Agua del Sol: Το νέο καλοκαιρινό άρωμα της Escada

Η αίσθηση του ζεστού ήλιου που αγγίζει την επιδερμίδα, σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον κόσμο γύρω σας – τα πουλιά που κελαηδούν, η αντανάκλαση από τα εκτυφλωτικά φώτα και τα τολμηρά, όμορφα λουλούδια που ανθίζουν. Το νέο ESCADA Agua Del Sol θυμίζει εκείνες τις ευτυχισμένες καλοκαιρινές αισθήσεις – ένα αρωματισμένο εισιτήριο που θα σας μεταφέρει στις αναμνήσεις της χαράς της ζωής κάτω από τον ήλιο.

Το ESCADA Agua Del Sol σηματοδοτεί την 24η ενσάρκωση των πάντα δημοφιλών καλοκαιρινών limited edition αρωμάτων της ESCADA, τα οποία έχουν γίνει γνωστά ως συλλεκτικά και πολυαναμενόμενα από τους πιστούς φαν της μάρκας, κάθε χρόνο. Το άρωμα συλλαμβάνει πραγματικά το πνεύμα της εποχής για το οποίο φημίζονται τα καλοκαιρινά αρώματα της ESCADA από το 1993, εσωκλείοντας τη διασκέδαση και επιτρέποντας σε όποιον το φοράει να αισθάνεται ότι κολυμπά στην ευτυχία.

Το Άρωμα
Ένα θερμό, δυναμικό άρωμα με φρουτώδεις νότες γρανίτας, το ESCADA Agua del Sol σας προσκαλεί να απολαύσετε τις χαρές της ζωής κάτω από τον ήλιο. Το άρωμα ξελογιάζει με τις φρουτώδεις νότες κορυφής από γρανίτα αναζωογονητικού τραγανού αχλαδιού nashi και παγωμένο σορμπέ βατόμουρο, που ολοκληρώνονται με γευστικά ιταλικά εσπεριδοειδή και πινελιές από ζωηρό ροζ πιπέρι.
Κάνοντάς το ακόμη πιο εθιστικό, οι χρυσαφένιες βελούδινες κρεμώδεις νότες από νέκταρ βερίκοκου στην καρδιά του αρώματος εξισορροπούνται με εύθραυστα ροδοπέταλα συμπληρώνοντας το ζουμερό φρουτώδες κοκτέηλ με κομψές θηλυκές νότες.
Θερμός αισθησιασμός αναδύεται από τις νότες βάσης με ένα μίγμα από Φασόλια Tonka, Σανδαλόξυλο και κρέμα από White Musk που γαληνεύει. Σε συνδυασμό με το νέκταρ βερίκοκου, αυτή η συμφωνία προκαλεί την εντύπωση του λαμπερού ηλιοκαμένου δέρματος.

 

 

Το Μπουκάλι και το Εικαστικό
Η ενέργεια και η ζεστασιά του ESCADA Agua del Sol αντικατοπτρίζεται στον νέο συλλεκτικής έκδοσης σχεδιασμό και την εικόνα. Φέτος, το κλασσικό σχήμα του μπουκαλιού αποκαλύπτεται σε ένα ηλιόλουστο διαφανές κίτρινο και τέλειο θαλασσί μπλε, με ένα πολύπλοκο και πολύχρωμο μοτίβο που είναι εμπνευσμένο από την απεριόριστη ποικιλία της ζωντανής χλωρίδας και πανίδας που βρίσκονται κατά μήκος των διεθνών ακτών.

Για το σχεδιασμό της υπέροχης ζωηρής συσκευασίας, η διάσημη εικονογράφος μόδας Anja Kroencke άντλησε έμπνευση από το άρωμα και τις αναμνήσεις της καλοκαιρινής απόδρασης που προκαλεί. Η εξωτερική συσκευασία μεταφέρει την έννοια της απόλαυσης της χαράς της ζωής κάτω από τον ήλιο, με το φετινό κορίτσι του καλοκαιρινού αρώματος της ESCADA να απολαμβάνει τον ήλιο και την ομορφιά γύρω της, μέσα σε ένα τοπίο γεμάτο από φωτεινά, τροπικά λουλούδια και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά