Μόνο τα οφέλη του ήλιου στο δέρμα σας με Dior Bronze!

Προστατέψτε, ενισχύστε και χαρίστε όμορφη όψη στο δέρμα με το ντελικάτο άρωμα πολυνησιακών λουλουδιών. Ο Dior επαναπροσδιορίζει την έννοια του αντηλιακού ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η σύνθεση του Beautifying Protective Creme Sublime Glow SPF 30 και SPF 50 για το πρόσωπο είναι πλήρως ανανεωμένη, ενώ παράλληλα το Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow αύξησε την προστασία του σε SPF 50, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα αντηλιακής προστασίας.

Λάμψη, που ακτινοβολεί

Άψογο δέρμα σημαίνει πάνω απ’ όλα τέλεια προστατευμένο δέρμα, γι’ αυτόν τον λόγο το Επιστημονικό Τμήμα του Dior έδωσε έμφαση στην προστασία με τρεις νέες συνθέσεις.

Στην καρδιά της κάθε προστατευτικής σύνθεσης υπάρχει μια προηγμένη δομή, που συνδυάζει μεταλλικά φίλτρα με ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά για ολοκληρωμένη προστασία.

Τα φίλτρα UVA ευρέως φάσματος προστατεύουν αποτελεσματικά από τις υπεριώδεις ακτίνες, που είναι υπεύθυνες για τις κηλίδες και τη γήρανση του δέρματος, ενώ τα φίλτρα UVB ευρέως φάσματος προστατεύουν από τα ηλιακά εγκαύματα και την ερυθρότητα, που συνδέεται με υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Η βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες.

Για την προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την επίτευξη ενυδάτωσης εις βάθος, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior ανέπτυξε συνθέσεις με θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Με μια προσέγγιση συνεχούς βελτίωσης, το επίπεδο προστασίας του Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow αυξάνεται σε SPF 50 και γίνεται ανθεκτικό στο νερό για ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία.

Το μυστικό του συμπλέγματος Tan Beautifier

Το σύμπλεγμα Tan Beautifier, που αποτελείται από συστατικά που διεγείρουν και ενισχύουν τις χρωστικές ουσίες (φυσικά εκχυλίσματα που λαμβάνονται από τον πολτό των καρπών Carob και Plecthrantus) του δέρματος, ενισχύουν και παρατείνουν το μαύρισμα, ακόμη και μετά την έκθεση στον ήλιο. Σε συνδυασμό με ένα οπτικό εφέ χρυσής λάμψης, η σύνθεσή του χαρίζει στο δέρμα μια έντονη, φωτεινή, φυσική λάμψη μακράς διάρκειας.

 

 

Πιο δροσερές και ανάλαφρες υφές από ποτέ

Η σχολαστική δουλειά των δημιουργών των συνθέσεων, τους επέτρεψε να εμπλουτίσουν τις συνθέσεις με συστατικά φυτικής προέλευσης, καθιστώντας έτσι δυνατή τη δημιουργία ενυδατικών και ανάλαφρων υφών, που γίνονται ένα με το δέρμα και χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ένα εμβληματικό άρωμα σας προσκαλεί σε ταξίδι

Για να τονιστεί η ελαφρότητα και η φρεσκάδα αυτών των νέων υφών, το εξαιρετικά αναγνωρίσιμο άρωμα του Dior Bronze ερμηνεύεται ξανά. Πρόκειται για μια πρόσκληση σε ταξίδι, όπου το εμβληματικό λουλούδι Monoi επανεμφανίζεται σε μια πιο φρέσκια, πιο φλοράλ και πιο αιθέρια εκδοχή. Σε συνδυασμό με το περγαμόντο είναι τυλιγμένο σε ένα μπουκέτο από άνθος πορτοκαλιάς, γιασεμί και ylang ylang. Τέλος, οι νότες κέδρου, βανίλιας και καραμέλας προστίθενται επίσης, σε αυτό το αιθέριο άρωμα.

Πλήρως προστατευμένο, ανάλαφρα ενισχυμένο και δροσερά αρωματισμένο, το δέρμα σας είναι έτοιμο να απορροφήσει μόνο τα οφέλη του ήλιου.

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!