JOY by DIOR! To νεο eau de parfum intense

 
Μια καρδιά, που σφύζει από χαρά
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 
Το 1951, στο μυστικό ατελιέ της λεωφόρου Montaigne, ο φωτογράφος Henri Cartier-Bresson κατέγραψε μια μοναδική στιγμή μεταξύ του Christian Dior και της Lucky, μίας από τα αγαπημένα του μοντέλα. Είναι υπέροχη, γελά μπροστά στον σχεδιαστή - αρωματοποιό, τον οποίο βλέπουμε προφίλ να γελά επίσης. Η χαρά τους είναι απτή, πραγματική και ζωντανή.
Αυτή η πληθωρική, έντονη και ειλικρινής χαρά έχει αναχθεί στην γνήσια υπογραφή του Οίκου. Αυτή η χαρά του Dior θα είναι πάντοτε δική μας.
 
Οι ρίζες αυτής της λαμπερής χαράς αποτελούν ένα μακρινό ταξίδι στο χρόνο και είναι ένας πραγματικός σκοπός, που ξεκίνησε στον παράδεισο των λουλουδιών της βίλας Les Rhumbs και στην τρέλα του καρναβαλιού της Granville. Ήταν εκεί, ήταν σε συγκλονιστικές φιλίες, όταν
ο Christian Dior βυθίζονταν στις πυρετώδεις νύχτες της δεκαετίας του ‘20 και στους χορούς, που διασκέδαζε όλη η υψηλή κοινωνία. Έκανε την επανεμφάνισή της το 1947, στα μεταπολεμικά χρόνια, όταν χάρισε χρώμα στη ζωή με το επαναστατικό New Look. Αυτές
οι δημιουργίες, γεμάτες ζωή, αποτέλεσαν την ενορχήστρωση μιας μεταδοτικής έκρηξης χαράς. Τα ακτινοβόλα χαμόγελα στα εικονογραφήματα του Gruau το δήλωναν, ενώ ο ανεμοστρόβιλος της γυναικείας φούστας - λουλούδι και το πρώτο άρωμα του Christian Dior το επιβεβαίωσαν:
η επιθυμία για ζωή ήταν το μόνο ζητούμενο!
 
Αυτό το πληθωρικό, θεαματικό, εξαιρετικά ασυνήθιστο στυλ Dior αποτελεί και σήμερα,
μια φωτεινή γιορτή. Ναι, ο Dior, από κάθε άποψη, με μια έκρηξη χρωμάτων, που μοιάζουν με τα αρώματα του και την πληθώρα χαμόγελων, που προσφέρει είναι περισσότερο από ποτέ,
ο Οίκος, που χαρακτηρίζεται από τη χαρά της ζωής. Αυτή η χαρά διασκευάζεται σε μια νέα εκδοχή του JOY. Δημιουργημένο από τον François Demachy, αυτό το αυθεντικό Eau de Parfum Intense είναι ένα πληθωρικό και ευωδιαστό μανιφέστο.
 
Η νέα έκρηξη λουλουδιών.
Η επιθυμία για ζωή. Η επιθυμία για χαρά.
 

 
JOY by Dior.
Η χαρά μας, η χαρά του Dior
 
«Δημιούργησα αυτή τη νέα εκδοχή του JOY, βασισμένη στην ιδέα μιας έκρηξης λουλουδιών, φωτεινής σαν πυροτεχνήματα. Επιθυμούσα να δώσω έμφαση στον αισθησιασμό και να χαρίσω λάμψη με ένα νέο φως, τονίζοντας την εντύπωση, που δημιουργεί το άρωμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο «χώρο» στις ξυλώδεις νότες και δημιουργώντας ένα πιο αισθησιακό στρώμα».
François Demachy, δημιουργός αρωμάτων
 
Το JOY είναι ένας πληθωρικός χείμαρρος, μια πολύχρωμη ροζέτα, αιωρούμενη σε ένα αστέρι. Πάνω απ’ όλα, μην διστάζετε: απολαύστε ελεύθερα αυτό το λαμπερό πυροτέχνημα,
που αγαλλιάζει τη ψυχή και την καρδιά σε μια μοναδική έκρηξη ήχου και χρώματος.
Είναι τόσο απλό όσο και μυστηριώδες.
Δράση. Αντίδραση.
Ανυπολόγιστο, χωρίς εξήγηση.
Ολοκληρωμένη χαρά, που αντικατοπτρίζεται απόλυτα σε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο.
Μια εκρηκτική χαρά, που μεταφέρεται από την εντυπωσιακή ομορφιά μιας έντονης, συναρπαστικής ευωδιάς.
 
Το JOY είναι ένα άρωμα, που διακόπτει και χρωματίζει τη ζωή, χαρίζοντάς της νέα πνοή.
Το JOY είναι ένα άρωμα χαράς, όπου τα λουλούδια γιορτάζουν και εκρήγνυνται με όλη
την πολύπλευρη ομορφιά τους.

 
 
Πυροτεχνήματα λουλουδιών
Σε αυτή την έντονη έκρηξη λουλουδιών, ο François Demachy συνδυάζει κρεμώδεις και ξυλώδεις νότες. Αυτή η άμεση και πολύπλευρη ομορφιά δημιουργεί έναν ακαταμάχητο, αύξοντα δυναμισμό. Μια έκρηξη χαράς, που αφήνει πίσω της μια χρωματιστή αφθονία, μια αύρα χιλιάδων χρωμάτων.
 
Λουλουδάτη έκρηξη
Το νέο JOY, Eau de Parfum Intense, είναι ένα φωτεινό μπουκέτο, που αιχμαλωτίζει,
πριν ανθίσει στη βροντή μιας μυριάδας χρωμάτων. Μια ζωντανή χαρά, που ευχαριστεί
τις αισθήσεις αθόρυβα.
 
Η φωνή των λουλουδιών
Αμέσως, το JOY Eau de Parfum Intense «σπάει» τα όρια και κατευθύνεται στον ουρανό με μια δόση από ζουμερά εσπεριδοειδή. Σε αυτό το μπουκέτο, το τριαντάφυλλο είναι η βασίλισσα. Μια βασίλισσα συνυφασμένη με τα absolute και τα αποστάγματα στην καρδιά των οποίων βασιλεύει το τριαντάφυλλο Centifolia της Grasse. Στρογγυλό και δυναμικό, ενώνεται επιβλητικά μαζί με το γιασεμί Sambac και το γιασεμί Grandiflorum, ένα ακόμα έμβλημα της Grasse, γνωστό για τη δύναμη, τις φρουτώδεις αποχρώσεις και τη «ζωντανή», οργανική ομορφιά του.
Νέος στο JOY, ένας υπαινιγμός βανίλιας Μαδαγασκάρης γλιστράει στο λουλουδάτο χορό,
ένα γκουρμέ κάλεσμα, που προσφέρει τη γλυκιά ζεστασιά του.
 
Νερολί και σανταλόξυλο, μια σπίθα αισθησιασμού
Αυτό το νέο JOY δηλώνει την παρουσία του με το Νερολί, τόσο λουλουδάτο και γεμάτο ζωή, μαγευτικό και συναρπαστικό. Σείει τα λουλούδια με το άγγιγμά του, λάμποντας με νέο φως και χαρίζοντας μια ζωηρή ενέργεια.
 
Το σανταλόξυλο είναι απαλό και κρεμώδες, η αύρα του τυλίγει και ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Το συγκεκριμένο σανταλόξυλο διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες, χάρη στις πολύ ιδιαίτερες, φυσικές συνθήκες καλλιέργειας μιας φυτείας στη Σρι Λάνκα, που συνεργάζεται με τον Οίκο Dior.
 
Μεγαλωμένα σε φυτώριο, αυτά τα πολύτιμα δέντρα είναι ιδιότροπα, γιατί αναπτύσσονται συμπωματικά. Όταν διασφαλιστεί η ανάπτυξή τους, μεταφέρονται σε μια φυτεία, όπου τους προσφέρεται η απαραίτητη φροντίδα για δύο ολόκληρα χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη εξαιρετικών ιδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης μιας γαλακτώδους ομορφιάς και πλούτου, που συνδυάζονται υπέροχα με τα λουλούδια και ενεργούν σταθεροποιητικά για τις ελαφρύτερες νότες τους.
 
Τέλος, το πλούσιο σανταλόξυλο και το ζωηρό Νeroli ενώνονται για να ενορχηστρώσουν μια λουλουδάτη χορωδία. Μαζί, τονίζουν την ομορφιά του JOY, δίνοντας έμφαση στο ευρύ και πληθωρικό ταπεραμέντο του χρωματίζοντας τολμηρά το σπινθηροβόλο μπουκέτο του.
 
Ένα ξυλώδες, θεαματικό φινάλε
Σε αυτά τα λουλούδια, που ανθίζουν με νέες νότες, ρωμαλέα ξύλα προσφέρουν στήριξη και διακόσμηση.  Ένα πραγματικό «δάσος λουλουδιών» ξετυλίγεται σε μια ανθοφορία, με μια αύρα σταθερότητας, όπου σαγηνευτικοί μόσχοι προσθέτουν απαλότητα.
 
Μαζί, συνθέτουν μια ελαφριά καρδιά από πατσουλί. Συλλέγονται μέσω μιας σταδιακής διαδικασίας απόσταξης, κάθε μία από τις νότες έχει επιλεγεί προσεκτικά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε γήινη ποιότητα. Αυτό το πατσουλί είναι ανοιχτό και φιλικό με όλα τα λουλούδια, που συνυπάρχουν παράλληλα, επιτρέποντάς τους να λάμπουν φωτεινά. Ένας πληθωρικός συνδυασμός, που θυμίζει πρωτοφανή χαρά στο σώμα και τη ψυχή, αυτή η νέα σύνθεση αποκαλύπτει μια ανθοφορία, ζωντανή και γοητευτική ταυτόχρονα, τρυφερή και απαλή, ισχυρή και ξυλώδη. Αυτή η έκρηξη χαράς αφήνει χίλια χρώματα στο πέρασμά της.
Είναι το άρωμα μιας χαράς, που διαρκεί.
 
JOY, Eau de Parfum Intense
Ένα πολύπλευρο, νέο μπουκάλι
Όπως ένα επιδέξια επεξεργασμένο κόσμημα, το μπουκάλι του JOY προβάλλει μια νέα ερμηνεία του εμβληματικού μοτίβου Dior, του «cannage». Πιο αφηρημένο, ρευστό και μοντέρνο, «τραβάει» το βλέμμα και διαχέει το φως χάρη στο γυαλί, που παίζει με αντιθέσεις και την κίνηση.
 
Στον πάτο του μπουκαλιού, ένα αστέρι, σαν «τριανταφυλλένια πυξίδα», αποκαλύπτει ένα ακόμη από τα αγαπημένα σύμβολα του Οίκου. Αυτό το τυχερό γούρι, ήταν πάντοτε πολύτιμο και φωλιάζει στην πολύτιμη καρδιά του JOY.
 
Ο χυμός του έχει το εντεινόμενο χρώμα ενός ροζ, που σταδιακά κοκκινίζει, λόγω συγκίνησης
ή λόγω απόλαυσης. Η χαρά είναι πλέον απτή, ακριβώς στην παλάμη σας.

 

 
Jennifer Lawrence
Ένα αστραφτερό είδωλο
Η Τζένιφερ Λόρενς γελά πληθωρικά στο φακό της κάμερας του Mikael Jansson.
Μπορείτε να αισθανθείτε τον αυθορμητισμό και το φως, άμεσα όσο ποτέ.
Γελά πραγματικά σα να προσφέρει την αλήθεια της.
Με εκτίμηση.
Ένα παράδειγμα της χαράς της ζωής αν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο.
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά