"Yes I Am Pink First": Ένα άρωμα για όλες τις γυναίκες που τολμούν να πουν "Yes, I Am!"

Μετά το επιτυχημένο "Yes I Am" που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018, η Cacharel παρουσιάζει το "Yes I Am Pink First": ένα νέο eau de parfum, εμπνευσμένο από τη μεταδοτική χαρά της νέας γενιάς.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΡΟΖ

Το Yes I Am Pink First, που έχει πιο λουλουδάτη και πιο φωτεινή προσωπικότητα, διατηρεί την πικάντικη, κρεμώδη υπογραφή του αρχικού αρώματος, καθώς και τη λουλουδάτη καρδιά που αποτελείται από άνθη λευκού γιασεμιού Sambac και από τη συμφωνία άνθους πιπερόριζας. Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με μια νέα και απαλή λουλουδάτη πνοή πετάλων άνθους πορτοκαλιάς, καθώς και με μια ζωηρή και αισθησιακή ξυλώδη πτυχή Ambrox®. Για όλες τις γυναίκες που τολμούν να πουν "Yes, I Am!"

Στο ξεκίνημα μίας από τις μεγαλύτερες κοινωνικοπολιτιστικές επαναστάσεις στη Γαλλία, η Cacharel τάραξε τα νερά, αψηφώντας τις συμβάσεις της εποχής και διακηρύσσοντας τη διαφορετικότητά της. Όπου κι αν κοίταζε κανείς, τα λουλουδάτα σχέδια της μάρκας προκαλούσαν αναστάτωση, ντύνοντας με τον ίδιο τρόπο τα σώματα των ανδρών και των γυναικών της νέας γενιάς. Συμβαδίζοντας με τα σχέδια της Cacharel, οι άνθρωποι ονειρεύονταν τον έρωτα, ανυπομονούσαν για νέες προοπτικές και πίστευαν πάνω απ' όλα στη δύναμη των λουλουδιών. Το 1978, αυτό το άρωμα εξέγερσης «ενσαρκώθηκε» στο Anaïs Anaïs, το πρώτο άρωμα του γαλλικού οίκου μόδας, παρασύροντας μαζί του αυτή τη νέα γενιά που επιζητούσε την ανανέωση. Εξήντα χρόνια μετά, το 2018, οι κώδικες έχουν αλλάξει, αλλά το μήνυμα παραμένει το ίδιο: ελευθερία!

ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ, 2η ΣΕΖΟΝ

Πιστό σε αυτές τις πρωτοποριακές αξίες, το Yes I Am της Cacharel αντικατοπτρίζει τις προκλήσεις που κινητοποιούν αυτές τις νέες γενιές γυναικών. Συνεχώς online, σίγουρες για τον εαυτό τους και τολμηρές, δεν αντιμετωπίζουν πλέον την ομορφιά σαν υποχρέωση, αλλά σαν κάτι που τις κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Περιπετειώδης, θριαμβευτικός και sexy με το Yes I Am ή θετικός και αισιόδοξος με το Yes I Am Pink First... ο πρωτοποριακός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν σήμερα τη θηλυκότητα τις βοηθά να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες τους και όχι τις επιθυμίες των άλλων. Υπακούν μόνο σε αυτό που θεωρούν το πολυτιμότερο αγαθό: στην ελευθερία τους.
 

Yes I am Pink First

Η ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ "PINK FIRST"

Το eau de parfum Yes I am Pink First, γεννήθηκε σε αυτό τον ψηφιακό κόσμο με τις γρήγορες εναλλαγές. Πιο ελαφρύ από το αρχικό Yes I Am, το νέο άρωμα εκφράζει επίσης ό,τι πιο παιχνιδιάρικο. Σχεδιασμένα σαν δύο διαφορετικές διαθέσεις, τις οποίες μπορείτε να εναλλάσσετε ανάλογα με το πώς αισθάνεστε ή με την ώρα της ημέρας, το Yes I Am και το Yes I Am Pink First είναι δύο συμπληρωματικές πτυχές της ίδιας γυναίκας. Στο νέο μπουκάλι, το φωτεινό κόκκινο παραχωρεί τη θέση του σε ένα πολύ θετικό φούξια που δίνει δύναμη στη γυναίκα που το φορά. Συνειρμική, εξαιρετικά εντυπωσιακή και μια σταλιά προκλητική, αυτή η άκρως αλληγορική συσκευασία γίνεται το σύμβολο αυτών των γυναικών που έχουν την ικανότητα να αντανακλούν το φως, αλλά και να εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα. Το δεύτερο δημοφιλέστερο χρώμα κραγιόν στον κόσμο μετά το κόκκινο, αυτό το ενθουσιώδες φούξια αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας τάσης μεταδοτικής χαράς και καλής διάθεσης. Στα χείλη, στα ρούχα, στην εσωτερική διακόσμηση ή στο νέο hashtag, αυτό το ζωηρό #pink κυριεύει το Instagram και γίνεται το σύγχρονο "carpe diem" των μοντέρνων
κοριτσιών.
Οι γυναίκες του Pink First είναι ολοκληρωμένες, έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους. Επειδή το ζητούμενο δεν είναι πλέον τι κάνουν, αλλά πώς και γιατί το κάνουν, αυτή η αναζήτηση του νοήματος διευρύνει τις δυνατότητές τους και τις συνδέει περισσότερο από ποτέ με τους άλλους... και με τον εαυτό τους. Έτσι, εξελίσσονται σε αυτές τις φιγούρες που μας εμπνέουν ως πρότυπα.
 

ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ

Με την ομάδα, την παρέα ή τη συμμορία της, η γυναίκα του Yes I Am Pink First καλλιεργεί μια οργανική θηλυκότητα στην οποία την πρώτη θέση έχει η αδελφότητα. Η βρετανίδα τραγουδίστρια Izzy Bizu, που πρωταγωνιστούσε και στην καμπάνια του Yes I Am, επιστρέφει για το Yes I Am Pink First και συνοδεύεται από τρεις δυναμικές γυναίκες: τη γαλλίδα χορεύτρια και ηθοποιό Jessica Errero, την ισπανίδα ηθοποιό Maria Pedraza, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Netflix "Casa de Papel", και την influencer και επιχειρηματία Sarah Ellen. Όλες ενσαρκώνουν τη χαρά της γενιάς τους με το στυλ του "Pink First". Διακηρύσσοντας "Yes, I Am", η τετράδα διασκεδάζει φτιάχνοντας τους δικούς της κανόνες, μακριά από περιοριστικές ταμπέλες και πρότυπα.

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη