Η Kypwell στην Natural & Organic Products Europe 2019

Στις 8 και 9 Απριλίου 2019 η Kypwell έλαβε μέρος μαζί με χιλιάδες άλλα brands και επιχειρήσεις στο Natural & Organic Products Europe στο Λονδίνο, την μεγαλύτερη έκθεση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Ευρώπη.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η Kypwell έλαβε ιδιαίτερα σχόλια όχι μόνο για το υπέροχα διαμορφωμένο Mediterranean garden themed stand της αλλά και για τη νέα καινοτόμο οικολογική συσκευασία των προϊόντων της, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην αγορά πολύ σύντομα.
 
Μεγάλη επιτυχία είχε επίσης και η παρουσίαση των επαγγελματικών προϊόντων της εταιρίας, τα οποία απευθύνονται σε Spa και ινστιτούτα ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου της νέας μάσκας προσώπου και σώματος «Black Gold Face & Body Mask», προσεγγίζοντας εκπροσώπους από το χώρο της ομορφιάς από όλο τον κόσμο, και από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρωσία και το Χόνγκ Κόνγκ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι founders της Kypwell, Έλενα Ελράη, και Inna Orlova είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνεντεύξεις σε διεθνή κανάλια, όπως την Ελληνική τηλεόραση και το London Greek Radio.
 
Τα τοπικά πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που καλλιεργούνται με την ηρεμία, το γόνιμο χώμα και τον ήρεμο τρόπο ζωής της Κύπρου σε συνδυασμό με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο φυσικών προϊόντων που φέρουν την υπογραφή της Kypwell, ενός Κυπριακού brand που κατάφερε να βγει από τα σύνορα της Κύπρου και να διαπρέψει στο εξωτερικό!
 

 
Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα και Spa σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
 
https://www.facebook.com/kypwell/
https://www.instagram.com/kypwell/
 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!