6 Eau De Cologne που μοσχοβολάνε καλοκαίρι

Με το που κατέφτασαν στο γραφείο, το σκηνικό άλλαξε και μεταφέρθηκα σε τροπικές παραλίες, θυμήθηκα την μυρωδιά της καρύδας και ένιωσα την λαχταριστή γεύση του καρπουζιού στον ουρανίσκο μου. Οι νέες κολώνιες του Κορρέ κλείστηκαν σε άκρως καλοκαιρινά μπουκαλάκια και υπόσχονται να χαρίσουν το ανάλαφρο άρωμά τους στις καλοκαιρινές μας μέρες χαρίζοντας τόνωση και αίσθηση δροσιάς. Οι τίτλοι τους συνδυάζουν τη βασική αρωματική νότα με λέξεις-σύμβολα των ανάλαφρων ηλιόλουστων εποχών! 

Βασισμένη στις αρχές της αρωματοθεραπείας, η συλλογή Eau De Cologne αναπαράγει διακριτικά μοναδικές ευωδιές της φύσης, άλλοτε με επίκεντρο εξωτικά φρούτα και θερινά πολύχρωμα λουλούδια και άλλοτε δίνοντας σε πιο κλασικά συστατικά μία φρέσκια αρωματική τροπή. H φυσική κατεύθυνση ανάπτυξης της συλλογής είναι δεδομένη, οι νέες κολόνιες τονώνουν και αναζωογονούν το σώμα, χάρη στο «δυναμικό» εκχύλισμα Ginger και τη δροσιστική Αλόη, καθώς ταυτόχρονα παραπέμπουν νοητά σε στιγμές εξίσου αναζωογονητικές και ανέμελες. 

FAVOURITE NUMBER 1: APPLE BLOSSOM

 


Διακριτικές νότες από φρέσκα φρούτα -Μήλο, Καρπούζι, Ροδάκινο- και υδρόβια λουλούδια εναλλάσσονται στην αρωματική πυραμίδα αυτής της ultra αναζωογονητικής κολόνιας.

FAVOURITE NUMBER 2: PURE COTTON

Σε πιο γήινα μονοπάτια, οι νότες από Κεχριμπάρι δίνουν σταδιακά τη θέση τους στον αναζωογονητικό συνδυασμό από Μανταρίνι και Ίριδα σε ένα ανάλαφρο πέπλο πούδρας.

FAVOURITE NUMBER 3: MANGO CANDY

Η αφετηρία έχει μια καραμελένια γλυκύτητα, ενώ, περνώντας μέσα από floral νότες, καταλήγει σε συνδυασμό εξωτικών φρούτων με κυρίαρχο το Μάνγκο.


FAVOURITE NUMBER 4: SUMMER WOOD

Η ξυλώδης αρωματική κατεύθυνση σε καλοκαιρινή διάθεση -νότες Κέδρου από μαγευτικές αμμουδιές μαζί με αρώματα Βιολέτας, Ίριδας και Ηλιοτρόπιου

FAVOURITE NUMBER 5: LILY BOUQUET

Βιολέτα, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ylang Ylang σχηματίζουν αυτό το μπουκέτο από άνθη που ακουμπά ανάλαφρα την επιδερμίδα με δροσερά, ανοιξιάτικα αρώματα.

FAVOURITE NUMBER 6: COCONUT SAND

Η τροπική Καρύδα στην πρώτη γραμμή, περιβάλλεται από Βανίλια Μαδαγασκάρης και Περγαμόντο, στον πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινό συνδυασμό από νότες.

ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Με ποσοστό φυσικού περιεχομένου έως 90%, οι συνθέσεις δεν περιέχουν phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks, ουσίες χαρακτηριστικές στους διαλύτες και στα σταθεροποιητικά μέσα [fixatives] των αρωμάτων και γνωστές για την υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους.

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!