Νέα σειρά προσώπου Bioten DETOX. Φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

H σειρά προσώπου DETOX είναι μια νέα προσθήκη από την Βioten στο χαρτοφυλάκιο φροντίδας & καθαρισμού του προσώπου μας. Με βάση την μεγάλη τάση του DETOX ενσωματώνουν 100% φυσικό ενεργό εκχύλισμα άνθρακα που παγιδεύει τη βρωμιά και τους ρύπους ως μαγνήτη, καθαρίζοντας το δέρμα και αποκαθιστώντας τη φυσική του λάμψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ας δώσουμε στο δέρμα μας την ενέργεια για να απολαύσετε την ενέργεια της πόλης!

Θέλουμε να ζήσουμε την ζωή της πόλης στο έπακρο, αλλά η ρύπανση, το άγχος, η έλλειψη ύπνου, η γήρανση, στερούν το δέρμα μας από την ικανότητά του να φαίνεται υγιές, λαμπερό και νέο. Οχι πια! Η σειρά φροντίδας Bioten Detox είναι ο σύμμαχός μας στην αποτοξίνωση, αναζωογόνηση και φωτισμό του δέρματός μας.

POLLU BLOCK, ένα καινοτόμο βραβευμένο σύμπλεγμα που δρα σε πολλαπλά επίπεδα για να αναζωογονήσει την ενέργεια του δέρματός μας:

  • Antioxidant & Antipollution: εμποδίζει το οξειδωτικό στρες των κυττάρων και δρα σαν  ασπίδα από τους ρύπους.
  • Anti-ageing: αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων, βοηθά στη μείωση των υφιστάμενων γραμμών και αποκαθιστά τη φωτεινότητα του δέρματος.
  • Anti-fatigue (ενάντια στην κόπωση): Ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες κατά του στρες του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή ενδορφινών.

Ενεργός άνθρακας που ενεργεί σαν μαγνήτης, βοηθώντας να παγιδεύετε ρύπους και βρωμιά για να εξασφαλίσετε μια καθαρή και φρέσκια αίσθηση στο δέρμα.
 

Με SPF15 (UVB+UVA+IR+VL)* παρέχει πλήρη προστασία από την βλαβερή υπέρυθρη & ορατού φωτός ηλιακή ακτινοβολία και με σύνθεση με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης (*κρέμα ημέρας)
 

 
 

Ενδεδειγμένη για την ηλιακή ομάδα 35-44
H σειρά bioten DETOX αποτελείται από 5 προιόντα:  Bioten DΕΤΟΧ Αναζωογονητική & Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με SPF15, Bioten DΕΤΟΧ Αναζωογονητική & Αντιγηραντική κρέμα νύκτας , Bioten DETOX καθαριστικό gel προσώπου για κανονικό προς λιπαρό δέρμα, Bioten DETOX νερό καθαρισμού (micellar water) προσώπου για κανονικό προς λιπαρό δέρμα και Bioten DΕΤΟΧ Peel-Off μάσκα προσώπου.
 

Αναζητείστε τα τώρα στα καταστήματα λιανικής!
Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram στο BiotenCyprus!

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!