Το μακιγιάζ Dior της συλλογής "ready to wear" Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/ 2020

Για την συλλογή ready-to-wear, Φθινοπωρο - Χειμωνας 2019-2020, ο peter philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, παρουσίασε ένα look με κύριο στοιχείο τα μάτια με μια ροκ, γραφιστική προσέγγιση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Eμπνεύστηκα από το τολμηρό στυλ των θηλυκών συμμοριών στα τέλη της δεκαετίας του 1950 στην Αγγλία, τόσο πρωτοποριακό, τόσο λονδρέζικο. Tο αποτέλεσμα συντελείται από έντονα, γραφιστικά βαμμένα μαύρα μάτια αναδημιουργώντας ένα ροκ στυλ με μια πανκ πινελιά».

Μάτια

Για αυτήν την συλλογή, ο peter philips δημιούργησε ένα look που παρουσιάζει «μάτια μακιγιαρισμένα σκουρόχρωμα και γραφιστικά, με το άνω βλέφαρο καλυμμένο εξ’ ολοκλήρου με μαύρο χρώμα χρησιμοποιώντας το waterproof eyeliner crayon στην απόχρωση noir trinidad. Στην συνέχεια, με το Diorshow on stage liner στην απόχρωση matte black, σχεδίασα μια σειρά από αποστασιοποιηθέντες μικροσκελής, ευθείες γραμμές για να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα «αστεριού» γύρω από τα μάτια. Αυτές οι γραμμές σχεδιάστηκαν για να αποτελέσουν μια μορφή ατέλειας σε ένα «σκληρό» αποτέλεσμα. Στην συνέχεια, για να αναδείξω αυτό το κατάμαυρο μάτι, επικάλυψα τις βλεφαρίδες πρώτα με Diorshow maximizer 3d και έπειτα με τη μασκαρά Diorshow pump’n’volume στην απόχρωση black pump για τέλεια καμπύλη. Τέλος, επαναπροσδιόρισα το σχήμα των φρυδιών, διατηρώντας τα φυσικά, με το Diorshow brow styler».

Επιδερμίδα

ο Peter Philips εξηγεί: «η επιδερμίδα ήταν καθαρή και φυσική χρησιμοποιώντας το Dior backstage face & body foundation με ευρεία ποικιλία αποχρώσεων για κάθε τόνο δέρματος, ακολουθούμενο από μερικές διορθωτικές πινελιές με το Diorskin undercover concealer. Τέλος, ταμπόναρα με flash luminizer για να φωτίσω το πρόσωπο».

Χείλη

«Τα χείλη έδειχναν φυσικά. Προετοιμάστηκαν με το lip sugar scrub και τονίστηκαν διακριτικά με το Dior addict stellar shine στην απόχρωση mirage».

Νύχια

«Ανάλογα με τον τόνο δέρματος κάθε μοντέλου, τα νύχια ήταν βαμμένα είτε μπεζ με το Dior vernis wild earth, είτε με το καφέ με το Dior vernis terra gold».

Μαλλιά

στα μοντέλα με μακριά μαλλιά, ο Guido Palau δημιούργησε μια χαμηλή αλογοουρά στο ύψος του λαιμού και χωρίστρα στο πλάι. Στα μοντέλα με κοντά μαλλιά διατήρησε το κούρεμα τους.

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!