Η νέα σειρά Orzene Collagen Boost είναι εδώ για να χαρίσει στα μαλλιά μας όγκο και ενδυνάμωση!

Το Orzene παρουσιάζει το ORZENE COLLAGEN BOOST, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών για όγκο και ενδυνάμωση, που βασίζεται στο κολλαγόνο.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Η πρωτοποριακή σύνθεση του ORZENE COLLAGEN BOOST δημιουργεί τη νέα τάση στην περιποίηση των μαλλιών, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα  όγκο και ενδυνάμωση. Το κολλαγόνο, βασικό συστατικό της νέας σειράς, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά συστατικά που περιλαμβάνει περίπου το 30% όλων των απαραίτητων πρωτεϊνών. Επιπλέον, θεωρείτε ως το απόλυτο συστατικό για την ανανέωση των κυττάρων αλλά και της διατήρησης της δύναμης και της ελαστικότητας τόσο του δέρματος εν γένει όσο και των μαλλιών. Έτσι από την πρώτη κιόλας χρήση το ORZENE COLLAGEN BOOST αναζωογονεί τα μαλλιά,  βελτιώνει την ελαστικότητά τους και αυξάνει την αντοχή και τη λάμψη τους.
 


Η νέα σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης, τα οποία ενυδατώνουν,ενισχύουν και αναζωογονούν τα μαλλιά από τη ρίζα ως την άκρη, βελτιώνοντας την ελαστικότητά τους και συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του όγκου.
 

Τα μαλλιά φαίνονται δυνατά, γεμάτα και υγιή, ενώ η υγρασία του δέρματος αποκαθίσταται.
 
Η καινοτόμα προσθήκη στη σειρά αυτή, που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοποποίθηση της κάθε γυναίκας είναι η κρέμα ενδυνάμωσης  Collagen Boost. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, ενισχύοντας την εσωτερική της δομή και βελτιώνοντας τόσο την όψη της όσο και την υγεία της.
 
Η απόλυτη περιποίηση, ο βαθύς καθαρισμός, η ενδυνάμωση και η αναζοωγόνηση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης σειράς ORZENE COLLAGEN BOOST που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας και χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα πλούσια μαλλιά γεμάτα αυτοπεποίθηση.


 

Η νέα σειρά παρουσιάζεται δυναμικά από την Ευαγγελία Αραβανή και το Βασίλη Μπουλούμπαση. Η Ευαγγελία αντιπροσωπεύει τη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται και θέλει το καλύτερο ακόμα και για τα μαλλιά της και αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, με ακαταμάχητο δυναμισμό και προσωπικότητα. Ο Βασίλης, πιστός στη συνεργασία του με το Orzene, είναι ο απόλυτος hair expert, στα χέρια του οποίου η κάθε γυναίκα νιώθει ιδαίτερη! Ένας μοναδικός συνδυασμός, όπως ακριβώς είναι και το ORZENE COLLAGEN BOOST.
 
Σχετικά με το Orzene:

 
Το ORZENE του ομίλου Σαράντης εδώ και χρόνια φροντίζει τις γυναίκες προσφέροντας προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τα μαλλιά. Πρόκειται για τα αγαπημένα σε όλους μας προϊόντα μπύρας, με το πολύ χαρακτηριστικό άρωμα που φέρνει στο μυαλό όλων υπέροχες  αναμνήσεις! Το ORZENE έρχεται και πάλι να μας προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα για τις γυναίκες: Φροντίδα, αναδόμηση, βαθύ καθαρισμό, λάμψη, και βέβαια προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών.
 
Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα μας και διαγωνισμούς, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο facebook και στον λογαριασμό μας στο instagram: OrzeneCyprus
 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!