PhiBrows Microblading Workshop Master the Artistry of the Brow με την Μάχη Ξιναρή

 
«Στην εποχή που ζούμε, ειδικά στον τομέα της ομορφιάς, όλα διορθώνονται φτάνει να το θελήσετε. Ο κάθε άνθρωπος και ειδικά οι γυναίκες μπορούν πλέον να αποκτήσουν τα φρύδια που πάντα επιθυμούσαν και να μοιάζουν σαν να έχουν γεννηθεί με αυτά! Τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια με την απόλυτη συμμετρία είναι γεγονός και ναι, είναι εφικτό να τα πετύχουμε», αναφέρει η beautician και τεχνίτρια στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, PhiΒrows Master Μάχη Ξιναρή, η οποία μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Microblading Workshop της PhiBrows.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εάν θέλετε και εσείς να μεταμορφωθείτε σε #BrowExperts και να ασχοληθείτε με το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια και συγκεκριμένα με την τεχνική του microblading shading, αρπάξτε την ευκαιρία και μπείτε στον παγκόσμιο χάρτη της Ακαδημίας PhiBrows! Στο διήμερο αυτό σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν την τεχνική, την ανατομία φρυδιού, την θεωρία χρωμάτων και πολλά άλλα. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρακτική επάνω σε latex επιφάνειες και σε live μοντέλο.



Κατ’ επέκταση του workshop, σας παρέχεται η απαραίτητη online υποστήριξη από την Master Μάχη Ξιναρή, μέσω της πλατφόρμας Craft Master App διάρκειας 2, 4 ή 6 μηνών ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε (Starter, Standard και Premium kit). Παράλληλα, παρέχεται πρόσβαση στα online μαθήματα Hygiene Course, First Class Service, Skin Expert και Get More Clients, καθώς και απεριόριστη πρόσβαση στο Dr. Phi Support, το ιατρικό επιτελείο της PhiAcademy για συμβουλές.
Παράλληλα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την τεχνική σκίασης με μηχάνημα σε συνδυασμό με την τεχνική microblading.

Επίσημες ημερομηνίες από την PhiAcademy για τα PhiBrows Shading Workshops είναι στις 14 και 15 Ιουνίου και στις 19 και 20 Ιουλίου στην οδό Προδρόμου 49, στον Στρόβολο στην Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα στο τηλ. 99 055224 και στο info@machixinary.com, καθώς υπάρχει εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Facebook: https://www.facebook.com/machixinary/
Instagram: @machi_xinary
Web: https://www.machixinary.com

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
Ολόκληρο το βούλευμα που παραπέμπει τους δύο άνδρες σε δίκη για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη