Το 1ο Κυπριακό brand στην αγορά με μια νέα, πρωτοποριακή και βιώσιμη συσκευασία προϊόντων

 
Αυτός ο μήνας, βρίσκει το Κυπριακό brand ευεξίας Kypwell να παρουσιάζει τη νέα, και εξαιρετικά καινοτόμα, φιλική προς το περιβάλλον, βιώσιμη (sustainable) συσκευασία προϊόντων του.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η κυκλοφορία της νέας συσκευασίας στηρίζεται στην ευρύτερη περιβαλλοντική και κοινωνική αποστολή της Kypwell, η οποία δεν είναι άλλη από το να «εκπαιδεύσει» και να επηρεάσει τους καταναλωτές αλλά και την βιομηχανία ομορφιάς στο να σκέφτονται και να κατασκευάζουν πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Η Kypwell είναι πλήρως αφοσιωμένη στην προσπάθεια αλλαγής της τρέχουσας αντίληψης, η οποία θέλει τους ανθρώπους να υιοθετούν μια πιο οικολογική συνείδηση. Στόχος της εταιρίας, είναι να χρησιμοποιήσει τη σημαντική τεχνογνωσία της, ώστε να αρχίσει η αλλαγή αυτή στον κλάδο της ομορφιάς, προσφέροντας τη βιώσιμη φυσική της φροντίδα στους καταναλωτές καθώς και σε Spa με τα προϊόντα και τις μοναδικές θεραπείες της.
 
Η Kypwell, είναι η πρώτη στην αγορά, που κατάφερε να λανσάρει αυτή την νέα οικολογική συσκευασία φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο φελλό (συμπιεσμένα υπολείμματα από την παραγωγή φελλού), γυαλί, ξύλο και ζαχαροκάλαμο.
 
Η νέα συσκευασία της Kypwell αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής αποστολής της, καθώς στοχεύει στην εκπαίδευση για σωστή ανακύκλωση και στην επαναχρησιμοποίηση προϊόντων και συσκευασιών. Αυτός είναι και ο σκοπός της νέας συσκευασίας προϊόντων, η οποία μπορεί όχι μόνο να ανακυκλωθεί αλλά και να επαναχρησιμοποιηθεί ως δοχείο ή ως γλαστράκι για φύτευση. Το δοχείο μπορεί επίσης να επιστραφεί στην εταιρεία, ώστε ο πελάτης να επωφεληθεί με έκπτωση στην επόμενή του αγορά. Η Kypwell κατάφερε να μειώσει περαιτέρω τη χρήση χαρτιού αντικαθιστώντας τα φυλλάδια οδηγιών με QR code για πρόσθετες πληροφορίες, ενώ για τις ετικέτες της, η Kypwell χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο χαρτί υψηλής ποιότητας που παράγεται από 100% ανακυκλώσιμες ίνες. Το brand στοχεύει σε «zero waste policy» όπως και στην προώθηση ενός καθαρού περιβάλλοντος καθώς και άλλων πρωτοβουλιών που αφορούν την ευεξία.
 
 

Η Kypwell ιδρύθηκε από την Έλενα Ελράη και την Inna Orlova, και το όνομα του brand προέρχεται από την λέξη «Κypros» (Κύπρος) και την λέξη «Wellbeing» (Ευεξία). Αυτή η προσέγγιση της Kypwell όσον αφορά την ευεξία είναι εντελώς ολιστική και εμπνέεται από την κοινή αγάπη για τον ήρεμο τρόπο ζωής, την αγάπη για την φύση και τις μεσογειακές αξίες της Κύπρου. Η θεραπευτική φροντίδα του δέρματος διαμορφώνεται με μοναδικές φυτικές βιοδραστικές ουσίες που αξιοποιούν τις θεραπευτικές ιδιότητες του Κυπριακού ήλιου και εδάφους. Τα προϊόντα της Kypwell περιέχουν, κατά μέσο όρο, τουλάχιστον 30 φυτικές βιοδραστικές ουσίες ανά προϊόν - 60% ανά προϊόν, συνδυάζοντας πολυτελείς θεραπείες Spa, θεραπείες ευεξίας προσώπου, οργανικά και vegan προϊόντα περιποίησης, και βοτανικά ροφήματα. Η προσέγγιση της Kypwell στην ευεξία είναι απόλυτα ολιστική, με την βιωσιμότητα να βρίσκεται στον πιο ψηλό πυρήνα του ήθους της.
 


Πρόσφατα η εταιρία έχει ενταχθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «CSR Cyprus», το οποίο αποτελεί το εθνικό επιχειρηματικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) στην Κύπρο, με στόχο την προώθηση, την ανάπτυξη και την προβολή της τόσο προς τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και προς το κοινωνικό περιβάλλον με απώτερο στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη.
Η Kypwell πιστεύει ότι η βραβευμένη σειρά προϊόντων της, καθώς και η οικολογική συσκευασία της, είναι βιώσιμες για τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Όλα τα προϊόντα της Kypwell είναι απαλλαγμένα από parabens, SLS, ορυκτά έλαια, GMOs, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρώματα, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά, χωρίς βλαβερά συστατικά κάθε είδους.
 
Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Kypwell https://kypwell.com καθώς και σύντομα σε επιλεγμένους μεταπωλητές της και Spa σε Κύπρο και εξωτερικό.  

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!