Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρώτη σειρά που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 1 εβδομάδα

  06/05/2016 16:25
Η πρώτη σειρά που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 1 εβδομάδα

Η πρώτη σειρά που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μόλις 1 εβδομάδα

  06/05/2016 16:25

Το Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum θα γίνει ο σύμμαχος σας για την επανόρθωση των μαλλιών, καθώς οι εξελιγμένες μικρο-ουσίες του εισχωρούν στα πιο βαθιά στρώματα της τρίχας έως τον πυρήνα. Τα πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά θα γίνουν απαλά σα μετάξι σε μία μόνο εβδομάδα με τη βοήθεια της πρωτοποριακής σύνθεσης αμινοξέων και πρωτεϊνών. Το Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum είναι μέρος της νέας σειράς περιποίησης GLISS Serum Deep-Repair, την οποία συμπληρώνουν το σαμπουάν, το conditioner και η μάσκα εντατικής αποκατάστασης. Ένας συνδυασμός που αποτελείται από την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, τις καλύτερες ιδιότητες επανόρθωσης αλλά και από το serum αμινοξέων-πρωτεϊνών, εισχωρεί βαθιά μέσα στο σώμα της τρίχας χαρίζοντας άμεσα περισσότερη ελαστικότητα και αισθητή απαλότητα.


Τα πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά έχουν ανάγκη ένα μόνο πράγμα: μια επιπλέον δόση σωστής θρέψης και φροντίδας. Ωστόσο, προκειμένου η οποιαδήποτε θεραπεία να λειτουργήσει, θα πρέπει να διεισδύσει βαθιά στο σώμα της τρίχας. Το Gliss πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά με το λανσάρισμα μιας νέας σειράς περιποίησης, η οποία κάνει ακριβώς αυτό χάρη στην καινοτομική της φόρμουλα και ένα serum αμινοξέων και πρωτεϊνών. Το μυστικό κρύβεται στα αμινοξέα και τις πρωτεΐνες που διαθέτει, τα οποία αποτελούν φυσικά συστατικά των μαλλιών. Τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά χάνουν αυτά τα φυσικά δομικά στοιχεία, οπότε η σειρά Gliss Serum Deep-Repair είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τα αναπληρώνει και να συμπληρώνει τα κενά στη δομή της τρίχας. 

Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών, το σώμα της τρίχας μπορεί να έχει από πέντε έως δέκα στρώματα. Τα δραστικά συστατικά του Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum διεισδύουν σε βάθος μέχρι και τον πυρήνα των μαλλιών, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό βαθιά επανόρθωση από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες! Μια εφαρμογή είναι αρκετή για να σας δώσει τέλεια αποτελέσματα! Το Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum προσφέρει μια συμπυκνωμένη δόση δραστικών συστατικών που θρέφουν τα μαλλιά.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας