Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

JOY by Dior! Moisturizing Body Lotion Foaming Shower Gel

  08/07/2019 13:39
JOY by Dior! Moisturizing Body Lotion Foaming Shower Gel

JOY by Dior! Moisturizing Body Lotion Foaming Shower Gel

  08/07/2019 13:39
Το άρωμα αισιοδοξίας του JOY by Dior είναι μια καθημερινή επίκληση στον αισθησιασμό.
 
 
Γενναιόδωρη και πολύπλευρη περιποίηση, τόσο στο αφρόλουτρο, όσο και στην ενυδατική λοσιόν σώματος, που σα χάδι γίνεται ένα με το δέρμα. Αυτός άλλωστε, είναι ο λόγος κυκλοφορίας τους, να χαρίσουν μεγαλύτερη διάρκεια στις λουλουδάτες νότες, που αγκαλιάζουν το δέρμα και να δώσουν έμφαση στη μαγεία του πουαντιγισμού. Δημιουργημένα και τα δύο από τον François Demachy με ακρίβεια ως ανεξάρτητες δημιουργίες, που ενισχύουν την υπογραφή του JOY by Dior.


«Η δημιουργία προϊόντων, βασισμένων σε ένα άρωμα είναι πάντα μια πρόκληση όσον αφορά την σύνθεση, καθώς πρέπει να διατηρηθεί η υπογραφή του αρώματος ενώ μεταφέρεται σε ένα διαφορετικό προϊόν. Θεωρώ ότι είναι μια συναρπαστική δοκιμασία, καθώς απαιτεί την τέλεια κατανόηση της δομής του αρώματος για να «μεταφραστεί» σε μια άλλη «γλώσσα». Για το JOY by Dior, του οποίου η εξαιρετικά πλούσια δομή αύξησε την πρόκληση επί δέκα φορές, έπρεπε να διατηρήσω την φωτεινότητα και να τονίσω τη φρεσκάδα, διαμορφώνοντας τις μυριάδες νότες του, έτσι ώστε να ταιριάζουν στις συνθέσεις περιποίησης δέρματος».
 

Αιθέριο και ιδιαιτέρως ελαφρύ και απολαυστικό κατά την εφαρμογή, το «Moisturizing Body Lotion» τυλίγει το δέρμα με ένα απαλό και μεταξένιο πέπλο. Η αίσθηση φρεσκάδας είναι άμεση και το άρωμα είναι εκπληκτικά χαρακτηριστικό διατηρώντας την υπογραφή του.

Το JOY by Dior είναι ένα ροζ χάδι στο δέρμα, μια αίσθηση ευημερίας, που εντείνει το λουλουδάτο φως.


Ο πλούσιος αφρός του «Foaming Shower Shower Gel» είναι σαν ένα μαγευτικά απαλό χάδι. Σε μια κομψή,  ημιδιαφανή ροζ απόχρωση χαρίζει απολαυστική φρεσκάδα. Το άρωμά του τυλίγει αμέσως το δέρμα, προσφέροντας ευχαρίστηση στο λεπτό, παραμένοντας στο δέρμα και δίνοντας έμφαση στην ομορφιά του JOY by Dior.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας