Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα προϊόντα The Balm στα πολυκαταστήματα Debenhams!

  11/05/2016 10:49
Τα προϊόντα The Balm στα πολυκαταστήματα Debenhams!

Τα προϊόντα The Balm στα πολυκαταστήματα Debenhams!

  11/05/2016 10:49

Είσαι μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα; Λατρεύεις την μόδα και ακολουθείς τις νέες τάσεις; Θέλεις να είσαι προσεγμένη και sexy όλο το εικοσιτετράωρο άλλα οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου το επιτρέπουν; Τότε είσαι ένα Balm Girl!

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ The Balm έρχονται από το San Francisco και σου υπόσχονται ότι θα γίνουν ο απόλυτος σύντροφός ομορφιάς σου! Eίναι προϊόντα make up με ιδιαίτερο ύφος και φιλοσοφία. Μέσα στις έξυπνες, εργονομικές pin up συσκευασίες και στα sexy παιχνιδιάρικα ονόματα μπορείτε να ανακαλύψετε έναν υπέροχο νέο κόσμο προϊόντων ομορφιάς. Είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα φυσικά υλικά και είναι paraben free. Στο μακιγιάζ της The Balm κυριαρχούν οι φυσικές γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Καινοτομία της εταιρίας είναι τα ιδιαίτερα, εύχρηστα, έξυπνα και πολύ- χρηστικά προϊόντα όπου θα βρείτε σε ένα προϊόν με δύο ή και παραπάνω χρήσεις.

the balm in

Τα προϊόντα The Balm θα τα βρείτε αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Debenhams, The Mall of Engomi, Debenhams Zenon, Debenhams Olympia & Debenhams Apollon. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας