Φθινοπωρινή συλλογή Dior 2019 power look

Διασκεδάστε μια θυελλώδη ημέρα στην πόλη. Ηγηθείτε ενός γρήγορου ρυθμού ζωής και αναδειχθείτε. Χρησιμοποιήστε το μακιγιάζ για να εκφράσετε την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Φέτος το φθινόπωρο, ο Peter Philips ζωγραφίζει το πορτραίτο μιας φανταστικής γυναίκας με τη νέα συλλογή Power Look. Το όραμα του λαμβάνει χώρα σε ένα αστικό σκηνικό με μια ηλεκτρισμένη παλέτα από τα νέον χρώματα των φώτων της πόλης.
Μια εποχή που τροφοδοτείται από την πολιτισμική φρενίτιδα της σύγχρονης μητρόπολης.
 
«Μια γυναίκα της πόλης που καταφέρνει να συνδυάσει τη δουλειά με την πνευματική εξέλιξη. Μια δυναμική γυναίκα που παίζει με το μακιγιάζ χωρίς να στερείται την αξιοπιστία της», λέει
ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior.
 
 Ατρόμητο βλέμμα
 
Τα μάτια επιβάλλονται με ένα ισχυρό βλέμμα που συναρπάζει, ένα μοντέρνο μακιγιάζ, εμπνευσμένο από την κουλτούρα του δρόμου. Αυτή την σεζόν, η 5 Couleurs συνθέτει ένα έντονο αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Ο Peter Philips έχει κληροδοτήσει σε κάθε παλέτα ένα συνδυασμό σκιών για τα μάτια, αληθινό σύμμαχο στη δημιουργικότητα. Η παλέτα Glorif-eye συνδυάζει το μπλε του ουρανού με έναν αστικό συνδυασμό γκρίζου, μωβ και μπρονζέ. Διοχετεύοντας όλη την ενέργεια της μεγαλούπολης,
η παλέτα Intensif-eye παρουσιάζει μια πιο ζεστή αρμονία που παίζει με γήινους τόνους - ανθρακί, μπορντό, μπρονζέ - γύρω από μια θεαματικά κίτρινη απόχρωση.
 
5 Couleurs
517 Intensif-eye
977 Glorif-eye
 
 

Αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο που ένας καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το πινέλο, η νέα κρεμώδης σκιά ματιών Diorshow Liquid Mono είναι απίστευτα εύχρηστη και χαρίζει εξαιρετικά μακρά διάρκεια. Εφαρμόζεται σαν ένα άγγιγμα χρώματος, ως liner ή με το πινέλο, χαρίζοντας ζωή, ματ ή σατινέ, ανάλογα με την απόχρωση, με ασημί, μωβ, γκριζωπούς ή μπρονζέ τόνους.
 
 Diorshow Liquid Mono
070 Steel
170 Mauve
480 Graphite
580 Taupe
 
«Εμπνεύστηκα αυτόν το χρωματικό συνδυασμό Diorshow Pro Liner από ένα όραμα μιας μοντέρνας πόλης», εξηγεί ο Peter Philips. «Ένας κόσμος τόσο μεταλλικός, όσο και ξέφρενος, εκεί όπου τα φωσφορίζοντα χρώματα από τα φώτα νέον και τα σήματα, ξεπροβάλλουν μέσα από το γυαλί και το τσιμέντο». Ο ιδανικός τρόπος για μια τσαχπινιά στο μακιγιάζ, το Diorshow Pro Liner κυκλοφορεί σε δύο ματ, φωτεινές αποχρώσεις, που δημιουργούν μια ισχυρή τάση.
 
Diorshow Pro Liner
456 Matte Lime
651 Matte Orange
 
 
Για όλα τα χείλη
 
Ποτέ πριν ένα γυναικείο κραγιόν δεν ήταν τόσο κραυγαλέο. Το Rouge Graphist είναι ένα μεγάλο μολύβι για ματ αποτέλεσμα, που σχηματίζει και ενισχύει τα χείλη με μια διακριτική ρόδινη απόχρωση με όνομα Write It, με τη μοντέρνα μπρονζέ απόχρωση Tag It, και με το εμβληματικό κόκκινο του Dior στην απόχρωση Shout It ή τη γεμάτη αυτοπεποίθηση μπορντό απόχρωση, Draw It.
 
Rouge Graphist
474 Write It
784 Draw It
824 Tag It
999 Shout It
 
 Ποια είναι η δύναμη του Ultra Rouge; Μια σύνθεση μακράς διάρκειας, που δεν απογοητεύει ποτέ, προσφέροντας ασύγκριτη άνεση και το πραγματικά ακτινοβόλο ματ ενός φωτεινού χρώματος που αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Ένας πολύτιμος σύμμαχος της γυναίκας Dior, που ζει τη ζωή της στα άκρα. Κυκλοφορεί στο αψεγάδιαστο μπεζ, Ultra Ambitious, το τολμηρό πορτοκαλί Ultra Rush, το άκρως ενδιαφέρον μπορντό, Ultra Me και το μαύρο κερασί, Ultra Power.
 
Ultra Rouge
533 Ultra Rush
783 Ultra Me
823 Ultra Ambitious
889 Ultra Power


 
Αψεγάδιαστη επιδερμίδα
 
Σχεδόν ανεπαίσθητες και ταυτόχρονα απαραίτητες για κάθε ρουτίνα ομορφιάς, οι έξι νέες πούδρες Diorskin Mineral Nude Matte χαρίζουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, καμουφλάρουν τις ατέλειες και αφήνουν ένα διάφανο, ματ πέπλο. Τέσσερεις κλασικές, μπεζ αποχρώσεις δημιουργούν την ψευδαίσθηση του γυμνού δέρματος και άλλες δύο it-αποχρώσεις, που χρησιμοποιούνται στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας από τους makeup artist: ένα διάφανο λευκό και ένα στο χρώμα της μπανάνας, για να χαρίσει λάμψη στις σκούρες επιδερμίδες και να «ζεστάνει» το δέρμα.
 
Diorskin Mineral Nude Matte
01 Fair
02 Light
03 Medium
04 Medium Deep
05 Translucent
06 Banana
 
 Μια πινελιά χρώματος, που τονίζει τα ζυγωματικά είναι ο τρόπος με τον οποίο η σύγχρονη γυναίκα του Dior αναδεικνύει το δυναμικό χαρακτήρα της. Με το λογότυπο Dior, το Rouge Blush χαρίζει χρώμα με την κόκκινη απόχρωση Confident και την καφέ Independent.
 
Rouge Blush
783 Confident
823 Independent

Αναδείξτε τα νύχια σας
 
Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε, να παίξετε ή να αποπλανήσετε, η σειρά Dior Vernis προσαρμόζεται σε όλες τις επιλογές: το εξαιρετικά κομψό δαμασκηνί, 9 A.M., για την πρωινή συνάντησή σας, το καφέ μπρονζέ, 4 P.M., για τις βόλτες σας στις γκαλερί, το κιτρινοπράσινο, Rush Hour, για τις ώρες που περνάτε στην κίνηση των δρόμων και το γκρι του κάρβουνου, 12 A.M, η ενδιαφέρουσα απόχρωση μιας νυχτερινής κουκουβάγιας.
 
Dior Vernis
881 9 A.M.
828 4 P.M.
502 Rush Hour
807 12 A.M.
 
 
 
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!