Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Rouge Coco Stylo & Le Duo Vernis Longue Tenue

  08/04/2016 14:02
Rouge Coco Stylo & Le Duo Vernis Longue Tenue

Rouge Coco Stylo & Le Duo Vernis Longue Tenue

  08/04/2016 14:02

Πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ ομορφιάς, το ROUGE COCO STYLO και LE DUO VERNIS LONGUE TENUE είναι πραγματικα… style accessories! Μαζί, γράφουν ένα νέο κεφάλαιο στο χρώμα που θα δώσει μια μοναδική υπογραφή στο στυλ της Chanel, από τα χείλη μέχρι τις άκρες των δακτύλων.

ROUGE COCO STYLO
Για τις γυναίκες που δεν θέλουν να επιλέξουν μεταξύ χρώματος, λάμψης και φροντίδας των χειλιών, η CHANEL δημιούργησε το ROUGE COCO STYLO. Με ένα εύκολο βήμα, αυτό το στυλάτο κραγιόν τονίζει το στυλ και την προσωπικότητα για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση και το κατάλληλο χρώμα.
ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ
Η υβριδική φόρμουλα του ROUGE COCO STYLO συνδυάζει την ένταση του κραγιόν και τη λάμψη και την υφή ενός gloss, και τη φροντίδα και την άνεση ενός θρεπτικού προϊόντος για τα χείλη.
Το ROUGE COCO STYLO περιέχει επίσης μια υψηλή συγκέντρωση  φυσικών ενεργών συστατικών με αποτέλεσμα να έχουμε χείλη έντονα ενυδατωμένα, με μια αίσθηση άνεσης και λαμπερού χρώματος. Μόλις εφαρμοστεί, γίνεται ένα με τα χείλη, τα λειαίνει και τα διαμορφώνει και έχει ένα άψογο φινίρισμα.

COCO 1

ΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΛΟ ΣΤΥΛ!
Με το ROUGE COCO STYLO, η CHANEL κάνει μια νέα επανάσταση στο μακιγιάζ. Έχει εργονομικό μέγεθος, και  είναι ο ιδανικός σύντροφος σε όλες τις εποχές αφού γλιστράει εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα για μικρά touch-ups oοποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Απλά κάντε κλικ μία φορά για να έχετε τη σωστή ποσότητα του προϊόντος. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είναι κάποια ειδικός για να φορέσει σωστά το προϊόν αυτό. Είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί και το αποτέλεσμα είναι ακριβές, ακόμη και χωρίς καθρέφτη!

LE DUO VERNIS LONG TENUE
Όταν πρόκειται για το χρώμα και το στυλ, το Le Vernis είναι το σημείο αναφοράς για το βερνίκι νυχιών. Η τελευταία πινελιά μιας σιλουέτας για να τονιστεί κάθε εμφάνιση. Το 2016, η CHANEL αναδιατυπώνει τη λατρεία στα αξεσουάρ ομορφιάς της  και «ζευγαρώνει» τα βερνίκια με το LE GEL COAT για μια άψογη εμφάνιση που διαρκεί μέχρι και 6 ημέρες.

COCO 2

LE VERNIS
Η νέα φόρμουλα των Le Vernis νοιάζεται και για τα νύχια. Ενισχύει τη σκληρότητα και βελτιώνει την ποιότητα των νυχιών. Η εμβληματική συσκευασία διατηρείται, αλλά απλοποιείται για να ενισχύσει το χρώμα: ονόματα και αριθμοι βρίσκονται τώρα στο πισω μέρος της συσκευασίας.

LE GEL COAT
To προϊόν αυτό βελτιώνει τη διάρκεια του χρώματος και προσφέρει απόλυτη λάμψη. Σε συνδυασμό με το ανανεωμένο LE VERNIS  δίνει την όψη τζελ χωρίς να χρειάζεται η χρήση UV Lamp, και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη λάμψη των χρωμάτων. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας