Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Sauvage parfum από την Dior

  05/09/2019 14:53
Sauvage parfum από την Dior

Sauvage parfum από την Dior

  05/09/2019 14:53
 
Βαθιά στο μπλε της νύχτας, το έντονο άρωμα μιας πυρκαγιάς κάνει αισθητή την παρουσία του. Το ξύλο, η ρητίνη και ο καπνός κατακλύζουν τον αέρα, φτάνοντας στον ουρανό. Αντανακλώνται στο νερό, οι πορτοκαλί φλόγες χορεύουν κοντά στον ποταμό. Ορίζουν τη νέα επικράτεια ενός άνδρα, που επέλεξε τη μαγεία των ανοιχτών εκτάσεων και την προστασία του φεγγαριού.
 
 
Λουσμένος με φως, είναι ένα με τη φύση και ελευθερώνει την περιπετειώδη ψυχή του σε αυτή την παρθένα έκταση. Αυτή η γη, που «σπάει» τα όρια είναι μια αντανάκλαση του νέου SAUVAGE Parfum. Μια εμπλουτισμένη εκδοχή του αρώματος βρίσκει τον François Demachy
να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη, ενισχύοντας τη φρεσκάδα της υπογραφής, δημιουργώντας νέα πλαίσια και συμπυκνώνοντας αυτήν την άγρια ομορφιά.
 
 
 

Το άρωμα των νέων συνόρων
 
«Το Sauvage είναι μια επιτυχία χωρίς τέλος. Η σύνθεσή του είναι τόσο περίπλοκη, που μπορούν να προστεθούν πρωτότυπες προοπτικές, διασκευάζοντάς το με απαλές χροιές. Για αυτό το νέο Parfum, οραματίστηκα μια έντονη φρεσκάδα να ενώνεται με την απαλότητα μιας ανατολίτικης ευωδιάς. Διατήρησα την ισχυρή ψυχή του Sauvage άθικτη, προσφέροντάς της νυχτερινούς τόνους, ζωώδες θέλγητρο και μερικές πιο στρογγυλεμένες πτυχές».
François Demachy
 
 
Νυχτερινή φρεσκάδα
Μόλις με την πρώτη εντύπωση, το Sauvage αυξάνει τις προσδοκίες. Ηγείται με έναν ανεμοστρόβιλο από ξύσματα περγαμόντου από το Reggio di Calabria, την πραγματική υπογραφή του Sauvage. Στην συνέχεια, υποδέχεται μια νέα νότα από χυμώδες μανταρίνι,
που αυξάνει δέκα φορές αυτήν τη φρεσκάδα, προσθέτοντας φρούτα για μια νέα, σπινθηροβόλα και ζουμερή εκδοχή.
 
Ένα νέο εσπεριδοειδές προστίθεται σ’ αυτήν τη μαγική σύνθεση, το κάρδαμο, μια διπλή
και ζωηρή νότα. Εξελίσσεται σταδιακά, αρχικά με αρωματική φρεσκάδα προτού ζεσταθεί και μεταμορφωθεί σε ένα πικάντικο άγγιγμα. Ο διπλός αισθησιασμός του αυξάνεται με μια νότα ρητίνης “elemi”, με τους ρητινώδεις, καπνώδεις τόνους ενός μυστικιστικού θυμιάματος.
Αυτός ο ορίζοντας γίνεται πλουσιότερος, διατηρώντας παράλληλα την εντυπωσιακή υπογραφή ενός «απολαυστικά καθαρού» αρρενωπού αρώματος.


 


 
Ιερό ξύλο
Ένα πυκνό δάσος, τόσο βαθύ όσο η μελωδική νύχτα που οδηγεί σε λάθος μονοπάτια...
Ένα επιβλητικό ξυλώδες χαλί στη βάση. Το άρωμα του ξύλου διαχέεται με έναν έντονα οργανικό, ξηρό πυρήνα κεχριμπαριού προκαλώντας τον καπνό των προγονικών τελετών. Αυτή η ακατέργαστη δύναμη τονίζεται από μια δερμάτινη συμφωνία με καυτές και ζωώδεις πτυχές.
 
Στους πυκνούς θάμνους, ελαφρώς γλυκιές, γαλακτώδεις νότες εμφανίζονται εναρμονίζοντας αυτή την ξηρή δύναμη. Ο κέδρος Βιρτζίνιας εκπλήσσει με μια απροσδόκητη νότα «καραμελωμένου» βατόμουρου.
Το απόσταγμα σανταλόξυλου από την Σρι Λάνκα παρίσταται επίσης, ενισχύοντας και περιβάλλοντας ολόκληρη τη σύνθεση. Αυτό το εθιστικό σύμπλεγμα ξύλου αποκαλύπτει την πλήρη δύναμη των απαλών και γαλακτωδών συμφωνιών του. Έχει μια σχεδόν «ορμονική», εντυπωσιακή νότα.
 
