Μια νέα άποψη στο μακιγιάζ προτείνουν τα Beauty Line για το Φθινόπωρο / Χειμώνα

Η γυναίκα Beauty Line είναι μια γυναίκα αποφασιστική, δυναμική, γεμάτη ενέργεια που δεν καταβάλλεται από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η γυναίκα Beauty Line με έντονη προσωπικότητα, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής στοv κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Η γυναίκα Beauty Line, δραπετεύει από όλα και εμπνέεται από την άγρια ομορφιά της φύσης. Είναι ελεύθερη!

Σε μια ανεξάρτητη γυναίκα ταιριάζει το νέο look που δημιούργησε ο Μιχάλης Ορφανίδης, SeniorMakeupArtist των καταστημάτων Beauty Line.  Το δυναμικό αυτό  look  συνδυάζει την αντισυμβατικότητα με την ακαταμάχητη γοητεία.   Μια βουτιά στην δεκαετία των 80’s, του εκκεντρικού και άγριου γκλάμουρ.  Συναντάμε ξανά την αμφιλεγόμενη έντονη ομορφιά της GraceJones, Supermodel, τραγουδίστριας, Performer, και μούσας του AzzedineAlaia και πολλών άλλων σχεδιαστών.

“Αφήνω να με συνεπάρει το popfashioniconGrace Jones, για να δημιουργήσω το νέο look της σεζόν. Το απρόσιτο άγριο ύφος της, το μακιγιάζ της και το εκκεντρικό ντύσιμο της αποτελούν για μένα σημείο αναφοράς” λέει ο Μιχάλης Ορφανίδης. 
Σήμερα έχω μπροστά μου το μοντέλο SanneVanStraten. Ζω την αντίθεση μεταξύ του ζεστού και του ψυχρού χρώματος.  Αυτό που ανακαλύπτω με εκστασιάζει.    Το μπορντό μελιντζανί χρώμα για τα χείλη της δίνει άποψη και στυλ, ενώ το δαμασκηνί στα μάτια δημιουργεί ένα βαθύ μυστήριο. Το ψυχρό πράσινο τονίζει την αγαλμάτινη μορφή του προσώπου και συμπληρώνει την εικόνα μιας γυναίκας που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.
 


Αυτή τη σεζόν, απελευθερωθείτε σε ένα κόσμο όμορφο, λαμπερό και έντονο. Στον κόσμο της τολμηρής, συναρπαστικής, και αποφασιστικής γυναίκας BeautyLine. 
 
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»