Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έχεις ακούσει για την La Solution 10 De Chanel;

  08/04/2016 13:12
 Έχεις ακούσει για την La Solution 10 De Chanel;

Έχεις ακούσει για την La Solution 10 De Chanel;

  08/04/2016 13:12

Η συνεχής έκθεση σε στρες και ρύπανση μπορεί να δημιουργήσει ευαισθησία σε οποιαδήποτε επιδερμίδα. Όταν ερεθίζεται, η επιδερμίδα εμφανίζει  υπερβολική αντιδραστικότητα και δεν αισθάνεται άνετα.Η κρέμα La Solution 10 De Chanel είναι η πρώτη ενυδατική φροντίδα που δημιουργήθηκε ειδικά από την Έρευνα CHANEL για επιδερμίδες που είτε είναι από τη φύση τους ευαίσθητες, είτε παρουσιάζουν προσωρινή ευαισθησία. Η απόλυτα απέριττη σύνθεση της φροντίδας αυτής για άριστη ανοχή αποτελείται από 10 μόνο συστατικά. 

Ανακουφίζει, καταπολεμά το στρες και προστατεύει
Η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει ανάγκη από μια απαλή και συγχρόνως αποτελεσματική φροντίδα που θα την ανακουφίσει και θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, οι καιρικές συνθήκες, το στρες ή ορισμένες μη επεμβατικές δερματολογικές διαδικασίες όπως μια απαλή μικροαπόξεση. 
Η Έρευνα CHANEL δημιούργησε τη LA SOLUTION 10 DE CHANEL, μία φροντίδα στην οποία ο μικρός αριθμός συστατικών έχει υποστεί προχωρημένη επεξεργασία για να θέσει την αποτελεσματικότητα και την άριστη ανοχή της φόρμουλας στην υπηρεσία της ευαίσθητης επιδερμίδας.
Στην καρδιά της φόρμουλας, οι εξαιρετικές ιδιότητες του Silver Needle, ένα σπάνιο και πολύτιμο λευκό τσάι. Από τα φύλλα του που συλλέγονται με το χέρι, η CHANEL  παρέλαβε ένα μοναδικό συμπύκνωμα με τρεις ιδιότητες: ανακουφιστικό, κατά του στρες και προστατευτικό. Συμμετέχει στη ρύθμιση της δερματικής ευαισθησίας και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες. Επανεξισορροπημένη, η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική και λιγότερο αντιδραστική.

CHANEL 1

ΤΑ 10 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το κάθε συστατικό έχει επιλεχθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια και εξασφαλίζει μια ειδική λειτουργία, που αφιερώνεται στην άνεση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Τα 10 αυτά συστατικά, αναγράφονται επίσης και στο πίσω μέρος της συσκευασίας. 
1)    ΝΕΡΟ: Απιονισμένο και καθαρό νερό
2)    VEGETAL SQUALANE: Φυτικό συστατικό που παραλαμβάνεται από ελιά, αποκαθιστά το λιπιδικό φραγμό του δέρματος
3)    SOFT POWDER (LAUROUL LYSINE): πούδρα που αποτελείται από λυσίνη, ένα από τα βασικά αμινοξέα, που χαρίζει άνεση και απαλότητα στην επιδερμίδα
4)    GLYCERIN: φυτική hydro-attractive γλυκερίνη, που συμβάλλει στη διατήρηση άριστης ενυδάτωσης στην καρδιά του δέρματος
5)    SILVER NEEDLE TEA EXRACT: εκχύλισμα λευκού τσαγιού Silver Needle που ανακουφίζει, καταπολεμά το στρες και προστατεύει την επιδερμίδα.
6)    SHEA BUTTER EXTRACT: εκχύλισμα από αγνό βούτυρο καριτέ, που θρέφει εντατικά την επιδερμίδα και την προστατεύει.
7)    EMOLLIENT: μαλακτικό συστατικό για ελαστική και απαλή επιδερμιδα
8)    EMULSIFIER: γαλακτοματοποιητική ουσία, βασική για να αποκαταστήσει η φόρμουλα την αφράτη υφή της
9)    HUMECTANT (CAPRYLYL GLYCOL): διυγραντικό συστατικό που βελτιώνει την άνεση του δέρματος.
10)    PRESERVATIVE (PHENOXYETHANOL): ανιμικροβιακό, προστατευτικό, επιλέχθηκε για την υψηλή ανοχή του

HOW TO: Αφού καθαρίσετε σχολαστικά την επιδερμίδα, εφαρμόζετε την κρέμα  LA SOLUTION 10 DE CHANEL σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας