Φρόντισε την επιδερμίδα σου με βιολογικά καλλυντικά Comfort Zone

Αναγνωρίζοντας πόσο πολύτιμη είναι φροντίδα της επιδερμίδας, τα αγαπημένα μας βιολογικά καλλυντικά προϊόντα Comfort Zone μας χαρίζουν μία μοναδική προσφορά ομορφιάς! Από 15 μέχρι 29 Απριλίου, με κάθε αγορά μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας και μιας μάσκας Sacred Nature παίρνετε δωρεάν 3 προϊόντα: Gommage (Απολεπιστικό προϊόν προσώπου και σώματος)  , Oil (θρεπτικό λαδάκι προσώπου για πρόσωπο και σώμα) και Milk (γαλάκτωμα καθαρισμού) της αντίστοιχης σειράς!

Τα Comfort Zone είναι δημιουργημένα από αγνές, φυσικές πρώτες ύλες και εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες και πολύτιμα εκχυλίσματα. Απαλλαγμένα από χημικά και βλαβερά συστατικά όπως parabens, ορυκτά έλαια και χρωστικές ουσίες, είναι δερματολογικά ελεγμένα ακολουθώντας τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ecocert®, τα οποία προσδιορίζουν και πιστοποιούν την κατηγορία των φυσικών, βιολογικών προϊόντων.

Παράλληλα, ανταποδίδουν την φροντίδα και τις ευεργετικές της ικανότητες της φύσης, με μια φιλική και οικολογική προς το περιβάλλον μέθοδο παραγωγής και συσκευασίας. Προσφέρονται σε μια πλούσια γκάμα,  με τη σειρά «Sacred Nature» να ξεχωρίζει ανάμεσα στις  πιο επιτυχημένες  σειρές της μάρκας, καθώς συνδυάζει την ξεχωριστή απόλαυση αισθήσεων   με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα αντι-γήρανσης.
Ανταποκρινόμενα στις ιδιαίτερες ευαισθησίες κάθε επιδερμίδας, τα [Comfort Zone] καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες περιποίησης όλου του σώματος, συνδυάζοντας αρμονικά την αγνότητα της φύσης με τη δύναμη της επιστήμης.
 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των Comfort Zone στην Κύπρο είναι η  εταιρεία Rolandos Enterprises.
 

 

 

 


  

 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!