Tα προϊόντα Fa είναι ο αγαπημένος σου σύμμαχος στο γυμναστήριο!

 
Το Fa, ο απόλυτος σύμμαχος σας στον ενεργό τρόπο ζωής, συνεχίζει την καμπάνια με σλόγκαν «Feel Fantastic even at the gym!» έχοντας σκοπό να σας κάνει να νιώσετε ακόμη πιο φανταστικά όταν αθλείστε. Πιο συγκεκριμένα, κάθε 2η εβδομάδα του μήνα, το Fa επισκέπτεται ένα γυμναστήριο και χαρίζει μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης στους συνδρομητές του.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Ο σταθμός του Fa για το Νοέμβριο είναι το γυμναστήριο Evolve Fitness and Wellness στην Λακατάμια για την εβδομάδα 11 μέχρι 15 Νοεμβρίου.
 
Οι πελάτες του γυμναστηρίου θα καλούνται να απαντήσουν σε fun quiz ερωτήσεων σχετικά με τα προϊόντα για να κερδίσουν τα φανταστικά προϊόντα περιποίησης Fa ενώ δύο μεγάλοι τυχεροί  θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την μηνιαία συνδρομή τους στο γυμναστήριο και ένα μασάζ εντελώς δωρεάν!
 
Tα δερματολογικά ελεγμένα αποσμητικά Fa παρέχουν 48ωρη προστασία και δρουν αποτελεσματικά κατά της δυσοσμίας, αφήνοντας στο σώμα μια αίσθηση φρεσκάδας. Τα προϊόντα Fa ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα φροντίζουν να σας χαλαρώσουν μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα.  Τα μοναδικά αρώματα των αφρόλουτρων σε συνδυασμό με τα πολύτιμα συστατικά και έλαια που περιέχονται στη σύνθεση τους, προσφέρουν απαλή περιποίηση ακόμη και στο πιο απαιτητικό  δέρμα.
Τα προϊόντα Fa σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες!
Αν θες να μάθεις σε ποιο γυμναστήριο θα βρίσκεται το Fa τον ερχόμενο μήνα, δεν έχεις παρά να μπεις στη σελίδα Fa Feel Fantastic Cyprus στο Facebook!
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!