Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

NUXE: Νέα ανανεωμένη σειρά αντιγήρανσης με νέα οικολογική συσκευασία

  20/03/2019 14:01
NUXE: Νέα ανανεωμένη σειρά αντιγήρανσης με νέα οικολογική συσκευασία

NUXE: Νέα ανανεωμένη σειρά αντιγήρανσης με νέα οικολογική συσκευασία

  20/03/2019 14:01

Η NUXE, νο1 brand φυσικών καλλυντικών στα φαρμακεία στη Γαλλία, με νέα ανανεωμένη σειρά αντιγήρανσης, έχει προχωρήσει επίσης στη δημιουργία νέας οικολογικής συσκευασίας.  Η Αντιγήρανση αποτελείται πλέον από τις σειρές Crème Prodigieuse® Boost, Merveillance® Expert και Nuxuriance® Ultra.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Crème Prodigieuse® Boost. Μια νέα σειρά περιποίησης με το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα λουλουδιών γιασεμιού το οποίο μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο και λαμπερό. Ιδανική για γυναίκες ηλικίας 25 με 39, που θέλουν να ζήσουν έντονα τη ζωή τους χωρίς αυτό να αντανακλάται στην επιδερμίδα τους.

Merveillance® Expert. Μια σειρά που αναβαθμίζει και σταθεροποιεί το δέρμα χάρη στη διπλή τεχνολογία καταπολέμησης της γλυκοζυλίωσης. Βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδα και γεμίζει τις βαθιές ρυτίδες για ηλικίες άνω των 40. Το άρωμα της είναι γλυκό με νότες από Ιλάνκ Ιλάνκ, Γιασεμί και Βανίλια.

Nuxuriance® Ultra. Μια σειρά αντι-γήρανσης με 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Περιέχει φυτικά κύτταρα σαφράν και μπουκαμβίλιας που βοηθούν στη δημιουργία νέων κυττάρων του δέρματος. Για γυναίκες άνω των 50 ετών που θέλουν να ενισχύσουν την πυκνότητα της επιδερμίδας τους και να ενισχύσουν τη φυσική λάμψη.

Η νέα οικολογική συσκευασία προσφέρει μια σύγχρονη εμφάνιση και ταυτόχρονα δημιουργεί μια θηλυκή και εντυπωσιακή οπτική ταυτότητα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης οικολογικού σχεδιασμού, η NUXE κάθε χρόνο βοηθά στην:

  • Μείωση κατανάλωσης νερού ισοδύναμο με εκείνο που καταναλώνει ο μέσος Γάλλος για περίοδο 2 ετών 
  • Αποφυγή της καταστροφής 244 δέντρων
  • Αποφυγή  της παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα ισοδύναμη με ένα αυτοκίνητο που οδηγεί σε όλο τον κόσμο 28 φορές.
Αυτά τα περιβαλλοντικά οφέλη έχουν υπολογιστεί χρησιμοποιώντας την μεθοδολογία ανάλυσης Life Cycle με τη βοήθεια του Bureau Veritas CODDE και αντανακλούν τη δέσμευση της NUXE όσον αφορά τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας