Το απόλυτο όνειρο: Λάμψη + κάλυψη = Touche eclat high cover

Το  θρυλικό  Touche  Eclat  πρωτοπαρουσιάστηκε  το  1992  ως  ένα  χρυσό  στυλό,  που  περιείχε  μια μαγική σύνθεση και είχε τη δυνατότητα να φωτίζει και να αναδεικνύει την επιδερμίδα με ελάχιστες κινήσεις. Αποτέλεσε ορόσημο για το μακιγιάζ και παρέμεινε έκτοτε ένα από τα αγαπημένα εργαλεία των makeup artist.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Το Touche Eclat Radiant Touch χρησιμοποιείται, για να φωτίζει το πρόσωπο, να διαμορφώνει  τα  χαρακτηριστικά,  να  προσθέτει  λάμψη  και  να  εξασθενεί  τις  σκιές  και  τα  σημάδια κούρασης.

Σήμερα, ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένεια Touche Eclat, παρουσιάζοντας συναρπαστικά νέα προϊόντα, όπως το Touche Eclat High Cover, ένα λαμπερό κονσήλερ που προσφέρει επιπλέον κάλυψη στην επιδερμίδα.
 

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟΛΑΜΨΗ + ΚΑΛΥΨΗ = TOUCHE ECLAT HIGH COVER
Παρουσιάζουμε  το  Touche  Eclat  High  Cover.  Απευθύνεται  στις  λάτρεις  του  Touche  Eclat  Radiant Touch που επιθυμούν περισσότερη κάλυψη. Είναι το τέλειο κονσήλερ υψηλής κάλυψης για φυσικό αποτέλεσμα.
Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις και η σύνθεσή του προσφέρει 3 βασικά οφέλη:
-      Φυσική λάμψη με τις αντανακλαστικές χρωστικές που αντανακλούν το φως προς μια μόνο κατεύθυνση,
-      Υψηλή κάλυψη και μεγάλη διάρκεια, χάρη στην μεγάλη συγκέντρωση χρωστικών μέικ-απ,
-      Σύμπλεγμα  κατά  της  κούρασης  με  Βιταμίνη  E  (για  αντιοξειδωτική  δράση),  καφεΐνη  (για τόνωση της μικροκυκλοφορίας) και εκχύλισμα καλέντουλας Μαρόκου, γνωστής και ως Gold Bloom, από τους κήπους της YSL Beauté στην κοιλάδα Ourika (για καταπραϋντική δράση).
 
 Το  νέο  ίνδαλμα  αποκτά  νέα  συσκευασία.  Τα  θρυλικά  κλικ  του  «στυλό»  εγγυώνται  εύκολη  και γρήγορη εφαρμογή,  χάρη στη ρευστή και μοναδικά απαλή υφή του.  Το  γνωστό  χρυσό  στυλό  έχει αποκτήσει  μία  χαρακτηριστική  μαύρη  λωρίδα  που  διακρίνει  το  Touch  Eclat  High  Cover  από  το αρχικό. Χρησιμοποιείται  για  την  κάλυψη  των  μαύρων  κύκλων  κάτω  από  τα  μάτια,  βάζοντας  λίγο  προϊόν στην περιοχή και απλώνοντάς το με το πινέλο ή τα δάχτυλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα βλέφαρα ως βάση για το μακιγιάζ. Προσφέροντας ομοιόμορφη όψη, είναι η τέλεια λύση για κάθε ατέλεια.
 
«Είναι  το  κονσήλερ  για  τέλεια  κάλυψη  και  ταυτόχρονα  φυσική  και  φωτεινή  όψη»,  λέει  ο  Tom
Pecheux, Global Beauty Director της YSL Beauté.
 
 
 
TOUCHE ECLAT RADIANT TOUCH:  ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΩΣ
Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, το εμβληματικό στυλό για φωτεινή όψη εξασθενεί τις σκιές και προσφέρει οκτώ ώρες ύπνου με ένα κλικ. Οι χρωστικές αντανάκλασης του φωτός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κατευθύνοντας το φως προς την περιοχή, ενώ οι μικρό-χρωστικές soft- focus αντανακλούν το φως προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι μία ομοιόμορφη και λαμπερή όψη επιδερμίδας.
Χάρη  στα  κύρια  ενεργά  συστατικά,  όπως  βιταμίνη  E  και  εκχύλισμα  ρούσκου,  γνωστά  για  την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών κούρασης και την τόνωση της μικροκυκλοφορίας, αποτελεί το εμβληματικό εργαλείο των makeup artist.
 
