J’adore: Για ένα θεϊκό μπάνιο!

Από αμνημονεύτων χρόνων, οι γυναίκες πάντοτε μεταμόρφωναν την ώρα του μπάνιου σε μια στιγμή απόλαυσης, γαλήνης και εξαγνισμού. Για κάθε γυναίκα, ο πολύτιμος αυτός χρόνος είναι ένα ραντεβού με τον εαυτό της· ένα ραντεβού που απολαμβάνει στον δικό της ρυθμό, με τα αρώματα να αναμειγνύονται με τις υφές ομορφαίνοντας το σώμα και τα σαπούνια και τα μυστικά να απαλύνουν τόσο την επιδερμίδα όσο και την ψυχή.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Για αυτό το διαχρονικό ιντερλούδιο, το J’adore προσφέρει τώρα ένα τελετουργικό μπάνιου που εντείνεται μέσα από τις αισθητηριακές απολαύσεις –ωδή στις συμφωνίες του θρυλικού μπουκέτου λουλουδιών του. Αυτή η εμβληματική, άκρως προσωπική στιγμή είναι η υπογραφή J’adore, από το αρχικό μπάνιο σε λιωμένο χρυσάφι που γυρίστηκε από τον Mondino μέχρι τον σύγχρονο γυναικωνίτη με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron μπροστά στην κάμερα του Romain Gavras. Σήμερα, η τελετουργία μπάνιου J’adore ενορχηστρώνεται γύρω από  πολλές στιγμές, με ένα νέο, ελαφρώς αφρώδες έλαιο για το μπάνιο και το ντους, το Lait Sublime - beautifying body milk, και το Gelée d’Or - shimmering body gel που φωτίζει την επιδερμίδα.
 

 
Τελετουργία μπάνιου Jadore.
Ένα θεϊκό, εξαιρετικά αισθησιακό μπάνιο.
Μια στιγμή αφιερωμένη αποκλειστικά στον εαυτό σας.
Μια στιγμή απόλυτης πολυτέλειας.

 
Jadore, ένα τελετουργικό από χρυσάφι και νερό
 
Σαν να βυθίζεται στη διαχρονική πολυτέλεια, ακολουθεί τα βήματα ενός τελετουργικού ενορχηστρωμένου με απόλυτη ακρίβεια, πλήρως παραδομένη στην απόλαυση που πηγάζει από το να φροντίζει τον εαυτό της.
 
Μαγνητισμένη από το χρυσό καπάκι που μοιάζει να ζωντανεύει μέσα από τους κυματισμούς των καμπυλών του θρυλικού αμφορέα, ανακαλύπτει το νέο έλαιο για το μπάνιο και το ντους. Παίρνει στα χέρια της το μπουκάλι-κόσμημα και ρίχνει το μεταξένιο έλαιο στην παλάμη της… αμέσως, όλες της οι αισθήσεις ξυπνούν. Η μεταξένια υφή του ελαίου γλιστρά στην επιδερμίδα, περικλείοντάς τη με αισθησιακή απαλότητα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, το έλαιο μεταμορφώνεται σε έναν ανάλαφρο, αρωματισμένο αφρό. Οι λουλουδένιες νότες του J’adore ξετυλίγονται, με πρώτο το Γιασεμί και έπειτα όλα τα υπόλοιπα άνθη που χρωματίζουν το μπουκέτο του. Η αίσθηση της καθαρότητας και της φρεσκάδας συνδυάζεται με εκείνη του μεταξιού που γλιστρά στην επιδερμίδα, σε μια εμπειρία απόλυτης απόλαυσης που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις.
 
 
Αφού βγει από το νερό, παίρνει στα χέρια της το στρογγυλεμένο, καμπυλωτό μπουκάλι του Lait Sublime - beautifying body milk και εφαρμόζει μια γενναιόδωρη ποσότητα του απαλού αυτού γαλακτώματος που απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως. Η υφή του είναι ανάλαφρη και ρευστή, με υπέροχο άρωμα. Εμπλουτισμένη με νέκταρ βαμβακιού, αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα απαλό, ενυδατικό πέπλο. Χάρη στο εκχύλισμα άνθους Γιασεμιού, το γαλάκτωμα παρατείνει τις πρώτες νότες που το μπάνιο έχει ήδη αφήσει στην επιδερμίδα. Το λουλουδένιο μπουκέτο του J’adore ανθίζει διακριτικά, τόσο απαλά… 
 
 
 
Τέλος, έρχεται η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα ομορφιάς με ένα νέο, πολύτιμο βήμα.
 
Το νέο Gelée d’Or - shimmering body gel διατίθεται σε ένα μεγάλο, στρογγυλό γυάλινο βαζάκι με χρυσό καπάκι και την προσκαλεί να εφαρμόσει μερικές χρυσαφένιες σταγόνες με τα δάχτυλά της. Αισθησιακή και ελκυστική, η μεταξένια, λαμπερή υφή του ακτινοβολεί με μικροσκοπικά σωματίδια χρυσού και είναι εμπλουτισμένη με μαργαριταρόριζα. Όταν εφαρμόζεται σε μικρή ποσότητα, μαγνητίζει τα βλέμματα δίνοντας διακριτική λάμψη στο ντεκολτέ και στους ώμους. Λεπτόρρευστο και δροσερό, απορροφάται γρήγορα αφήνοντας ένα διακριτικό πέπλο χρυσαφένιας λάμψης που ομορφαίνει την επιδερμίδα.


 

Λίγες μόνο σταγόνες του μεταξένιου, θρεπτικού Huile Divine - dry silky body and hair oil, και η βασίλισσα J’adore είναι έτοιμη, μετά από ένα τελετουργικό μπάνιου απαράμιλλης πολυτέλειας και φινέτσας.
 


 
Η γυναίκα J’adore, την οποία ενσαρκώνει η πάντοτε υπέρλαμπρη Charlize Theron, είναι μια βασίλισσα –και το άρωμά της, πραγματικό κόσμημα. Ευγενής και λαμπερή, μας παραπέμπει σε έναν ασύγκριτο φανταστικό κόσμο, τον οποίο συνθέτουν εικόνες βασιλικών λουτρών, απαστράπτουσας θηλυκότητας και πολυτελών τελετουργικών. Κλεοπάτρα, Νεφερτίτη, Μαρία Αντουανέτα… Θέλοντας να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο, ο Οίκος Dior ζήτησε από την καταξιωμένη ειδικό στα αρώματα Élisabeth de Feydeau* να φέρει στο φως τα μυστικά τελετουργικά των λουτρών των τριών αυτών βασιλισσών.
 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!