποσκευές τους και ξεκίνησαν το ταξίδι έχοντας στο πλευρό τους γιους τους.

Η Μαρία Σολωμού είναι μητέρα του Αλέξανδρου που μετρά πλέον 15 χρόνια ζωής ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου του Διονύση και του Φίλιππου που είναι 15 και 14 ετών αντίστοιχα. Η όμορφη παρέα, λοιπόν, χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ οι βουτιές τους δεν είχαν τέλος! Όπως ήταν λογικό, και οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από την εκδρομή τους.

Μπορεί να μην διευκρίνισαν σε ποιο ακριβώς νησί ταξίδεψαν, ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλοίο με φόντο το λιμάνι της Σύρου. Συνεπώς, βρίσκονται κάπου στις Κυκλάδες

 

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο η Μύκονος γέμισε από διάσημους και ανθρώπους της showbiz, οι οποίοι απόλαυσαν τις βουτιές τους στις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Χριστίνα Μπόμπα και Μαριέττα Χρουσαλά επισκέφτηκαν το νησί των ανέμων με τους αγαπημένους τους (και τα παιδιά της η τρίτη...) και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο σε παραλία της Μυκόνου, με... Survivor παρέα, αφού μαζί τους ήταν η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 
 
'Eνα άλλο Survivor ζευγάρι που βρέθηκε στη Μύκονο είναι και αυτό του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης και η αγαπημένη του πέρασαν ευχάριστες στιγμές στην παραλία και δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους την περιπέτεια υγείας τους με τον κορωνοϊό.
 

 

Για ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί η Μαριέττα Χρουσαλά. Με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα μικρά παιδιά τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η πρώην παρουσιάστρια όπως ήταν λογικό τράβηξε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της.

 

Το κορίτσι του Πέτρου Πυλαρινού που βλέπουμε κάθε μέρα στον Τροχό της Τύχης είναι μια κούκλα! Που να την δεις και με μαγιό!

Το νέο ζευγάρι της showbiz είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου που απολαμβάνουμε στον Τροχό της Τύχης και ο Πέτρος Πυλαρινός, ο frontman των Alcatrash, τον οποίο βλέπαμε καθημερινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Γνωρίστηκαν από κοινούς συνεργάτες στις αρχές του χρόνου και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε πάρτι που έκανε συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά.

Οι δύο τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν όλη μέρα μαζί καθώς από τότε ζουν στο ίδιο σπίτι.

Ο Πέτρος Πυλαρινός μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να ζήσει με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου συγκατοικούσε με τον μουσικό του συγκροτήματος Ανδρέα Βούλγαρη, ο οποίος και αυτός πια μένει με τη δική του σύντροφο Κατρίνα Τσάνταλη.

«Είναι καλά, οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες. Ήταν έρωτας τα χρόνια του κορωνοϊού. Μείναμε μαζί γιατί μας βρήκε μαζί η κατάσταση του lockdown και όλα αυτά, οπότε μείναμε περισσότερο χρόνο μαζί. Καλά πάει!» εξομολογήθηκε η Βάλια καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από λίγο καιρό.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη