Τί ετοιμάζει η Biotherm Homme και ο David Beckham;

Η Biotherm Homme της L'Oréal Luxe , N°1 στην περιποίησης της ανδρικής επιδερμίδας, και η Global Brands'(SEHK:787), επιχείρηση των Seven Global, David Beckham και Simon Fuller, ανακοινώνουν σήμερα μια πρωτοφανώς μακρόπνοη συνεργασία για την ανάπτυξη μιας νέας σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης. Η συλλογή, που θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και καθημερινά προϊόντα φροντίδας, θα κυκλοφορήσει το 2017.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο εθνικός ποδοσφαιριστής της Βρετανίας γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Biotherm. Η πρώτη καμπάνια του David Beckham με τη Biotherm Homme, για το N°1 ενυδατικό προϊόν Aquapower, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.

"Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με τη Biotherm Homme," δήλωσε ο David Beckham. “Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας”.

"Η συνεργασία της Biotherm Homme και του David Beckham πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης και να προωθήσει την ηγετική θέση της φίρμας μας " δήλωσε ο David Fridlevski, Γενικός Διευθυντής της Biotherm. "Είναι η πρώτη φορά που μια ανδρική διασημότητα αυτού του βεληνεκούς δημιουργεί μια συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Είμαστε υπερήφανοι που ο David Beckham επέλεξε εμάς για την υλοποίηση του οράματός του για την περιποίηση της επιδερμίδας και με χαρά τον καλωσορίζουμε ως νέο πρεσβευτή της φίρμας μας."

"Η ανδρική περιποίηση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την επιχείρησή μας” δήλωσε ο Jason Weisenfeld, Πρόεδρος Seven Global. “Η Biotherm Homme αποτελεί για μας τον τέλειο συνεργάτη έτσι ώστε να κατακτήσουμε την κορυφαία θέση παγκοσμίως στην περιποίηση της επιδερμίδας.”

Μέσα από τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία, η Biotherm Homme και ο David Beckham σκοπεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του ανδρικού πληθυσμού για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ο David Beckam, που θεωρείται κορυφαίο πρότυπο για γενιές αντρών αφού και το περιοδικό People τον ψήφισε ως τον "Πιο σέξι εν ζωή άντρα", είναι παγκοσμίως διάσημος για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις στον αθλητισμό, για την αφοσίωση στην οικογένειά του αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο για λογαριασμό της UNICEF.

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»