 
«Το χρησιμοποιώ όπου και όποτε χρειάζεται – δεν είναι σχεδιασμένο να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του μακιγιάζ, αλλά είναι ιδανικό για θαμπή επιδερμίδα ή όταν χρειάζεται ταυτόχρονα κάλυψη και λάμψη. Είναι ένας πολύ ήπιος τρόπος να φωτίζεις μια περιοχή. Και καθώς η σειρά Touche Eclat έχει μεγαλώσει, διαθέτει πλέον ένα προϊόν για κάθε ανάγκη», προσθέτει ο Tom Pecheux.
 
 
 
TOUCHE ECLAT HEART & ARROW COLLECTORS
Κι  επειδή  είναι  τόσο  αγαπημένο,  έρχεται  τώρα  σε  μία  συλλεκτική  έκδοση,  για  να  κατακτήσει  τις καρδιές  σας.  Η  νέα  limited  έκδοση  του  Touche  Eclat  εμπνέεται  από  το  διαχρονικό  σύμβολο  της καρδιάς που την διαπερνά το βέλος. Είναι ένα γνωστό και οικείο μοτίβο του οίκου YSL που σε αυτή την  περίπτωση  γίνεται  φλογερό  κόκκινο  για  να  διακοσμήσει  το  κλασικό  χρυσό  στυλό  και  να πυροδοτεί πάθος.
 
TOUCHE ECLAT LE TEINT
Ανάλαφρη λάμψη. Άψογη κάλυψη. Μεγάλη διάρκεια. Ένα μοντέρνο ίνδαλμα.
Το Touche Eclat Le Teint έρχεται να προσφέρει τη μαγεία του στυλό για φωτεινή όψη Touche Eclat
σε ολόκληρο το πρόσωπο.
Με  τις  νέες  αποχρώσεις,  η  ανάλαφρη  υφή  του  Touche  Eclat  Le  Teint  που  απλώνεται  εύκολα διατίθεται   πλέον   σε   συνολικά   18   αποχρώσεις,   ώστε   να   υπάρχει   η   ιδανική   για   κάθε   τόνο επιδερμίδας.
 
TOUCHE ECLAT SHIMMER STICK
Έντονα μεταλλικό λαμπύρισμα με το μαγικό φως του Touche Eclat, το οποίο απλώνεται εύκολα και απολαυστικά στο πρόσωπο και το σώμα. Έχει μία ανάλαφρη, κρεμώδη υφή σε ένα εύχρηστο στικ που  χαρίζει  ομοιόμορφα  λαμπερό  τελείωμα.  Το  Touche  Eclat  Shimmer  Stick  είναι  ένα  πολύτιμο εργαλείο για κάθε makeup artist.
 
 
No 1:  Light Gold – ένα πολύ απαλό χρυσαφί για φωτεινό ιριδισμό
No 4:  Bronze – μπρονζέ ιριδισμοί για καυτές, λαμπερές νύχτες.
No 5: Copper – ένα σπινθηροβόλο κόκκινο-καφέ που λαμπυρίζει υπέροχα.
 
 
«Είναι  θαυμάσιο  τη  νύχτα  όπως  και  την  ημέρα,  ιδίως  όταν  εφαρμόζεται  στο  ντεκολτέ,  επειδή  το φωτίζει και το αναδεικνύει, ή στους καλοσχεδιασμένους ώμους, και μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία πιο σκούρα απόχρωση για αποτέλεσμα μαυρισμένης επιδερμίδας.
Είναι εξίσου υπέροχο για το πρόσωπο, κυρίως στα ζυγωματικά που τα φωτίζει, ή σε μικρό μέτωπο που το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο. Το έχω χρησιμοποιήσει και σε φαρδιά μύτη. Εφαρμόζοντας μία λεπτή γραμμή κατά μήκος της γέφυρας της μύτης, το αποτέλεσμα είναι πολύ κολακευτικό», λέει ο Tom Pecheux.
 
 
TOUCHE ECLAT:  ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ
STAZ ΚΑΙ ZOE:  Η ΠΗΓΗ ΛΑΜΨΗΣ
 
 
Είναι ο πυρετός της λάμψης. Όλοι διεκδικούν τη θέση τους στον ήλιο. Οι δύο κυνηγοί της λάμψης YSL  Beauté,  Staz Lindes  και  Zoë  Kravitz, την θέλουν περισσότερο  από  κάθε  άλλον.   Στην  ψηφιακή ταινία  σκηνοθεσίας  Cass  Bird,  οι  ατίθασες  Staz  και  Zoë  ξεκινούν  για  ένα  περιπετειώδες  ταξίδι, ενωμένες από την αγάπη τους για το Touche Eclat.

