Τα προϊόντα The Balm στα πολυκαταστήματα Debenhams!

Είσαι μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα; Λατρεύεις την μόδα και ακολουθείς τις νέες τάσεις; Θέλεις να είσαι προσεγμένη και sexy όλο το εικοσιτετράωρο άλλα οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου το επιτρέπουν; Τότε είσαι ένα Balm Girl!

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ The Balm έρχονται από το San Francisco και σου υπόσχονται ότι θα γίνουν ο απόλυτος σύντροφός ομορφιάς σου! Eίναι προϊόντα make up με ιδιαίτερο ύφος και φιλοσοφία. Μέσα στις έξυπνες, εργονομικές pin up συσκευασίες και στα sexy παιχνιδιάρικα ονόματα μπορείτε να ανακαλύψετε έναν υπέροχο νέο κόσμο προϊόντων ομορφιάς. Είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα φυσικά υλικά και είναι paraben free. Στο μακιγιάζ της The Balm κυριαρχούν οι φυσικές γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Καινοτομία της εταιρίας είναι τα ιδιαίτερα, εύχρηστα, έξυπνα και πολύ- χρηστικά προϊόντα όπου θα βρείτε σε ένα προϊόν με δύο ή και παραπάνω χρήσεις.

Τα προϊόντα The Balm θα τα βρείτε αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Debenhams, The Mall of Engomi, Debenhams Zenon, Debenhams Olympia & Debenhams Apollon. 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!