Oι συλλέκτες πρέπει να βιαστούν, για να αιχμαλωτίσουν τον πολύτιμο θησαυρό των τριαντάφυλλων της Προβηγκίας με το ROSE N‘ROSES της Dior

 

Οι απέραντες καλλιέργειες των τριαντάφυλλων cent folia εκτείνονται ως εκεί που βλέπει το μάτι δημιουργώντας εάν μαγευτικό ουράνιο τόξο αποχρώσεων του ροζ, από το φωτεινό φούξια μέχρι το ανοιχτό παστέλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έχει ήδη αρχίσει να χαράζει στην ενδοχώρα του γκράς, όμως οι ακτίνες του ηλίου δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ζενίθ τους, όπως τα μεσημέρια της άνοιξης. Όχι, η απαλή ζεστασιά τους αγκαλιάζει τα μαγιάτικα τριαντάφυλλα, ακόμα στολισμένα με δροσοσταλίδες, κάνοντας τα ένα ένα να ανοίξουν τα πέταλα τους και να απελευθερώσουν το μοναδικό, πανίσχυρο άρωμα τους. Ένα ζωηρό και αισθησιακό άρωμα, που αλληλοϋφαίνεται με τις νότες του μελιού και του πιπεριού. Μια έκρηξη ζωντάνιας, που αναδύεται και γεμίζει την ατμόσφαιρα με τη μεθυστική, ακαταμάχητη ευωδιά της.

 

Τώρα είναι που οι συλλέκτες πρέπει να βιαστούν, καθώς ξέρουν ότι έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεση τους για να αιχμαλωτίσουν τον πολύτιμο θησαυρό των τριαντάφυλλων της Προβηγκίας. Ζουπώντας με δεξιοτεχνία τον μίσχο του λουλουδιού, με τον χυμό και τον δρόσο να κυλούν στα δάχτυλα τους, συλλέγουν το τριαντάφυλλο την κατάλληλη στιγμή για να εκχυλίσουν το πολύτιμο απόσταγμα, τα πιο ισχυρά absolutes που θα αναδημιουργήσουν όλες του τις οσφρητικές πτυχές.

 

Πανέμορφο τριαντάφυλλο του Μάη, που τόσοι σε επιθυμούν και σε περιμένουν με ανυπομονησία… Σε σένα συμπυκνώνονται όλα τα τριαντάφυλλα του κόσμου. Ένας αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς που ενσαρκώνει την απαράμιλλη ομορφιά του θρυλικού λουλουδιού, τη διαχρονικότητα ενός αρώματος που δεν παύει ποτέ να αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της ομορφιάς.

«Με το MISS DIOR ROSE N’ROSES, δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα τριαντάφυλλο αλλά την ενσάρκωση μιας πληθωρικής  λουλουδένιας έκρηξης. Ήθελα να αναβιώσω το δυνατό εκείνο αίσθημα της «ΦΥΣΗΣ» που ένιωσα όταν ήμουν παιδί και είδα για πρώτη φορά τα ανθισμένα λιβάδια του Μαΐου. Για μένα, το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς το δέος. Ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο λουλούδι

FRANÇOIS DEMACHY, 

ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ DIOR

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!