CHECK-MATTE: Ένα καινοτόμο προϊόν με πολλαπλά οφέλη!

To CHECK-MATTE είναι ένα καινοτόμο προϊόν με πολλαπλά οφέλη! Καθαρίζει και εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, ελέγχει τη λιπαρότητα, παρέχει ενυδάτωση και έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση!
 
Η λεπτόρρευστη σύνθεση του CHECK-MATTE SOLUTION, έχει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων, φρεσκάρει και ανανεώνει την επιδερμίδα, απορροφά τη λιπαρότητα και προσφέρει ένα ματ τελείωμα μακράς διαρκείας, ενώ σταθεροποιεί και το μακιγιάζ.
 
Η ημιδιαφανής σύνθεσή του, έχει ανάλαφρη πουδρένια υφή, δίνει αίσθημα δροσιάς και βελούδινο τελείωμα στην επιδερμίδα.
 
Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:
Απορρόφηση της λιπαρότητας με τον Μοντμοριλλονίτη Άργιλο, μια πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων με ισχυρή αποτοξινωτική δράση και πολύ υψηλή ικανότητα απορρόφησης των ρύπων & των τοξινών του δέρματος. Συνδυαστικά με τη Σίλικα βελτιστοποιεί το αποτέλεσμα προσφέροντας αψεγάδιαστη & ομοιόμορφη επιδερμίδα.
 
Απολέπιση με το Σαλικυλικό Οξύ, γνωστό για την εξαιρετική κερατολυτική, φαγεσωρολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση του. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες γιατί σε αντίθεση με τα οξέα φρούτων (AHA), μπορεί να εισχωρεί στους πόρους, να τους εξυγιάνει και να μειώσει τα μαύρα ή λευκά στίγματα. Επιπλέον, ελέγχει τη λιπαρότητα, βελτιώνει τους ρυθμούς ανανέωσης των κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.
 
Εντατική Ενυδάτωση με το Second Skin Matrix®, σύμπλεγμα από Τρεχαλόζη, Ουρία, Σερίνη, Υαλουρονικό Οξύ και Pullulan. Ένα δίχτυ όπου βρίσκονται ενθυλακωμένα όλα τα ενυδατικά δραστικά και που απελευθερώνονται σταδιακά με αποτέλεσμα να μεταφέρονται στην καρδιά της κεράτινης στοιβάδας ακόμη και μετά από 8 ώρες εφαρμογής!

 

 

Αντιοξειδωτική προστασία με τη Βιταμίνη E, ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.
Ενδείκνυται για:
• Λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα
• Μικτά δέρματα - με λιπαρά μάγουλα και ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη και πηγούνι)
• Κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας
• Σταθεροποίηση του μακιγιάζ – εφαρμόζοντάς το πριν ή / και μετά
• Αντικατάσταση των blotting Papers
 
 
To CHECK-MATTE SOLUTION κυκλοφορεί σε συμπαγή συσκευασία (compact), με καθρεφτάκι και αντιμικροβιακό σφουγγαράκι για ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος πριν την ενυδάτωση και το μακιγιάζ αλλά και για να φρεσκάρει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της μέρας πάνω από το μακιγιάζ, δίχως να επηρεάζει την σταθερότητά του.
Παράλληλα, κυκλοφορεί και το CHECK-MATTE Refiller για το επαναγέμισμα της compact συσκευασίας.
 
Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, χωρίς σιλικόνες, παραβένες ή  γλουτένη. Με διακριτικό και ευχάριστο άρωμα.
 
ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, πιέζοντας απαλά το σφουγγαράκι στον ενσωματωμένο σπόγγο της compact συσκευασίας CHECK-MATTE και ταμπονάροντας ελαφρά στις λιπαρές ζώνες του προσώπου. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν το κρίνετε απαραίτητο, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.
Για να ανανεώσετε το περιεχόμενο της compact συσκευασίας CHECK-MATTE ανασηκώστε τον ενσωματωμένο σπόγγο και γεμίστε με το υγρό του CHECK-MATTE Refiller έως ότου καλυφθεί η επιφάνεια της βάσης.
ΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΟΜΗ: Το CHECK-MATTE SOLUTION compact_12ml έχει λιανική τιμή €29,95 και το CHECK-MATTE Refiller_12ml έχει λιανική τιμή €15,00. Όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. διατίθενται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Best Life Co Ltd σε επιλεγμένα φαρμακεία.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ YOUTH LAB.

 

  • H ΥOUTH LAB. είναι μία σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, ειδικά σχεδιασμένη από Έλληνες επιστήμονες. Τα προϊόντα της ΥΟUTH LAB. είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιοτεχνολογικά συστατικά, που στόχο έχουν την ενεργοποίηση του μεταβολισμού της επιδερμίδας, για μία ορατά νεανικότερη και υγιή όψη. Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης και θρέψης, ολικής αναδόμησης, φροντίδας σώματος και αντηλιακής προστασίας.
  • Τα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις: για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, το βραβείο «Red Dot Award Communication Design 2013» και το ελληνικό βραβείο «Ermis Silver Awards 2013». Βραβεύτηκε ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία, στα «Vita Awards 2013» του περιοδικού Vita ενώ η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF30, βραβεύτηκε ως προϊόν της χρονιάς, στην κατηγορία CC Creams, στα «Vita Awards 2014» του περιοδικού Vita (Mάρτιος 2015).
  • H Επίσης, έχει διακριθεί με το Εξαγωγικό βραβείο «Greek Exports Awards 2015» στην κατηγορία «Top Export Packaging» που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα προϊόντα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα  προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνείς αγορές, καθώς ενσωματώνουν υψηλή αισθητική και μοναδική φιλοσοφία δράσης.
  • Το 2017, το brand έλαβε το Χρυσό Βραβείο στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» στην κατηγορία «Νέα προϊόντα Φαρμακείου-Καινοτομία, τρόπος χορήγησης, σχεδιασμός ή μορφή» από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής στην έκθεση HELLAS PHARM 2017.
  • Η πιο πρόσφατη διάκριση αφορά το προϊόν Lip Balm που έλαβε το βραβείο ‘Bronze Award’ στην κατηγορία «Πιο Καινοτόμο Νέο Προϊόν Φαρμακείου 2018» από το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» σε συνεργασία με τη Boussias Communications.

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν