Το νέο DIOR HOMME Eau de Toilette «Είμαι ο άνθρωπός σου»

ΒΕ
«Είμαι ο άνθρωπός σου»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 


I’M YOUR MAN - LEONARD COHEN (1988)
 
If you want a lover
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
If you want a partner, take my hand, or
If you want to strike me down in anger
Here I stand
I'm your man
 
If you want a boxer
I will step into the ring for you
And if you want a doctor
I'll examine every inch of you
If you want a driver, climb inside
Or if you want to take me for a ride
You know you can
I'm your man
 
Ah, the moon's too bright
The chain's too tight
The beast won't go to sleep
I've been running through these promises to you
That I made and I could not keep
Ah, but a man never got a woman back
Not by begging on his knees

Or I'd crawl to you baby and I'd fall at your feet
And I'd howl at your beauty like a dog in heat
 
And I'd claw at your heart, and I'd tear at your sheet
I'd say please (please)
I'm your man
 
And if you've got to sleep a moment on the road
I will steer for you
And if you want to work the street alone
I'll disappear for you
If you want a father for your child
Or only want to walk with me a while across the sand
I'm your man
 
If you want a lover
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
 
Songwriters: Leonard Cohen
I'm Your Man lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC
 
 
Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις…
 
Είμαι εδώ, παντού γύρω σου, παρών σε κάθε σου βήμα.
Είμαι ένας πυγμάχος που χορεύει, είμαι άνδρας, είμαι εδώ.
Θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα παίξω κάθε ρόλο.
Θα γίνω ο Brando στην προκυμαία, θα γίνω γίγαντας όπως ο James Dean.
Θα έχω την παθιασμένη ένταση του Monty Clift,
τις σιδερένιες γροθιές του Paul Newman.
Θα γίνω όλοι αυτοί οι άνδρες που σε εμπνέουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι.
 
Όλοι αυτοί οι ήρωες οι γεμάτοι χάρη· γοητευτικοί και εύθραυστοι, δυνατοί και ευάλωτοι.
Που μοιάζουν σμιλεμένοι από ένα ξύλο στιβαρό και συνάμα ευαίσθητο.
«Είμαι ο άνθρωπός σου», τραγουδά ο ποιητής.
Κι αυτό ακριβώς είμαι. Είμαι εδώ, εδώ για σένα.
 
Ένα νέο Dior Homme γεννιέται.
Ένα νέο, έντονα ξυλώδες Eau de Toilette από τον François Demachy.
Ο αρρενωπός αισθησιασμός επανερμηνεύεται, με τον Robert Pattinson σε ένα καθηλωτικό νέο φιλμ.
 
 
 
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ
 
Είμαι εδώ για σένα
 
Το νέο Dior Homme είναι φτιαγμένο από ένα κομμάτι ειλικρινούς, αισθησιακού ξύλου.
Ένα εμβληματικό, καθησυχαστικό Ξύλο που είναι ανοιχτό και ζεστό.
Λέει αμέσως «Είμαι ο άνθρωπός σου», χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις συνυφασμένες ξυλώδεις πτυχές που το σμιλεύουν.
 
Πρώτα, αναστατώνει με τη φλογερή, δερματώδη, ζωώδη γοητεία του.
Και έπειτα, καταπραΰνει με τους ανάλαφρους, βελούδινους, σχεδόν υδάτινους τόνους του.

Το πολυδιάστατο αυτό άρωμα είναι γεμάτο αντιθέσεις και διαφορετικές χροιές.
Μια αισθησιακή ψυχή που ταλαντεύεται από αντίπαλες δυνάμεις.
Είναι σαρκικό, και ταυτόχρονα δροσερό.
Σε περιβάλλει, σε αγκαλιάζει, σε τυλίγει –σαν χωρίς βαρύτητα.
Αφήνοντας ένα επιβλητικό ίχνος και ένα τρυφερό αποτύπωμα.
 
Η δύναμη αλληλοϋφαίνεται σκόπιμα με την τρυφερότητα.
Ένα ακατέργαστο Ξύλο, σμιλεμένο από το χέρι του Οίκου Dior.
 
 
 
ΤΡΥΦΕΡΑ ΞΥΛΑ
 
Σαν ένα βέλος που σχίζει τον αέρα, έρχεται γρήγορα το πρώτο ακαταμάχητο κάλεσμα με το Περγαμόντο να ζωηρεύει, το Ροζ Πιπέρι να δίνει ένταση με τις πικάντικες πτυχές του, και το Elemi να αποτυπώνει τις νότες λεμονιού και λιβανιού του. Ένα πρώτο κάλεσμα που μαγνητίζει την προσοχή, αποκαλύπτοντας τη σύνθεση και προαναγγέλλοντας όλες της τις χάρες.
Μια εισαγωγή που λειτουργεί σαν αντίστιξη της αισθησιακής, βαθιάς και αναπάντεχης συνέχειας.
 
Κυριαρχώντας αμέσως, εμφανίζονται τα Ξύλα που κάνουν την παρουσία τους αισθητή με εξίσου απλό και μοντέρνο τρόπο.
Στιβαρά και επιβλητικά, γίνονται οιωνός της προφανούς και ευανάγνωστης αρρενωπότητας.
Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, γιατί τα Ξύλα παίζουν επίσης με την αισθησιακή, σαγηνευτική πλευρά τους…
 
Τα Ξύλα είναι μια συμπαγής παρουσία, σε υπερβολική δόση. Όμως ταυτόχρονα, έχουν εξαιρετικά ευέλικτο χαρακτήρα, υφαίνοντας έναν νέο ιστό που εκφράζει τον ανανεωμένο ανδρικό αισθησιασμό –πέρα από το συμβατικό gourmand και ανατολίτικο στιλ.
 
Έτσι, γινόμαστε μάρτυρες μιας πραγματικής πολυφωνικής αρμονίας Ξύλων που συνδιαλέγονται με ένταση μεταξύ τους. Ο Κέδρος του Άτλαντα –απόλυτος πρωταγωνιστής των ανδρικών αρωμάτων– αναδύει την ξηρή, διακριτικώς δερματώδη ζεστασιά του. Το εμβληματικό Βετιβέρ από την Αϊτή γίνεται τραχιά και απερίφραστα γοητευτικό, μέσα από την ξυλώδη δύναμη των γήινων τόνων του. Το ανσάμπλ αυτό μεταμορφώνεται σε μανιφέστο αρρενωπότητας, χάρη στο αισθησιακό χάδι μιας εξαιρετικά ανάλαφρης Καρδιάς Πατσουλί που παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα. Κατόπιν διπλής απόσταξης, αποκτά μοντέρνα και καθαρή προσωπικότητα, απαλλαγμένη από τις υγρές νότες της. Σαν τον φίλο που γίνεται ο συνδετικός κρίκος της παρέας, είναι πλούσια και στρογγυλεμένη, και συνοδεύεται από την ισχυρή παρουσία των νοτών Μόσχου που απαλύνουν και καθησυχάζουν αγκαλιάζοντας τις αισθήσεις.
 
Και παρ’ όλα αυτά, στο τέλος μένει μια αίσθηση ανεξήγητης φρεσκάδας, μια «απολαυστική καθαρότητα». Μια επίμονη αίσθηση ξύλου που έχει ξεπλυθεί, η οποία εμπεριέχεται εξ ολοκλήρου σε μία και μόνο –μαγική θα έλεγε κανείς– νότα: το Iso E. Μια ανάλαφρη, διακριτική αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς. Ενσταλαγμένη στη σύνθεση, διαρκεί ατελείωτα διαχέοντας τον αισθησιασμό ενός διαυγούς ξυλώδους αρώματος. Σαν έναν επίλογο εύστοχο και καλοκαμωμένο.
Μια αισθησιακή διαύγεια που κρατά όλες τις υποσχέσεις της νέας, έντονα ξυλώδους αρρενωπότητας αφήνοντας ένα αποτύπωμα μακράς διάρκειας. Άνδρας, ναι –αλλά εξαιρετικά πολύπλευρος.
 
«Η υπογραφή αυτής της σύνθεσης είναι μια υπερβολική δόση αισθησιακών ξύλων. Το νέο Dior Homme μιλά χωρίς περιστροφές: ενσαρκώνει την ειλικρινή, ατόφια απλότητα. Είναι φωτεινό και γοητευτικό, κρύβει όμως και μια απαλότητα που σε τυλίγει.»
François Demachy, Αρωματοποιός-Δημιουργός για τον Οίκο Dior
 
 
 
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Ο μονόλιθος του Dior Homme είναι έμβλημα. Σήμερα, ο εκσυγχρονισμένος του σχεδιασμός διατηρεί όλη την ομορφιά του αρρενωπού γυαλιού. Το πώμα του έχει απλοποιηθεί. Ο μαύρος κύβος που βρίσκεται στο εσωτερικό του είναι φτιαγμένος από διάφανο Surlyn®. Η λιτότητα των καθαρών γραμμών του είναι αποτέλεσμα τεχνολογικής αριστείας. Το νέο αυτό μπουκάλι όχι μόνο είναι ελαφρύτερο για πιο εύκολο κράτημα, αλλά επίσης έχει πιο μαλακές, πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Είναι ένα αντικείμενο που θα θέλετε να κρατήσετε, για να νοιώσετε την αίσθηση του κεχριμπαρένιου αρώματος σφιχτά στα χέρια σας. Πιο αισθησιακό, αλλά εξίσου κομψό, το νέο μπουκάλι Dior Homme γεννήθηκε μέσα από την καλά μελετημένη και μοντέρνα εξέλιξη.
 
 

Dior Homme Original
 
Μολονότι το Dior Homme επανεφευρέθηκε και άλλαξε χαρακτήρα, η πρωτότυπη έκδοση, η οποία λανσαρίστηκε το 2005 φέρνοντας στο προσκήνιο μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη Ίριδα, δεν πάει πουθενά. Με όνομα τώρα «Dior Homme Original», εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και σε όλον τον κόσμο στο Dior.com. 
 
ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ
 
ΤΟ ΦΙΛΜ
 
Ο Robert Pattinson, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί… Με ακαταμάχητο, ανεπιτήδευτο σεξαπίλ, παίζει ένα παιχνίδι δύναμης και γοητείας. Σαν δαιμονισμένος, αφήνεται σε έναν υπνωτικό χορό κάνοντας εξάσκηση στην πυγμαχία και εκπέμποντας αρρενωπότητα. Υπαινικτικός και φλογερός, έχει τις σίγουρες κινήσεις και το γεμάτο αυτοπεποίθηση βάδισμα ενός πραγματικού σταρ. Ως καταξιωμένο είδωλο του σινεμά τώρα, ενσαρκώνει το πνεύμα του Dior Homme. Μέσα από εμβληματικές εικόνες της Νέας Υόρκης που προβάλλονται με μεγάλη ένταση, αναβιώνει τους αστικούς ήρωες των θρυλικών αμερικανικών ταινιών: το Νέο Χόλιγουντ του Scorsese και του Coppola και των προκατόχων τους Kazan και Ray. Η νύξη για αυτά τα σημεία αναφοράς φέρνει στον νου τη χρυσή εποχή της μεγάλης οθόνης, τότε που οι άνδρες σε συνέπαιρναν με τη δύναμη και τα ψεγάδια τους.
 
 
ROBERT PATTINSON
 
Ο Robert Pattinson είναι το πρόσωπο του Dior Homme από το 2013, και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει. Κάθε φορά, με κάθε φιλμ, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη της γοητείας του, την έκταση της αύρας του, την πλούσια γκάμα του ταλέντου του. Εκείνος επιμένει η εικόνα του να απαθανατίζεται πάντοτε από κινηματογραφιστές νέας γενιάς.
 
Οι κινηματογραφιστές αυτοί καταφέρνουν να αποτυπώσουν το πνεύμα των καιρών, να δουν όχι μόνο τον σταρ αλλά και τον άνθρωπο -να δουν όλη του την υποβλητική, κινηματογραφική δύναμη. Είναι όμορφος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Η σαγηνευτική γοητεία του είναι μοναδική. Με το νέο Dior Homme, δίνεται η ευκαιρία να απαθανατιστεί η εξέλιξη αυτή, η στιγμή που το αγόρι γίνεται άνδρας εξελίσσοντας το σώμα του, τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του. Οι εικόνες αυτές αιχμαλωτίζουν την ανεπιτήδευτη αρρενωπότητα και τον ζωώδη αισθησιασμό του, αλλά και το χιούμορ και την τρυφερότητά του.
 
Για αυτό το γύρισμα με τις αυξημένες σωματικές απαιτήσεις, έδειξε τεράστια αφοσίωση ακολουθώντας ένα εξαιρετικά έντονο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην πυγμαχία και τον χορό. Σαν να ήθελε να μπει ακόμα περισσότερο σε έναν ρόλο που μεταμόρφωσε το σώμα του σε πραγματικό μέσον ύπνωσης και ισχυρό όπλο αποπλάνησης.
 
 
ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
 
Οι The Blaze απαρτίζονται από δυο ξαδέρφια, ετών 30 και κάτι: τους Guillaume & Jonathan Alric, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν τη γαλλική αβανγκάρντ φιλοσοφία. Γνωστοί πλέον σε όλον τον κόσμο για τη μελαγχολική και άκρως κινηματογραφική ηλεκτρονική μουσική τους, η σταδιοδρομία τους στη μουσική και τα φιλμ μετρά ήδη πολλά σημαντικά βίντεο. Με τα “Virile,” “Territory,” “Heaven,” και “Queens,” έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις χάρη στις ρεαλιστικά όμορφες εικόνες τους και στο τολμηρό σεξαπίλ των ηρώων τους που επιδίδονται σε αρρενωπούς, ερωτικούς, υπνωτιστικούς χορούς. Το στιλ των The Blaze προσεγγίζει, κάθε φορά, όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα και τα συναισθήματα, εστιάζοντας στη σάρκα και ζουμάροντας στο δέρμα με στόχο τη διερεύνηση της άμεσης, αστικής, αισθησιακής αρρενωπότητας του σήμερα.
 
 
Η ΜΟΥΣΙΚΗ
 
Ποιητής, συγγραφέας, τραγουδιστής, τροβαδούρος, άνδρας μιας γυναίκας, μοναχικός, χίπης, εβραίος, και βουδιστής μοναχός... ο Leonard Cohen ήταν τα πάντα. Σύμβολο της ελεύθερης σκέψης της δεκαετίας του 1970, είναι η προσωποποίηση μιας ποίησης μοναδικής –είναι είδωλο, αναμφισβήτητα.
 
Ο Leonard Cohen άφησε το σημάδι του όπως λίγοι άλλοι καλλιτέχνες κατάφεραν. Ο βάρδος της αγάπης σε όλη της την πολυπλοκότητα χρησιμοποίησε τη βαθιά, απαλή, ευρέως αναγνωρίσιμη φωνή του για να εξερευνήσει θέματα που αφορούν στη θρησκεία και στη σεξουαλικότητα, αλλά και στην αδυναμία των ανθρώπων να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
 
Το “I’m Your Man,” το οποίο ντύνει τις εικόνες του φιλμ Dior Homme, είναι μια από τις περίφημες δηλώσεις αγάπης που έκανε στις γυναίκες της ζωής του, όπως τη Marianne, τη Suzanne ή, σε αυτή την περίπτωση, τη Γαλλίδα φωτογράφο Dominique Issermann. Το τραγούδι αυτό, μια ερωτική ωδή στην απόλυτη αγάπη, είναι η πανίσχυρη, βραχνή μελωδία της φωνής ενός εραστή που μετατρέπει την εγκατάλειψή του σε έναν αργό, γλυκό ρυθμό. Όντας πυγμάχος στο ρινγκ, ένας γιατρός που την εξετάζει, ή ο οδηγός της· σέρνεται, ικετεύει γονατιστός, σκίζει τα σεντόνια, τρυπώνει στην καρδιά της…
Παθιασμένος, σιγοκαίγεται, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για εκείνη.
 
 
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
 
Ο Σουηδός φωτογράφος Mikael Jansson, που παλαιότερα απαθανάτιζε τους σταρ στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview, αιχμαλωτίζει τον εμβληματικό μαγνητισμό του Robert Pattinson. Ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο συνοδεύει το εκπληκτικά όμορφο προφίλ ευαισθησίας και θριαμβευτικής αρρενωπότητας
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!