Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

New Dimension: Μια σειρά που κάνει contouring από μέσα!

  05/05/2016 14:45
New Dimension: Μια σειρά που κάνει contouring από μέσα!

New Dimension: Μια σειρά που κάνει contouring από μέσα!

  05/05/2016 14:45

Τις τελευταιές σεζόν, μια τάση κυριάρχησε στο beauty industry κάνοντας όλες τις γυναίκες να πίνουν νερό στο όνομα του, αφού με λίγο practice μπορείς πανεύκολα να αποκτήσεις ανορθωμένα ζυγωματικά και φωτοσκιάσεις στο πρόσωπό. Καλά καταλάβατε! Contouring και πάλι contouring! Τί θα λέγατε όμως, αν πλέον θα μπορείτε να κάνετε contouring όχι με τον τρόπο που γνωρίζατε μέχρι τώρα, χωρίς καθόλου πινέλα και highlighters; Κυρίες μου, καλωσορίστε τη νέα σειρά New Dimension της Estee Lauder, μια σειρά που όποια κι αν την δοκιμάσει αναρωτιέται πώς ήταν το beauty routine της πριν από αυτή! 

Η επιστήμη της μεταμόρφωσης
Το μυστικό για να δημιουργήσουμε όμορφο περίγραμμα και γωνίες στο πρόσωπο είναι να βελτιώσουμε συγχρόνως τον ορατό όγκο και την δομή του. ‘’Γνωρίζουμε ότι η δομή (structure) της επιδερμίδας την βοηθά δίνοντάς της πυκνότητα και ορίζοντας το περίγραμμα - χαρακτηριστικά μιας νεανικής επιδερμίδας’’ λέει η Dr. Nadine Pernodet, Vice President, Skin Biology Research & BioActives, R&D. ‘’Αλλά, χάρης στην νέα μας έρευνα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε συγχρόνως και τον όγκο (volume) έτσι ώστε να επιτύχουμε μια πραγματική μεταμόρφωση’’. Ο όγκος δίνει στην επιδερμίδα διάσταση. Έτσι, για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του περιγράμματος και των γωνιών του προσώπου, είναι σημαντικό να βελτιώσουμε συγχρόνως και την δομή και τον όγκο.
Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει και η σειρά New Dimension της Estee Lauder. Πρόκειται για μια επαναστατική σειρά που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες βλέπουν τον εαυτό τους. 

New Dimension Shape + Fill Expert Serum

estee 1


Η επιδερμίδα ανανεώνεται και «γεμίζει», ανακτώντας όγκο, δομή και όμορφο, τονισμένο περίγραμμα, ορατό απ’ όλες τις γωνίες. Η τεχνολογία «shaping» βοηθά στη βελτίωση του όγκου μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων της επιφάνειας του δέρματος, ενισχύοντας τους φυσικούς παράγοντες που προσφέρουν θρέψη και όγκο, όπως το υαλουρονικό οξύ, η φιλαγκρίνη και τα λιπίδια. Παράλληλα, η σύνθεση προ-κολλαγόνου βοηθά στην ανάκτηση της ορατής πυκνότητας του δέρματος, ενώ συγχρόνως ενισχύει τη φυσική του δυνατότητα να υποστηρίζει τη δομή του, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται πιο πυκνό, σφριγηλό, ανορθωμένο και με καλοσχηματισμένο περίγραμμα. Τέλος, η φόρμουλα του ορού λειτουργεί μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων της επιφάνειας του δέρματος, υποστηρίζοντας τις βασικές πρωτεΐνες που προωθούν τη φυσική δυνατότητά του για ανόρθωση και ελαστικότητα εκ των έσω. Ισχυροί ενισχυτικοί παράγοντες βοηθούν στην υποστήριξη των φυσικών πρωτεϊνών του, της ελαστίνης και της πρωτεΐνης fibronectin.

New Dimension Firm & Fill Eye System

estee 2

Τα μάτια δείχνουν πιο φωτεινά, πιο ανορθωμένα και διαμορφωμένα με το New Dimension Firm + Fill Eye System. Μια καινοτόμος περιποίηση δύο βημάτων για τα μάτια που τα διαμορφώνει στη στιγμή. Η περιοχή των ματιών αισθάνεται πιο σφριγηλή και τονωμένη, φαίνεται πιο απαλή με μια πολυδιάστατη εμφάνιση


Βήμα 1 (Firm): Άμεσα, μια ελαφριάς υφής, απαλή σύνθεση δίνει μια αίσθηση σύσφιξης και τονίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ συγχρόνως ενισχύει το όγκο και τα αναζωογονεί με βαθιά ενυδάτωση. Ενισχυμένη με το σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου της Estee Lauder, αυτή η ισχυρή σύνθεση βοηθά στο να ανορθώσει, συσφίξει και να απαλύνει την περιοχή των ματιών, έτσι ώστε οι γωνίες τους να δείχνουν πιο τονισμένες, με διάσταση. Η φυσική Υδρολιπιδική Ασπίδα είναι ανανεωμένη έτσι ώστε να δυναμώσει και να δώσει πυκνότητα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή. Η περιοχή των ματιών είναι ένας ανανεωμένος καμβάς, έτοιμος για το Βήμα 2.
 
Βήμα 2 (Fill): Αυτή η ισχυρή κρέμα, με την τεχνολογία Shaping Technology στη σύνθεσή της, περιέχει οπτικούς παράγοντες διάθλασης του φωτός, έτσι ώστε να απαλύνει άμεσα την εμφάνιση στην περιοχή των ματιών.  Μαζί οι δύο συνθέσεις με χρήση σε βάθος χρόνου, βοηθούν την επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια να είναι πιο απαλή, η εμφάνιση την χαλάρωσης μειώνεται και η περιοχή δείχνει πιο σφιγηλή.

Η Ομορφιά της Διαμόρφωσης στην περιοχή των Ματιών: Για μάτια πιο φωτεινά, με πιο ανορθωμένη εμφάνιση και τονισμό, χρησιμοποίησε το σύστημα αυτό πρωί και βράδυ. Τοποθέτησε το Firm γύρω από την περιοχή των ματιών και μετά με ταμποναριστές κινήσεις τοποθέτησε το Fill για να διορθώσεις/γεμίσεις τις γραμμές γύρω από τα μάτια και να απαλύνεις στοχευμένες περιοχές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας