Dior: Ο ανεμοστρόβιλος της ζωής!

Γεννημένο το 1947, το Miss Dior  κάνει μια εκρηκτική εμφάνιση παράλληλα με μια σιλουέτα, εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική, και δημιουργεί έναν μόνιμο, δημιουργικό αναβρασμό.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Οι ρίζες του επαναστατικού New Look βρίσκονται όχι μόνο στα παιδικά χρόνια του Christian Dior, αλλά  και στην ενέργεια της τολμηρής δεκαετίας του 20’, που ήταν μια σημαντική περίοδος της ζωής του. Ως ένας οραματιστής, νέος ιδιοκτήτης γκαλερί, παρουσίασε τα έργα νεαρών ζωγράφων όπως του Πικάσο και του Νταλί, ήταν παθιασμένος με τα μπαλέτα Diaghilev,που στροβιλίζονται και σαγηνευμένος από τη μουσική του Henri Poulenc και του φίλου του Henri Sauguet. Τα βιώματα από αυτήν τη μαγευτική περίοδο τροφοδότησαν τη δημιουργικότητά του.

 Το Miss Dior γεννήθηκε από αυτή την ορμή και την επιθυμία για ανανέωση, που στοίχειωσαν το μυαλό του περισσότερο από ποτέ. Σήμερα, ένα νέο Eau de Toilette εκρήγνυται σαν αληθινός ανεμοστρόβιλος ζωής. Αυτή η ακαταμάχητη κίνηση δημιουργεί μια ακτινοβόλα καρδιά, που συνδυάζει την ιστορία ενός θρυλικού Οίκου με το μέλλον των σύγχρονων, νεαρών γυναικών.

 
 Το νέο Miss Dior Eau de Toilette θυμίζει ξέφρενο βαλς και είναι ντελικάτο σαν τριαντάφυλλο. Είναι ευχάριστο σαν καθαρός ουρανός και ανάλαφρο σαν πέταλο.
 Ο Francois Demachy, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior, αρέσκεται να αναλογίζεται το Miss Dior Eau de Toilette σαν τραγούδι, του οποίου κάθε νότα είναι σημαντική και κάθε χροιά, απροσδιόριστη. Η αρχική σκέψη για το νέο Miss Dior Eau de Toilette είναι λουλούδια να ίπτανται, μια συμφωνία από ανάλαφρες και ακτινοβόλες νότες. Ένα πλήθος από ζωηρά εσπεριδοειδή, όπως ένα σαγκουίνι και ένα ζουμερό μανταρίνι. Η διακριτική παρουσία από ανάλαφρο πατσουλί ενώνει τις νότες χαράς δημιουργώντας έναν στροβιλιστό χορό.
 
 
MISS DIOR EAU DE TOILETTE, ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ
 
Η σύνθεσή του μαγεύει τις αισθήσεις προσφέροντας ένα πέπλο, που τυλίγει συνολικά και δημιουργεί ζάλη. Αυτή η δημιουργία, υψηλής ακρίβειας, είναι προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
 
«Το Miss Dior Eau de Toilette είναι περισσότερο μια αρμονία, απ’ ότι μια μελωδία. Η λουλουδάτη φύση του αυξάνεται και οι νότες ταιριάζουν μεταξύ τους αντιστοιχώντας και δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς, είναι δομημένες σαν ένας δροσερός ανεμοστρόβιλος, σα μια ανέμη  που ξετυλίγεται συνέχεια. Πρόκειται για μια σύνθεση, που εκρήγνυται με εντυπωσιακό αυθορμητισμό».
 
Francois Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior
 
Γι’ αυτήν τη νέα εκδοχή του Miss Dior Eau de Toilette, ο Francois Demachy έδωσε έμφαση στο τριαντάφυλλο της Grasse, χαρίζοντάς του μια δόση φρεσκάδας με μια νέα συμφωνία από μιγκέ. Το πληθωρικό τριαντάφυλλο της Grasse ενώνεται με ένα φωτεινό γιασεμί, δημιουργώντας έναν φλοράλ συνδυασμό, που ντύνεται με ένα δροσερό πέπλο από μιγκέ. Ένα αγαπημένο λουλούδι Dior, που είχε και το ρόλο τυχερού φυλαχτού για τον Christian Dior, τον  προληπτικό σχεδιαστή-αρωματοποιό. Το φρέσκο και ντελικάτο, μικρό, λευκό λουλούδι δημιουργεί μια ασυνήθιστη έκρηξη. Εδώ, η τελειότητά του αναδημιουργείται με μια φανταστική υπογραφή σαν οφθαλμαπάτη.
 

 
 
ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ, ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΕΡΑΚΙ
ΦΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ GRASSE
 
Αυτό το νέο βαλς του Miss Dior στριφογυρίζει σαν τούλινο πέπλο, ελαφρύ και φρέσκο σα φιλί δροσοσταλίδας. Μια γυναίκα, που προτάσσει τα χέρια της ανοιχτά χαμογελώντας και στην συνέχεια ρίχνεται ολόκαρδα στον ανεμοστρόβιλο της ζωής.
 
«Στην καρδιά του Miss Dior, η πλούσια και ακτινοβόλα ομορφιά του τριαντάφυλλου centifolia ξετυλίγεται. Αισθησιακό και ελκυστικό είναι ασύγκριτα ισχυρό μέσα στην ακτινοβολία και το φως του. Ήθελα να χαρίσω φρεσκάδα σε αυτό το νέο Eau de Toilette, προσφέροντάς του ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με την αυθεντική συγχορδία από μιγκέ, η οποία δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη παραλλαγή».
 
«Ένα άρωμα, που περιέχει μιγκέ παρουσιάζει πάντοτε μια προσωπική ερμηνεία. Το δημιούργησα χρησιμοποιώντας μια πολύ ρόδινη νότα, η οποία εντείνεται με γιασεμί και χαρίζει φρεσκάδα όταν συνδυάζεται με υγρές, πράσινες νότες. Η εικόνα προκύπτει από ένα λευκό λουλούδι στολισμένο με δροσοσταλίδες, που εντοπίζεται στις ψυχρές, ξυλώδεις νότες του αρώματος».
 
Francois Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior

 
MISS DIOR EAU DE TOILETTE ROLLER-PEARL
 
Όμορφη σαν κόσμημα, η εξεζητημένη μινιατούρα του Miss Dior Roller-Pearl είναι τώρα διαθέσιμη στην εμβληματική εκδοχή του Eau De Toilette, αισθησιακή και αισθητηριακή, η ανεμπόδιστη και άμεση εφαρμογή δεν επιδέχεται κανέναν περιορισμό αρωματισμού.
 
Όπου και όποτε το επιθυμείτε, εμφανίστε από την τσάντα σας το Miss Dior Eau De Toilette Roller-Pearl σαν ένα πολυτελές αξεσουάρ και εφαρμόστε το μοναδικό, λουλουδάτο άρωμά του στους καρπούς ή στον αυχένα.
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!