Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το εργαλείο σου για άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων

  02/04/2016 11:48
Το εργαλείο σου για άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων

Το εργαλείο σου για άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων

  02/04/2016 11:48

Η Max Factor παρουσιάζει τη Voluptuous False Lash Effect Mascara την καινοτομία στη νέα γενιά Lash Uplift, που ανυψώνει στιγμιαία τις βλεφαρίδες για πιο πλούσιο, ογκώδες και  glamorous look.

Το επαναστατικό βουρτσάκι διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό για 5 φορές περισσότερο όγκο, χάρη στον ειδικό ελικοειδή σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από εναλλασσόμενα πτερύγια και τρίχες, το βουρτσάκι αιχμαλωτίζει την κάθε βλεφαρίδα, την ανυψώνει από τη ρίζα και την καλύπτει ολοκληρωτικά. Το αποτέλεσμα αυτού του έξυπνου εργαλείου είναι ανυψωμένες, γεμάτες όγκο και διαχωρισμένες βλεφαρίδες που τελικά προσδίδουν εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα. 

Το νέο λανσάρισμα προστίθεται στη βραβευμένη συλλογή False Lash Effect της Max Factor, η οποία μέσα από τη συνεχή της έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες επιθυμούν πιο μεγάλες και ορατές βλεφαρίδες που να προσδίδουν έντονο και ζωηρό βλέμμα. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ανύψωση. Με τη μέθοδο αυτή, το πιο χοντρό τμήμα της βλεφαρίδας γίνεται πιο έντονο και αποκτά περισσότερο όγκο. 

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι βλεφαρίδες με καμπύλες μπορούν να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως οι ανυψωμένες βλεφαρίδες διαφέρουν από τις βλεφαρίδες με καμπύλες. Οι καμπύλες δημιουργούν περισσότερη κύρτωση των βλεφαρίδων, ενώ η ανύψωση επιτρέπει στις βλεφαρίδες να διατηρήσουν το φυσικό τους σχήμα, αυξάνοντας τη γωνιά μεταξύ του ματιού και της βάσης της βλεφαρίδας. Έτσι το φυσικό μήκος των βλεφαρίδων φτάνει στο μέγιστο δίνοντας την αίσθηση για πιο μεγάλα μάτια.  
 

max in


«Με τη νέα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara, οι ανυψωμένες, γεμάτες και πλούσιες βλεφαρίδες γίνονται πραγματικότητα για κάθε γυναίκα που αναζητά εκθαμβωτικές και glamorous βλεφαρίδες. Χάρη στο καινοτόμο βουρτσάκι Lash Uplift Brush, οι βλεφαρίδες ανυψώνονται, διαχωρίζονται και αποκτούν όγκο, κάνοντας το πολύ δυναμικό και ισχυρό βουρτσάκι. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη, αλλά δε θα περίμενα κάτι λιγότερο από τους ειδήμονες της μάσκαρας.

Το Lash Uplift Brush έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αιχμαλωτίσει και να καλύψει κάθε βλεφαρίδα δίνοντας άμεση ανύψωση και έντονο βλέμμα που όλες επιθυμούμε. Επομένως, αποτελεί τη νέα must-have προσθήκη στη False Lash Effect οικογένεια, της οποίας είμαι μεγάλη θαυμάστρια, και οπωσδήποτε θα την εντάξω στη συλλογή μου.» 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας