Το εργαλείο σου για άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων

Η Max Factor παρουσιάζει τη Voluptuous False Lash Effect Mascara την καινοτομία στη νέα γενιά Lash Uplift, που ανυψώνει στιγμιαία τις βλεφαρίδες για πιο πλούσιο, ογκώδες και  glamorous look.

Το επαναστατικό βουρτσάκι διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό για 5 φορές περισσότερο όγκο, χάρη στον ειδικό ελικοειδή σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από εναλλασσόμενα πτερύγια και τρίχες, το βουρτσάκι αιχμαλωτίζει την κάθε βλεφαρίδα, την ανυψώνει από τη ρίζα και την καλύπτει ολοκληρωτικά. Το αποτέλεσμα αυτού του έξυπνου εργαλείου είναι ανυψωμένες, γεμάτες όγκο και διαχωρισμένες βλεφαρίδες που τελικά προσδίδουν εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα. 

Το νέο λανσάρισμα προστίθεται στη βραβευμένη συλλογή False Lash Effect της Max Factor, η οποία μέσα από τη συνεχή της έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες επιθυμούν πιο μεγάλες και ορατές βλεφαρίδες που να προσδίδουν έντονο και ζωηρό βλέμμα. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ανύψωση. Με τη μέθοδο αυτή, το πιο χοντρό τμήμα της βλεφαρίδας γίνεται πιο έντονο και αποκτά περισσότερο όγκο. 

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι βλεφαρίδες με καμπύλες μπορούν να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως οι ανυψωμένες βλεφαρίδες διαφέρουν από τις βλεφαρίδες με καμπύλες. Οι καμπύλες δημιουργούν περισσότερη κύρτωση των βλεφαρίδων, ενώ η ανύψωση επιτρέπει στις βλεφαρίδες να διατηρήσουν το φυσικό τους σχήμα, αυξάνοντας τη γωνιά μεταξύ του ματιού και της βάσης της βλεφαρίδας. Έτσι το φυσικό μήκος των βλεφαρίδων φτάνει στο μέγιστο δίνοντας την αίσθηση για πιο μεγάλα μάτια.  
 


«Με τη νέα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara, οι ανυψωμένες, γεμάτες και πλούσιες βλεφαρίδες γίνονται πραγματικότητα για κάθε γυναίκα που αναζητά εκθαμβωτικές και glamorous βλεφαρίδες. Χάρη στο καινοτόμο βουρτσάκι Lash Uplift Brush, οι βλεφαρίδες ανυψώνονται, διαχωρίζονται και αποκτούν όγκο, κάνοντας το πολύ δυναμικό και ισχυρό βουρτσάκι. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη, αλλά δε θα περίμενα κάτι λιγότερο από τους ειδήμονες της μάσκαρας.

Το Lash Uplift Brush έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αιχμαλωτίσει και να καλύψει κάθε βλεφαρίδα δίνοντας άμεση ανύψωση και έντονο βλέμμα που όλες επιθυμούμε. Επομένως, αποτελεί τη νέα must-have προσθήκη στη False Lash Effect οικογένεια, της οποίας είμαι μεγάλη θαυμάστρια, και οπωσδήποτε θα την εντάξω στη συλλογή μου.» 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»