Το σανταλόξυλο από την Σρι Λάνκα διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες και έχει πιο κρεμώδεις,
πιο περίπλοκες χροιές. Παρουσιάζει μεγαλύτερο «βάθος», καθώς επωφελείται από τις πολύ ασυνήθιστες μεθόδους καλλιέργειας του, που ευνοούν τις φυσικές συνθήκες με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.
 
Η φύση δεν αναγκάζεται, η φύση καθοδηγείται».
 
François Demachy, δημιουργός αρωμάτων Dior
 
Από μια φυτεία στην Σρι Λάνκα, που συνεργάζεται με τον Dior για περισσότερα από 10 χρόνια, το σανταλόξυλο, που περιέχεται στο Sauvage παρουσιάζει πλούσιες χροιές και εξαιρετικές ποιότητες χάρη σε μερικές πολύ ασυνήθιστες μεθόδους καλλιέργειας. Δύσκολο να καλλιεργηθεί, καθοδηγείται από την πρώιμη φάση της ανάπτυξης του και στην συνέχεια «απελευθερώνεται» σε μια εντελώς άγρια φυτεία, όπου το «τιμόνι» ανάπτυξής του αναλαμβάνει η φύση.
 
Επωμιζόμενο τις δυσκολίες του φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση,
κάθε δέντρο συνεχίζει να αναπτύσσεται, αγωνιζόμενο για την επιβίωσή του και μερικές φορές καταφέρνει να ζήσει έως και 100 χρόνια με περισσότερα από 12 μέτρα ύψος! Αυτό απαιτείται για να επιτευχθούν μοναδικές ποιότητες αρώματος χρόνο με το χρόνο και να προσφέρουν το σπάνιο, ισχυρό και πλούσιο απόσταγμα σανταλόξυλου του Sauvage.

Ανατολίτικα χρώματα
 
Ολοκαίνουριες στο σύμπαν του Sauvage, οι υποβλητικές ανατολίτικες νότες προσθέτουν χρώμα σε αυτό το ελκυστικό σύνολο. Το Tonka Bean, με την ελαφρώς πικρή, γκουρμέ, ζωώδη χροιά του είναι λαχταριστό. Αισθησιακό και ισχυρό, αλλά ποτέ υπερβολικά γλυκό, αγκαλιάζει τις καπνώδεις, γλυκές όψεις του absolute από βανίλια Παπούας. Μαζί προσθέτουν πινελιές χρώματος στις ξυλώδεις νότες βάσης, χαρίζοντάς τους ένα νέο βελούδινο άγγιγμα, όσο πρέπει αισθησιακό. Ένα πολύπλοκο άρωμα γεμάτο ζωή, το Sauvage Parfum είναι τόσο απαλό.
Είναι συναρπαστικό, με τον τρόπο που μπορεί να είναι μόνο μια ελκυστική γοητεία, λουσμένη με τον υπαινιγμό του κινδύνου. Αυτή η νέα ερμηνεία του Sauvage χαρακτηρίζεται από εξαιρετική φρεσκάδα, χρωματισμένη με ζεστές αποχρώσεις ανατολικού τύπου και η κάπως «άγρια» ομορφιά του γεννιέται στο δέρμα σας. Ένα νέο, έντονα συμπυκνωμένο άρωμα με μεθυστική γοητεία μαγεύει τις αισθήσεις και το νέο βάθος του προσφέρει μια παλέτα αντιθέσεων. Ο François Demachy το συνέθεσε πετυχαίνοντας το στοίχημα της δημιουργίας ενός αρρενωπού αρώματος. Ένα έδαφος αισθησιασμού, ανεξερεύνητο από το Sauvage, έως τώρα ...
 
 
Το Sauvage λάμπει με νέο φως
Το μπουκάλι
 
Πιο περίτεχνο από ποτέ, το μπουκάλι του Sauvage έχει το αδιαπέραστο μπλε χρώμα της βαθιάς νύχτας. Όπως ο νυχτερινός ,έναστρος ουρανός, ένα ζωηρό, σχεδόν τυρκουάζ μπλε πλημμυρίζει τη βάση του και ασημένια γράμματα αναγράφουν το όνομά του. Το Sauvage λάμπει με μια νέα μεταλλική λάμψη, μεταφέροντας την πλήρη πολυτέλεια της καινούριας ευωδιάς του.
 
 
Ο Johnny Depp και η άγρια φύση
 
Ο Johnny Depp, ο Mondino και η άγρια φύση σε μια ένωση, που έχει ως αποτέλεσμα ζωηρές, νέες εικόνες του θρύλου του Χόλυγουντ. Μια φωτιά ,ένα πρόσωπο που προκαλεί δέος μέσα στο μπλε της νύχτας. Ακόμη πιο άγριος, ακόμα πιο ελεύθερος, πρόκειται για την σύγχρονη εκδοχή του ανθρώπου της Δύσης. Ένας μοναχικός λύκος, είναι ο άρχοντας του κόσμου, που έχει επιλέξει για να ταιριάζει με την υπερβολική του φύση. Ένας κόσμος, όπου τα σύνορα υφίστανται, μόνο για να «σπάνε».
 
Η ιστορία συνεχίζεται…

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας