Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δεν θα αναγνωρίσεις τη Μαρία Μπέη χωρίς μακιγιάζ! Είναι μια άλλη...

  01/07/2020 08:20
Δεν θα αναγνωρίσεις τη Μαρία Μπέη χωρίς μακιγιάζ! Είναι μια άλλη...

Δεν θα αναγνωρίσεις τη Μαρία Μπέη χωρίς μακιγιάζ! Είναι μια άλλη...

  01/07/2020 08:20
 
Η Μαρία Μπέη είναι μία από τις παίκτριες του φετινού #ΜasterChefGR που συζητήθηκε όσο καμία. Ποζάρει χωρίς ίχνος make up, χωρίς έντονο smokey eye, το contouring και τον κόκκινο κραγιόν
 
 
 Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση από τις οντισιόν ακόμη όταν μπροστά στους κριτές παρουσίασε πιάτο, το οποίο συνοδευόταν από κόλλυβα. Η παίκτρια κέντρισε μάλιστα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού λόγω και του έντονου μακιγιάζ της, χαρακτηρίζοντας την ως το κοριτσάκι από την οικογένεια Adams.
 
 
Στην πορεία και αφού άρχισαν οι πρώτες υπόνοιες για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο, το κοινό άρχισε να διχάζεται με την συμπεριφορά της. Δεν ήταν η αγαπημένη του κοινού, δεν ήταν όμως και η πιο μισητή.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μπορεί πολλές φορές οι ατάκες και οι σπόντες που πετούσε να μην ήταν οι σωστές, πόσο μάλλον όταν ότι κορόιδευε το έκανε και η ίδια, ωστόσο μας απέδειξε πως ήταν πολύ καλή σε αυτό που ήθελε να πετύχει στη μαγειρική, είτε είχε τον Μπέλλο από δίπλα της για συμβουλές, είτε όχι.

Όπως ήδη σου αναφέραμε πέρα από τον χαρακτήρα της, το πολύ έντονο μακιγιάζ της ήταν ακόμη κάτι που συζητήθηκε. Πραγματικά το make up look αυτό την έκανε άλλο άνθρωπο, και όπως καταλαβαίνεις όταν την είδαμε χωρίς μακιγιάζ παραξενευτήκαμε εντελώς. Ήταν τελείως άλλος άνθρωπος.

Η Μαρία Μπέη έκανε ένα story στο Instagram account της στο οποίο ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αλήθεια ήταν μια άλλη. Παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε χωρίς το έντονο smokey eye, το contouring και τον κόκκινο κραγιόν. 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας