Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το Viva La Juicy Rose είναι άκρως γοητευτικό

  21/03/2016 11:07
Το Viva La Juicy Rose είναι άκρως γοητευτικό

Το Viva La Juicy Rose είναι άκρως γοητευτικό

  21/03/2016 11:07

Η Juicy Couture ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου, λαμπερού αρώματος Viva La Juicy Rosé. Το Viva La Juicy Rosé συνεχίζει την επιτυχία της οικογένειας αρωμάτων Viva La Juicy, μέσα από την ανάδειξη μιας νέας, παιχνιδιάρικης πτυχής του κοριτσιού Viva.

Το Άρωμα
Εμπνευσμένο από το ελεύθερο πνεύμα και τη πληθωρικότητα του κοριτσιού Viva, το Viva La Juicy Rosé προσφέρει μια φρέσκια, ανοιξιάτικη πρόταση του κλασσικού αρώματος Viva La Juicy. Το νέο άρωμα συλλαμβάνει στην εντέλεια τη λαμπερή προσωπικότητα και τον όλο ζωντάνια κόσμο της μούσας του Viva La Juicy Rosé. Το Viva La Juicy Rosé είναι ένα ακαταμάχητο μπουκέτο από άνθη, ζωηρές νότες από εσπεριδοειδή και λαμπερές νότες από αισθησιακό κεχριμπάρι.

ΛΑΜΠΕΡΟ
Το άρωμα ανοίγει με φρέσκιες νότες από Ιταλικό Μανταρίνι και Αχλάδι William, καθώς διαπλέκονται με απαλά και δροσερά πέταλα Γιασεμιού.

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ
Στη καρδιά του αρώματος βρίσκεται ένα λουλουδένιο μπουκέτο από Τριαντάφυλλο Centifolia, λευκή Παιωνία και Φούλι.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ
Το άρωμα κλείνει με τόνους από παρακμιακό Κεχριμπάρι, αισθησιακό απόσταγμα Ίριδας και ζεστού μοσχολίβανου, αφήνοντας ένα αέρα παιχνιδιάρικης κομψότητας.

Το Σχέδιο
Το Viva La Juicy Rosé μεταμορφώνει το συνηθισμένο σε μια έκρηξη απροσδόκητης αίγλης. Το εμβληματικό μπουκάλι Viva La Juicy επικαλύπτεται με μια εντυπωσιακή αστραφτερή επιφάνεια στα χρώματα του ροζ και του χρυσού. Το εικονικό κόσμημα-φυλακτό που φέρει το μπουκάλι του αρχέτυπου μπουκαλιού Viva La Juicy αλλάζει και αυτό χρώμα στους λαμπερούς τόνους του ροζ-χρυσού και ο εμβληματικός φιόγκος που κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού γίνεται ημιδιαφανής ροζ. 

couture in


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας