Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δοκιμάσαμε το Beauty Line Spring/Summer 2016 make up look

  05/04/2016 10:14
Δοκιμάσαμε το Beauty Line Spring/Summer 2016 make up look

Δοκιμάσαμε το Beauty Line Spring/Summer 2016 make up look

  05/04/2016 10:14

Η πρόσκληση για την παρουσίαση του ανοιξιάτικου/καλοκαιρινού μακιγιάζ των καταστημάτων Beauty Line κατέφτασε, αλλά καμία μας δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να εγκαινιάσουμε την ακαδημία μακιγιάζ της εταιρίας. Φαντάζεστε την αγωνία μας; (!) Beauty editors και bloggers κατευθυνθήκαμε στον χώρο και εκεί πήραμε τις θέσεις μας μπροστά στους καθρέφτες με τα φωτάκια, ακριβώς σαν αυτά που θα είχε στο καμαρίνι της η Marlene Dietrich ή η Marilyn Monroe.


Τα σύνεργα μας βρίσκονταν δίπλα μας, ο senior makeup artist των καταστημάτων Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, πήρε τον ρόλο του καλού δασκάλου και αφού νιώσαμε λίγο (πολύ) σαν starlets, ξεκινήσαμε τα «μαθήματα» μακιγιάζ με στόχο το εντυπωσιακό ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό μακιγιάζ που προτείνουν τα καταστήματα Beauty Line. Και τα καταφέραμε! Όλες μας!


Κάναμε contouring, strobing, σκιάσεις, κοψίματα, βάψαμε τα μάτια μας στις αποχρώσεις του χρυσού και του μωβ και τα χείλη μας πήραν την super καλοκαιρινή απόχρωση του κοραλλί. Θέλετε περισσότερα; Τα υπόλοιπα στο περιοδικό Celebrity στις 17 Απριλίου  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας