Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

A Selfie for a Pink Cause! Η νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των Beauty Line για τον Καρκίνο του Μαστού

  16/09/2019 15:13
A Selfie for a Pink Cause! Η νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των Beauty Line για τον Καρκίνο του Μαστού

A Selfie for a Pink Cause! Η νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των Beauty Line για τον Καρκίνο του Μαστού

  16/09/2019 15:13
 
Τα Beauty Line ενδυναμώνουν το μήνυμα της πρόληψης για τον Καρκίνου του Μαστού με ένα πολύ πρωτότυπό τρόπο. Μέσα από την καμπάνια, ‘A Selfie for a Pink Cause’ καλούν τις ίδιες τις γυναίκες, μέσα από το Instagram,  να υπενθυμίσουν άλλες γυναίκες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.
 
Ανεβάζοντας μια selfie στο Instagram με το hashtag #BeautylineTurnsPink ή απευθείας στο www.beautylineturnspink.com , φορώντας ροζ κραγιόν και αναφέροντας στα captions ότι ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές, η κάθε γυναίκα μπορεί να υπενθυμίσει άλλες γυναίκες να προγραμματίσουν τα ιατρικά τους ραντεβού και να πραγματοποιούν αυτοεξέταση στο σπίτι τους.
 
Η εκστρατεία που ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, έχει σαν στόχο την στήριξη του έργου της Europa Donna Κύπρου και την ενημέρωση για τη σημαντικότητα της πρόληψης, μέσα από μια τριπλή προσέγγιση: κλινικές εξετάσεις μαστού κατά την ετήσια επίσκεψη στον γιατρό, μαστογραφία (κάθε τρία χρόνια για τις γυναίκες κάτω των 40 ετών και κάθε ένα με δύο χρόνια μετά) και αυτοεξέταση με ψηλάφηση κάθε μήνα.
 
Ήδη μέσα από τα social media,  celebrities, δημοσιογράφοι, γνωστές προσωπικότητες και digital influencers συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία A Selfie for a Pink Cause’ , ανεβάζοντας τις δικές τους selfies με ροζ κραγιόν και αναρτώντας μηνύματα για τη σημασία της πρόληψης  και δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Επιπλέον, η εκστρατεία θα προβληθεί δυναμικά μέσα από τα καταστήματα Beauty Line, στα social media και σε διαδικτυακά μέσα.
 
Γι’ αυτό μην χάνετε καθόλου χρόνο. Φορέστε ροζ κραγιόν, ανεβάστε  μια selfie με το hashtag #Beautylineturnspink μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και προγραμματίστε το επόμενο ετήσιο ραντεβού σας για τις προληπτικές εξετάσεις!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας