Το Viva La Juicy Rose είναι άκρως γοητευτικό

Η Juicy Couture ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου, λαμπερού αρώματος Viva La Juicy Rosé. Το Viva La Juicy Rosé συνεχίζει την επιτυχία της οικογένειας αρωμάτων Viva La Juicy, μέσα από την ανάδειξη μιας νέας, παιχνιδιάρικης πτυχής του κοριτσιού Viva.

Το Άρωμα
Εμπνευσμένο από το ελεύθερο πνεύμα και τη πληθωρικότητα του κοριτσιού Viva, το Viva La Juicy Rosé προσφέρει μια φρέσκια, ανοιξιάτικη πρόταση του κλασσικού αρώματος Viva La Juicy. Το νέο άρωμα συλλαμβάνει στην εντέλεια τη λαμπερή προσωπικότητα και τον όλο ζωντάνια κόσμο της μούσας του Viva La Juicy Rosé. Το Viva La Juicy Rosé είναι ένα ακαταμάχητο μπουκέτο από άνθη, ζωηρές νότες από εσπεριδοειδή και λαμπερές νότες από αισθησιακό κεχριμπάρι.

ΛΑΜΠΕΡΟ
Το άρωμα ανοίγει με φρέσκιες νότες από Ιταλικό Μανταρίνι και Αχλάδι William, καθώς διαπλέκονται με απαλά και δροσερά πέταλα Γιασεμιού.

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ
Στη καρδιά του αρώματος βρίσκεται ένα λουλουδένιο μπουκέτο από Τριαντάφυλλο Centifolia, λευκή Παιωνία και Φούλι.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ
Το άρωμα κλείνει με τόνους από παρακμιακό Κεχριμπάρι, αισθησιακό απόσταγμα Ίριδας και ζεστού μοσχολίβανου, αφήνοντας ένα αέρα παιχνιδιάρικης κομψότητας.

Το Σχέδιο
Το Viva La Juicy Rosé μεταμορφώνει το συνηθισμένο σε μια έκρηξη απροσδόκητης αίγλης. Το εμβληματικό μπουκάλι Viva La Juicy επικαλύπτεται με μια εντυπωσιακή αστραφτερή επιφάνεια στα χρώματα του ροζ και του χρυσού. Το εικονικό κόσμημα-φυλακτό που φέρει το μπουκάλι του αρχέτυπου μπουκαλιού Viva La Juicy αλλάζει και αυτό χρώμα στους λαμπερούς τόνους του ροζ-χρυσού και ο εμβληματικός φιόγκος που κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού γίνεται ημιδιαφανής ροζ. 


 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!