Ένα foundation που ξυπνά την επιδερμίδα!

H μάρκα Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει μια προηγμένη σύνθεση νέας γενιάς που έχει τη δύναμη να "ξυπνάει" ορατά και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Με νέα τεχνολογία “Catchlight” και σύμπλεγμα κατά της κούρασης, το νέο foundation TOUCHE ÉCLAT LE TEINT, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αψεγάδιαστη όψη, προσφέρει υπέροχη λάμψη, ανάλαφρη αίσθηση και τέλεια κάλυψη για ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα που αποπνέει λάμψη υγείας.

Δεν σας χρειάζεται πια ύπνος. Για τα απρόοπτα ξενύχτια και τα πρωινά που ακολουθούν, μόνο ένα foundation έχει την ικανότητα να αιχμαλωτίζει το τέλειο, σπινθηροβόλο φως των "χρυσών ωρών" και να το διατηρεί αναλλοίωτο όλη την ημέρα. 


8 ΩΡΕΣ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ 
Το θρυλικό, μαγικό φως του TOUCHE ÉCLAT ενσωματώνεται σήμερα σε ένα foundation που τελειοποιήθηκε με μια σειρά καινοτομιών. Βάλτε φωτιά στη νύχτα σας. Αναζωογονήστε την ημέρα σας. Το TOUCHE ÉCLAT LE TEINT έχει τη δύναμη να "ξυπνάει" την επιδερμίδα σας. 

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CATCHLIGHT 
Διάφανα υβριδικά ημισφαιρικά σωματίδια προστέθηκαν στις χρυσαφένιες χρωστικές, για να αιχμαλωτίζουν το φως και να διαχέουν μια συνεχή, ελεγχόμενη και διακριτική λάμψη όλη την ημέρα χωρίς καθόλου γυαλάδα. Ένα μαγικό φως σμιλεύει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την φωτεινή και υπέροχα αναζωογονημένη. Οι ατέλειές της εξαλείφονται και η υφή της γίνεται πιο λεία.

"Χάρη στις διάφανες χρωστικές, η σύνθεση είναι ‘ανεπαίσθητη’ πάνω στην επιδερμίδα. Η λάμψη της δημιουργεί μια οπτική εντύπωση ευεξίας και ζωντάνιας, κάνοντας τη γυναίκα που τη φοράει να αισθάνεται και να δείχνει πιο όμορφη." Lloyd Simmonds, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ YSL Beauté 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»