Lancaster Sun 2016

Ένα ολόκληρο χειμώνα το περιμέναμε για ένα χρυσαφένιο μαύρισμα, εύκολα αναγνωρίσιμο, που να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφες από ποτέ. Για περισσότερο από 40 χρόνια, αποτελεί τη φιλοσοφία της Lancaster: μαυρισμένη, χρυσαφένια επιδερμίδα, τέλεια προστατευμένη, με εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία! 

Ήδη νιώθουμε τα πρώτα χάδια του ήλιου και τα πρώτα σημάδια μαυρίσματος στην επιδερμίδα μας. Και γνωρίζουμε πως η Lancaster θα μας εξασφαλίσει ένα όμορφο και διαρκές μαύρισμα, συνώνυμο του καλοκαιριού, της διασκέδασης και της γοητείας. Μια λαμπερή και τέλεια προστατευμένη επιδερμίδα, ως βασική απόρροια των πρωτοποριακών τεχνολογιών που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες. 

Οι επιστήμονες της Lancaster ανακάλυψαν ότι οι ακτίνες UVA και UVB αποτελούν μόνο το 10% του ηλιακού φάσματος. Το υπόλοιπο 90% αποτελείται από υπέρυθρη και ορατή ακτινοβολία, οι οποίες διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα προκαλώντας πρόωρη γήρανση και ζημία του DNA. Φέτος όμως η Lancaster πρωτοπορεί με την νέα Full Light Τεχνολογία που έχει εφαρμόσει στα αντηλιακά της, η οποία προσφέρει 100% προστασία (UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT). 

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε και αν αγαπάς τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lancaster, φέτος θα τα λατρέψεις!

365 Compact Powder SPF30 Προστασία, Λάμψη, Φροντίδα με ένα κλικ!
Μία ολοκαίνουρια πούδρα σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση.  Προστατεύει το δέρμα με δείκτη προστασίας SPF 30 ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει, με αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή και νεανική επιδερμίδα με μία ηλιοκαμένη όψη.  Αυτή η πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα, στην πόλη και τη θάλασσα. Η πούδρα είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις: Light, Sunny και Golden, ενώ η βολική συσκευασία της την κάνει ιδανική για να τη μεταφέρετε παντού μαζί σας. 

 

 

Sun Control
Η πιο προηγμένη προστασία για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Η LANCASTER καινοτομεί με την SUN CONTROL για να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς να έχει σημασία η ηλικία σας. Η πρώτη σειρά αντηλιακής προστασίας που εξασφαλίζει τριπλό έλεγχο κάτω από τον ήλιο. Ενάντια σε ρυτίδες, πανάδες και κόκκινα σημάδια, αλλά και με την Full Light τεχνολογία (προστασία από UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT). 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sun Control εφαρμόζονται γενναιόδωρα σε όλο το σώμα ή πρόσωπο πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά για να εξασφαλίσετε πλήρη προστασία, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. 

Κρέμα προσώπου Sun Control ANTI WRINKLES & DARK SPOTS SUN SENSITIVE SKIN SPF 30
Ενυδατικές, αντιρυτιδικές κρέμες για τον ήλιο σε μορφή gel. Δεν είναι απλά αντηλιακά προσώπου αφού λειτουργούν ενάντια στη φωτογήρανση και προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων που προκαλούνται από την έκθεσή μας στον ήλιο. Εξασφαλίζουν ένα μόνιμο, λαμπερό, χρυσαφένιο μαύρισμα και κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο. 
Κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες με πολύ απαλή υφή. 

Υγρό προσώπου Sun Control ANTI WRINKLES & DARK SPOTS SUN SENSITIVE SKIN SPF 50 
Ένα έξτρα ελαφρύ, μη λιπαρό, ενυδατικό υγρό που προσφέρει στα πιο απαιτητικά δέρματα μια ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο (UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT) και το πιο λαμπερό μαύρισμα.  

Κρέμα ματιού Sun Control Eye Contur SPF 50+
Ένα υψηλής προστασίας αντιγηραντικό αντηλιακό για τα μάτια με μη κολλώδη υφή. Χωρίς άρωμα και φόρμουλα χωρίς δάκρυα, είναι ιδανική για την ευαίσθητη περιοχή ματιών. Περιέχει Melanin Inhibitor Complex για να καταπολεμήσει τις μαύρες κηλίδες από τη ρίζα και μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης. Με το DNA-repair complex διεγείρει τη φυσική επεξεργασία του DNA του δέρματος και προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT. 
Αφήνει την περιοχή των ματιών απαλή, ενυδατωμένη, λαμπερή και νεανική.

Γαλάκτωμα σώματος ANTI AGING & DARK SPOTS SPF 50
Αυτή η πλούσια ενυδατική κρέμα, που δεν είναι λιπαρή και δεν κολλάει, προσφέρει το καλύτερο αντηλιακό, για τα πιο ταλαιπωρημένα δέρματα, για να επιτευχθεί το πιο όμορφο μαύρισμα. Ιδανική για υψηλή προστασία από τον ήλιο. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA + UVB + INFRARED + VISIBLE LIGHT, υπεύθυνές για την ζημιά του DNA. Προσφέρει υψηλή προστασία κατά της φωτογήρανσης. Μειώνει το σχηματισμό των ρυτίδων, μέσω ενός ισχυρού κοκτέιλ ενεργών αντιγηραντικών συστατικών. Προσφέρει υψηλή προστασία για το ευαίσθητο δέρμα, την εμφάνιση της ερυθρότητας, καθώς ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα.

Self Tan 

 


In-shower Body Lotion: Μια λοσιόν σώματος στο ντους για μετά τον ήλιο με νέας γενιάς Tan Activator Complex (TAC) για να ενισχύσει και να διατηρήσει ένα χρυσό μαύρισμα. Παρέχει έντονη ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το δέρμα είναι πιο ήρεμο και λείο με μαυρισμένη λάμψη.  
Χρήση: Kατά τη διάρκεια του ντους κάντε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα, ξεβγάλτε και στεγνώστε.

Tan Preparer Body Scrub: Εύκολο στη χρήση του Tan Preparer Body Scrub δημιουργεί απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα πριν τη χρήση προϊόντων Self Tan ή την έκθεσή μας στον ήλιο.  Η ιδανική προετοιμασία μαυρίσματος.   
Αμέσως μετά τη χρήση του θα δείτε την απαλή απολέπιση, την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και θα αισθάνεστε το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. 

Sun Beauty Hair Spray: Το σπρέι Sun Beauty Hair, περιλαμβάνει στη σύνθεσή του τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες που συναντούμε και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Sun Beauty: ένα διευρυμένο φάσμα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, καθώς και ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, για πρώτη φορά σε προϊόν περιποίησης μαλλιών. Επιπλέον, επειδή τα μαλλιά φθείρονται και από το αλάτι και από το χλώριο, το προϊόν προστατεύει και από αυτούς τους δύο παράγοντες. Με το φυσικό τους χρώμα ή βαμμένα, τα μαλλιά διατηρούν τη λάμψη τους, δεν ξεθωριάζουν, ούτε γίνονται ξηρά – είναι απλά καταπληκτικά! 

Sun Beauty Hair Oil Repair: Σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε ένα λεπτό, αυτή η άνευ προηγουμένου φόρμουλα περιέχει πολύτιμα έλαια που είναι γνωστά για τις επανορθωτικές τους ιδιότητες. Εκτός από το έλαιο argan που βοηθά στη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών, το inca inchi oil καλύπτει κάθε στρώση της τρίχας. Ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόζεται κατά μήκος στεγνών ή βρεγμένων μαλλιών και προσφέρει μια αίσθηση ταχείας απορρόφησης. Και, όπως πάντα, το απαράμιλλο άρωμα του θυμίζει μακρινή χώρα και τις διακοπές που σου αξίζουν!  

Le Parfum Solaire: Η νέα αρωματική συλλογή Le Parfum Solaire μας περιβάλλει ευχάριστα με ένα λουλουδάτο-μοσχοβολιστό σύννεφο, φέρνοντας μας μία ιδιαίτερη χαλαρωτική διάθεση. Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων καλοκαιρινών εκδόσεων, η Lancaster συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, και σε συνεργασία με τον αρωματοποιό  Christiane Plos  o οποίος υπογράφει τη νέα καλοκαιρινή σύνθεση, λανσάρει αυτή τη νέα φλοράλ-αλδεϋδική σύνθεση με ένα τελείωμα που το αισθάνεσαι σαν ένα απαλό φίλημα του ήλιου στην επιδερμίδα. Χαρούμενες και φρέσκιες, οι πράσινες νότες κορυφής του αρώματος Lancaster Le Parfum Solaire οφείλονται στις αλδεΰδες, το πετί γραιν και το μιγκέ, ενώ η ακαταμάχητη γλυκύτητα προέρχεται από το εξωτικό υλάνγκ-υλάνγκ. Η φλοράλ καρδιά συγκεντρώνει υάκινθο, γιασεμί και ροδοπέταλα, που απαλά καρυκεύουν οι νότες της κανέλας, ενώ ο λευκός μόσχος, η βανίλια, η βιολέτα και το ξύλο Cabreuva  αφήνουν ένα θερμό και τρυφερό χάδι στις βασικές νότες.  

Μαυρίστε σωστά, γρήγορα και όμορφα με τα προϊόντα Lancaster Sun 2016. Μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για κάθε μέρος του σώματός σας. 
Πάμε για ηλιοθεραπεία με την πολύπλευρη και εξειδικευμένη σειρά Lancaster Sun 2016!

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας