Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

It’s detox time!

  11/05/2016 11:37
It’s detox time!

It’s detox time!

  11/05/2016 11:37

Τί θα λέγατε για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αντιγήρανσης για μέρα και νύχτα για ανάπτυξη της ενέργειας των κυττάρων του δέρματος; Δοκιμάστε τις νέες Nuxellence Éclat και η Nuxellence Detox!

Είναι οι μοναδικές κρέμες αντιγήρανσης για πρωί και βράδυ που μπορούν να επαναφορτίσουν το δέρμα καθημερινά. Μια must-have σειρά με 10 πατέντες για όλους τους τύπους δέρματος, για κάθε πρόγραμμα ομορφιάς που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης. Το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό, λείο, ανανεωμένο και ξεκούραστο. Χρησιμοποιείστε την με την κρέμα ημέρας και νύχτας για διπλή αποτελεσματικότητα. 

NUXELLENCE DETOX

nuxe 1


Είναι ένα εξαιρετικό νέο προϊόν αντι-γήρανσης και περιποίησης της επιδερμίδας. To Nuxellence Detox είναι επίσης είναι μια απόλυτη ευχαρίστηση, με μια αισθησιακή και γενναιόδωρη υφή για να μετατρέψει κάθε εφαρμογή σε μια κορυφαία εμπειρία.
Για μια φρέσκια και ξεκούραστη επιδερμίδα, «σαν να έχεις κοιμηθεί για δύο επιπλέον ώρες». Η Νύχτα είναι πολύ σημαντική για να γίνει η κυτταρική αποτοξίνωση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα μας είναι πολύ εκτεθειμένο σε διάφορους κινδύνους. Μόνο το βράδυ έχει επιτέλους την ευκαιρία για την επισκευή και την αναγέννησή του. Είναι ένα ουσιαστικό βήμα στη διαδικασία και απελευθερώνει τα κύτταρα από τα απόβλητα και τις τοξίνες που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε μέρα, τα κύτταρα μας εξαντλούνται και συνοδεύεται από πτώση στην παραγωγή τους λιπιδίων, κολλαγόνου και ελαστίνης.
Στην καρδιά των κυττάρων μας, στα μιτοχόνδρια, βρίσκουμε ένα απείρως μικρό, αλλά απείρως ισχυρό συστατικό: το μιτοχονδριακό DNA. Είναι Υπεύθυνο για τον έλεγχο της λειτουργίας των μιτοχονδρίων, που παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας του κυττάρου. Μεταβάλλεται καθημερινά από περιβαλλοντικούς παράγοντες και η βλάβη αυτή προκαλεί μείωση στην παραγωγή ενέργειας του κυττάρου. 
Ιδιότητες 
NIGHT-TIME CELL DETOXIFICATION Παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτοξίνωση του δέρματος και οδηγεί στη βελτίωση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα αποτοξινώνεται και σαν αποτέλεσμα παράγονται περισσότερα κύτταρα του δέρματος.
CELL ENERGIZER Επισκευή μιτοχονδριακού DNA, το οποίο μεταβάλλεται από τις καθημερινές περιβαλλοντικές συνθήκες, και επιφέρει μια βελτίωση στην κυτταρική δραστηριότητα. Με τα επίπεδα ενέργειας αναπτυγμένα, τα κύτταρα του δέρματος λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.
Είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Το Nuxellence DETOX απευθύνεται άμεσα στο δέρμα με την αισθησιακή και γενναιόδωρη υφή του, απαλά εμπλουτισμένο με Έλαιο από σπόρους κάρδαμου για να φέρει ιδανική άνεση.
Μυρίζει... Flowers of Flax, Lily of the Valley, Heliotrope, Mandarin and Clementine
Εφαρμόστε το βράδυ, μόνο του ή πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας.

Nuxellence Eclat

nuxe 2


Είναι η μόνη κρέμα αντιγήρανσης που μπορεί να επαναφορτίσει το δέρμα  κάθε μέρα με την επισκευή του μιτοχονδριακού DNA. Μια σημαντική καινοτομία αντιγήρανσης με 10 patents. Από την 1η εφαρμογή, το δέρμα είναι πιο λείο και πιο φωτεινό. Μετά από 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα φαίνεται ορατά αναζωογονημένη.
Εφαρμόζεται το πρωί και είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών και για όλους τους τύπους δέρματος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή κάτω από την κρέμα ημέρας. Με Passion Flower και υαλουρονικό οξύ, στοχεύει τον πυρήνα των κυττάρων του δέρματος για να τους βοηθήσει να διατηρήσουν τα βέλτιστα επίπεδα ενέργειας. Αυτό το pre serum προϊόν είναι ένα must-have για κάθε πρόγραμμα ομορφιάς, που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της αντιγήρανσης και ενυδατώνει.Το δέρμα είναι φωτεινό και φαίνεται ανανεωμένο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας