Ανόρθωση από το πρώτο κιόλας άγγιγμα

Η La Mer παρουσιάζει το The Lifting Eye Serum με το νέο Stretch Matrix Complex που στηρίζει ορατά την αρχιτεκτονική του ματιού και του φρυδιού. Με την πρώτη επαφή του μεταξένιου serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται και το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο.

Πριν λίγες μέρες ενημερωθήκαμε για ένα νέο λανσάρισμα που υπόσχεται ενδυνάμωση και επιδιόρθωση, ανορθώνοντας την όψη της περιοχής των ματιών. Δεν είναι άλλο από το νέο λανσάρισμα της La Mer, το The Lifting Eye Serum, που συνδυάζει τεχνολογία κόκκινης άλγης και άλλων θαλάσσιων ενεργών συστατικών, μεταμορφώνοντας το βλέμμα σου στη στιγμή. Και το βιώσαμε εκείνο το μεσημέρι όπου έγινε η παρουσίαση του και καθήλωσε κυριολεκτικά τις πέντε beauty editors. 

 

Με την πρώτη επαφή του μεταξένιου serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών δέχεται την άμεση και απαλή αίσθηση σύσφιξης. Με την πάροδο του χρόνου δίνει ένα σημαντικά πιο ανορθωμένο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του ματιού, αποδίδοντας μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση. Σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα πλέγμα ενεργών θαλάσσιων συστατικών, το The Lifting Eye Serum χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο ώστε να βοηθήσει στην ορατή ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλα προϊόντα από την σειρά Lifting της La Mer, η επιδερμίδα έχει συνολικά περισσότερη ελαστικότητα, για πιο νεανική, φρέσκια και πιο αναζωογονημένη εμφάνιση.

Η τελετουργία La Mer
Σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται πριν από άλλες θεραπείες ματιών, η μεταξένια και ελαφριά του υφή διεισδύει γρήγορα προσφέροντας ένα πιο άνετο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Μια ενισχυμένη τεχνική μασάζ σε συνδυασμό με την ειδικά κατασκευασμένη σπάτουλα, συμβάλλουν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποίησε τον ορό καθημερινά πρωί και βράδυ για πιο ανορθωμένη εμφάνιση. Δες τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Βήμα 1: Χρησιμοποιείστε την στρογγυλή πλευρά της σπάτουλας σε καθαρό δέρμα για να αυξήσετε την μικροκυκλοφορία, να δροσίσετε και να καταπραΰνετε την περιοχή των ματιών. 

 

Βήμα 2: Εφαρμόστε μια σταγόνα στα δάχτυλα σας και πιέστε απαλά την περιοχή των ματιών.

 

Βήμα 3: Χρησιμοποιείστε την ίδια πλευρά της σπάτουλας κατά μήκος της περιοχής των ματιών από την εσωτερική στην εξωτερική γωνία με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω για να ανυψώσουν και να λειάνουν την περιοχή. Επαναλάβετε κάτω από το φρύδι. 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!