Lipglow: The backstage star color revivier lip balm and its news glossy oil

 
«Τo Lip Glow Oil, με μια γκάμα υπέροχων, κολακευτικών αποχρώσεων, διαθέτει σύνθεση εντατικής περιποίησης εμπλουτισμένη με έλαιο κερασιού και υφή που σμιλεύει το σχήμα των χειλιών, αφήνοντας τα εκθαμβωτικά λαμπερά και ακαταμάχητα αισθησιακά.» Peter Philips, Διευθυντής Δημιουργικού & Εικόνας για την DIOR MAKEUP
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 
ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΡΟΔΙΝΟ ΧΡΩΜΑ
 
Τo DIOR Lip Glow Oil, η νέα ακαταμάχητη προσθήκη στην εμβληματική σειρά DIOR Lip Glow, αλλάζει τα δεδομένα στη λάμψη με μια σύνθεση εντατικής περιποίησης και με τεχνολογία Color Reviver,  για προσαρμόσιμο ρόδινο φινίρισμα.
 
Εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού, το DIOR Lip Glow Oil προσφέρει άμεση θρέψη και προστασία, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και απαλύνει τα χείλη. Μετά από πέντε μόλις ημέρες εφαρμογής¹, τα χείλη είναι πιο όμορφα και πιο απαλά, ακόμα και εντελώς γυμνά.
 
Ένα μόνο πέρασμα με το γενναιόδωρο, απαλό απλικατέρ είναι αρκετό για να σμιλεύσει τα χείλη με ένα πέπλο απίστευτης λάμψης και απαλότητας. Το εκθαμβωτικά φωτεινό φινίρισμα, σαν μεγεθυντικός καθρέφτης για τα χείλη, συνδυάζεται με την άνεση εξαιρετικά μακράς διάρκειας, σε μια ανάλαφρη, μη κολλώδη υφή.
 
1. Κλινική δοκιμή σε 32 γυναίκες
 
Ενσαρκώνοντας πλήρως το πνεύμα DIOR Lip Glow, αυτό το έλαιο χειλιών συνδυάζει τη σύνθεση εντατικής περιποίησης με το φυσικό, κολακευτικό χρώμα, για εξαιρετικά φωτεινό φινίρισμα. Η τεχνολογία Color Reviver εξασφαλίζει εξατομικευμένο αποτέλεσμα που προσαρμόζεται στον τόνο των χειλιών, για ρόδινο χρώμα γεμάτο ζωντάνια, σε επτά αποχρώσεις που προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες.
 
Από το  PINK και το  CORAL μέχρι το RASPBERRY και το BERRY, η παλέτα αυτή είναι εμπνευσμένη από τις ζουμερές, δροσερές αποχρώσεις του εμβληματικού DIOR Lip Glow Balm. Η παλέτα περιλαμβάνει επίσης το αστραφτερό  HOLO PINK – Ωδή στο έλαιο κερασιού που εμπεριέχεται στη σύνθεση. Η νέα² απόχρωση CHERRY αποκαλύπτει ένα φωτεινό κόκκινο γεμάτο φρεσκάδα, ενώ η ROSEWOOD είναι ένα απαλό Nude ιδανικό για κάθε γυνάικα.
 
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της σειράς DIOR Backstage, η οποία είναι σχεδιασμένη για τους ειδικούς και τις γυναίκες που θέλουν επαγγελματικά αποτελέσματα, το DIOR Lip Glow Oil εφαρμόζεται διαισθητικά και εύκολα χωρίς καθρέφτη.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ PETER PHILIPS:
«Εφαρμόστε το Lip Glow Oil πάνω από το Lip Glow για έντονη λάμψη.»
 
2. Στην Dior
 
 
 
DIOR BACKSTAGE
ROSY GLOW

 
ΡΟΔΙΝΗ ΛΑΜΨΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ
 
Το DIOR Backstage Rosy Glow Blush επανασχεδιάζεται. Εμπλουτισμένο με την τεχνολογία Color Reviver, προσαρμόζεται στα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας προσαρμόσιμο ρόδινο αποτέλεσμα.
 
Δημιουργεί φυσικά ρόδινο, λαμπερό φινίρισμα φρεσκάδας, σαν μια πνοή καθαρού αέρα που ξυπνά την επιδερμίδα και δίνει ζωντάνια στα μάγουλα. Αμέσως μόλις εφαρμοστεί, βελτιώνει και αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας με τον πιο ντελικάτο τρόπο.
 
Στην ήδη εμβληματική απόχρωση PINK της σειράς DIOR Backstage  έρχεται να προστεθεί η ζωηρή απόχρωση CORAL, η οποία αναδεικνύει τους χρυσαφένιους τόνους επιδερμίδας με χρώμα προσαρμόσιμης έντασης – για αποτέλεσμα από απαλό και διακριτικό μέχρι άκρως εντυπωσιακό. Τα δυο αυτά ρουζ που εξασφαλίζουν λάμψη υγείας διατίθενται τώρα σε νέα θήκη. Και για να είναι πιο εύκολο να τις εντοπίσει κανείς μέσα στην τρέλα που επικρατεί στα παρασκήνια, κάθε  θήκη έχει το ίδιο χρώμα με το αντίστοιχο ρουζ, ενώ είναι διακοσμημένη με το σχέδιο Logomania.
 
 
 
 
DIOR
LIP GLOW

 
PINK DIORMANIA LIMITED EDITION
 
Το εμβληματικό Lip Glow απόχρωση PINK, κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν του DIOR , κυκλοφορεί τώρα σε θήκη περιορισμένης έκδοσης, διακοσμημένη με το Logomania του  DIOR  - Ένα πραγματικά απαραίτητο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμιά τσάντα!  Με υψηλή περιεκτικότητα σε βούτυρο μάνγκο, και εμπλουτισμένο με τεχνολογία Color Reviver, το κομψό αυτό στικ αναδεικνύει τα χείλη και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.
 
 
 
DIOR
LIP MAXIMIZER

 
PINK DIORMANIA LIMITED EDITION
 
Συνδυάστε με το DIOR Lip Maximizer Pink Diormania, ακόμα ένα προϊόν περιορισμένης έκδοσης για εκθαμβωτική λάμψη και χείλη που φαίνονται γεμάτα και πιο σμιλεμένα , αμέσως και μέρα με τη μέρα.


 
 
Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

 
Για να γιορτάσει τον ερχομό του DIOR Lip Glow Oil, ο DIOR δημιούργησε μια νέα καμπάνια όπου πρωταγωνιστεί η γνωστή τετράδα της συλλογής DIOR Backstage: η Bella Hadid, η Ruth Bell, η He Cong και η Blesnya Minher. Με φόντο το νέο, γεμάτο ζωντάνια ντεκόρ των παρασκηνίων, οι τέσσερις φίλες και Top Models διασκεδάζουν μαζί στο τραπέζι του  PINK, Η Blesnya το έντονο BERRY, η HE το φωτεινό CORAL, και η Ruth το νέο CHERRY. Ένα φιλμ που, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, αιχμαλωτίζει όλη τη χαρούμενη ενέργεια του νέου πρωταγωνιστή των παρασκηνίων: Λάμψη, ρόδινο φινίρισμα και πλούσια περιποίηση για τα χείλη.

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»