Η Zoë είναι η κυνηγός της λάμψης με υψηλή κάλυψη και το αγαπημένο όπλο της είναι το Touche Eclat High Cover. Η Staz είναι η κυνηγός της φυσικής λάμψης με όπλο της την φωτεινή λάμψη του Touche  Eclat  Radiant  Touch.  Στην  αναζήτηση  της  λάμψης,  ταξιδεύουν  με  το  εμβληματικό  τους αυτοκίνητο και την πηγή της λάμψης τους κρυμμένη στο πορτμπαγκάζ του. Μαζί είναι ασταμάτητες.
 
 
Στη φωτογραφία της καμπάνιας που επιμελήθηκε ο David Sims, το δυναμικό δίδυμο εμφανίζεται με φόντο τον ορίζοντα μιας πόλης, όπου το φως διαθλάται. Μοιάζουν να έχουν επιστρέψει μαζί από μία περιπέτεια με τις επιδερμίδες τους λαμπερές και φωτεινές. Μην ξεγελιέστε όμως, η σκληρή και τολμηρή συμπεριφορά τους δείχνει ότι δεν αστειεύονται.
 
 
KAIA GERBER:  Η ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ
Ο πυρετός της λάμψης συνεχίζεται. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για την κυνηγό της λάμψης Kaia Gerber  να δημιουργήσει  το  δικό  της  θρύλο  με το  τέλειο  λαμπερό  της  πρόσωπο. Οπλισμένη με τη φωτεινή λάμψη του Touche Eclat Radiant Touch, είναι το τέλειο πρόσωπο για τα εμβληματικά φον- ντε-τεν Touche Eclat της YSL.
 
 
«Η Kaia έχει πολύ όμορφη φυσική επιδερμίδα, υγιή και λαμπερή, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες του Touche  Eclat.  Όπως  όλες  όμως,  μπορεί  να  εμφανίσει  σημάδια  κούρασης,  ιδίως  την  περίοδο  των επιδείξεων μόδας. Τότε είναι που το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά εντατικό και είναι χρήσιμη η κάλυψη και η φωτεινότητα.
Για αυτήν την καμπάνια, η Kaia είναι ξαπλωμένη στην οροφή ενός χρυσού αυτοκινήτου και ήθελα να απαθανατίσω  τη  λάμψη  της  επιδερμίδας  της.  Προτίμησα  μία  φυσική  απόχρωση  για  τα  χείλη  και ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, ώστε να αναδειχθεί η εξαιρετική ποιότητα της επιδερμίδας της και τα τονισμένα ζυγωματικά της. Τίποτε όμως δεν αποστερεί την παράτολμη της πλευρά», δηλώνει ο Tom Pecheux,  ο  οποίος  δημιούργησε  το  μακιγιάζ  για  την  καμπάνια  που  φωτογράφησε  ο  David  Sims, διάσημος για το όμορφο αλλά τολμηρό στυλ της δουλειά του.
 
 
Στη φωτογραφία της καμπάνιας, η Kaia ακουμπάει επάνω σε ένα γυαλιστερό, χρυσό αυτοκίνητο σαν να επέστρεψε μόλις από ένα μακρινό οδικό ταξίδι, καθώς βασιλεύει ο ήλιος.  Γέρνει το κεφάλι της αφήνοντας το φως να αναδείξει τη λάμψη στα ζυγωματικά της. Αποπνέει αυτοπεποίθηση και τόλμη, γνωρίζοντας ότι η επιδερμίδα της είναι άψογη και λαμπερή χάρη στο εμβληματικό Touche Eclat.
 
 
Βλέποντας την Kaia, απορούμε από πού έρχεται το νεότερο μέλος της παρέας κυνηγών της λάμψης; Και  πού  πηγαίνει;   Σε  μια  αποστολή  αναζήτησης  της  άπιαστης  λαμπερής  επιδερμίδας.  Ένα  είναι σίγουρο: έχει βρει τη δική της πηγή λάμψης.
Μείνετε συντονισμένοι, αυτή είναι απλώς η αρχή της ιστορίας.
 
 
Kaia Gerber: #wantedforglow
 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων