Ενθουσιασμό προκάλεσε στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η συλλογή Backstage Pros Lips!

 
“Ενθουσιασμό προκάλεσε, από τα παρασκήνια των επιδείξεων μέχρι και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η συλλογή Backstage Pros Lips, δημιουργώντας πιστούς φαν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Απλά δοκιμάστε το Lip Maximizer ή το Lip Glow μία φορά και θα ανακαλύψετε ότι σας είναι πραγματικά απαραίτητα!”   Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior  

Φέτος, ο Dior αποκαλύπτει ένα άνευ προηγουμένου μυστικό από τα παρασκήνια των επιδείξεών του: το νέο Lip Maximizer, το αστέρι του όγκου. Αυτό το ήδη εμβληματικό προϊόν, ο καλύτερος φίλος των makeup artist και των μοντέλων, έχει κριθεί ως απαραίτητο από τις γυναίκες για καθημερινή χρήση. Σήμερα, αυτή η σύνθεση εξαιρετικής περιποίησης ενσταλάζεται σε νέες, δροσερές αποχρώσεις με απίστευτα αποτελέσματα - και πάνω απ’ όλα, μέγιστη λάμψη!  

Μια νέα ακαταμάχητη προσθήκη στην οικογένεια Backstage Pros Lips είναι το Lip Glow To The Max παρέχοντας την σύνθεση περιποίησης χειλιών του περίφημου Lip Glow σε ένα στικ διπλής απόχρωσης που συνδυάζει δύο ακτινοβόλες όψεις: μία πλούσια σε χρωστικές ουσίες που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και άλλη μία με απολαυστική λάμψη.  

“Ήδη ένα must-have για τόσες πολλές γυναίκες, το Lip Glow ανεβάζει τον πήχη της ακτινοβολίας, του χρώματος και της λάμψης «To The Max»”, δηλώνει ο Peter Philips. Δύο νέα προϊόντα για περιποίηση των χειλιών και μακιγιάζ. Δύο αντικείμενα πόθου, σχεδιασμένα από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

Εφαρμόστε στρώσεις και από τα δύο προϊόντα για θεαματικό χρώμα, εξαιρετική λάμψη και αισθησιακά, σαρκώδη χείλη.                    

Lip Maximizer Ένα συμπύκνωμα περιποίησης χειλιών και μέγιστου όγκου.  

Χάρη στην τεχνική ικανότητα των εργαστηρίων του Dior, το εμβληματικό προϊόν του Οίκου για σαρκώδη χείλη χαρίζει τώρα πραγματική περιποίηση, που συνδυάζει την απόλυτη άνεση και την απίστευτη λάμψη με τον εντυπωσιακό όγκο.   Στην καρδιά αυτής της σύνθεσης που περιποιείται τα χείλη, το υαλουρονικό παίζει καθοριστικό ρόλο. Οργανωμένο σε μικρο-σφαίρες, αυτό το θαυμάσιο μόριο σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα στα χείλη που συγκρατεί το νερό και εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση. Άνετο στην εφαρμογή όσο και εντυπωσιακό, το Lip Maximizer προσθέτει αμέσως + 29% * όγκο στα χείλη για ένα ορατό αποτέλεσμα γεμίσματος με κάθε χρήση.

Μέρα με τη μέρα, τα χείλη λειαίνονται άμεσα, με αποτέλεσμα + 86% μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης**.  

Απλά ακαταμάχητη, η νέα παλέτα είναι εμπνευσμένη από τις δροσερές και λαχταριστές αποχρώσεις του περίφημου balm χειλιών Lip Glow.

Επτά διάφανα χρώματα, που έχουν συσταθεί εξειδικευμένα από τον Peter Philips με τη σωστή ποσότητα χρωστικών κυκλοφορούν σε τρισδιάστατα και γκλος αποτελέσματα, που ενισχύουν τον όγκο.

Η ποικιλία χρωμάτων κυμαίνεται από το εμβληματικό "Pink", το αγαπημένο της Bella Hadid, στο «Raspberry», «Berry», «Coral», καθώς και "Rosewood", ένα άκρως αισθησιακό nude. Τέλος, οι "Holo Pink" και "Holo Purple", οι δύο αποχρώσεις με τρισδιάστατο αποτέλεσμα, πλημμυρίζουν με γκλίτερ τα χείλη αιχμαλωτίζοντας το φως.   * Δοκιμή με όργανα σε 10 άτομα. ** Δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα για αποτέλεσμα μακιγιάζ μετά από 4 εβδομάδες.      

Lip Glow To The Max Ζωηρό χρώμα, προκλητική λάμψη.  

Θεαματική λάμψη, τόσο εκθαμβωτική που αιχμαλωτίζει. Αυτό είναι το νέο Lip Glow To The Max! Κυκλοφορεί στην χαρακτηριστική ροζ συσκευασία και το στικ του συνδυάζει διπλή δόση αποχρώσεων Lip Glow σε έναν μαγευτικό στρόβιλο. Ο στόχος: να ανέβει ο πήχης σε ό,τι αφορά τη λάμψη ακόμα υψηλότερα. Με την εξαιρετική συγκέντρωση φωτεινών χροιών, δύο φορές περισσότερο από το αυθεντικό Lip Glow 001, η τεχνολογία Color Reviver χρησιμοποιεί το μόριο εωσίνης που προσαρμόζεται στο pH των χειλιών, αποκαλύπτοντας μια μοναδική απόχρωση για κάθε χρήστη. Το πιο ανοιχτό χρώμα είναι κορεσμένο με έναν ανάλαφρο, λαμπερό ιριδισμό για μοναδική ακτινοβολία.  

Εξαιρετικά συμπυκνωμένη σε βούτυρο μάνγκο, η σύνθεση χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση. Κυκλοφορεί στις αποχρώσεις του Lip Glow, παρουσιάζοντας δίδυμα καραμελένιων στροβίλων Lip Glow To The Max που διατίθενται σε δύο αποτελέσματα. Πέντε αποχρώσεις, από "Pink" έως "Berry", έχουν ένα δροσιστικό αποτέλεσμα που κάνει τα χείλη να δείχνουν σα να έχουν μόλις φιληθεί. Οι δύο επιπλέον αποχρώσεις, "Holo Pink" και "Holo Purple", αποκαλύπτουν μια ιριδίζουσα, τρισδιάστατη λάμψη. «Κάθε συνδυασμός χρωμάτων είναι τόσο διασκεδαστικός όσο και εκθαμβωτικός, αν και ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στο nude δίδυμο ‘Rosewood’ », λέει ο Peter Philips.  

Πιστοί στο απλοϊκό πνεύμα του Lip Glow, απλά γλιστράτε το στικ στα χείλη σας - ακόμα και χωρίς καθρέφτη! – για να αποκτήσετε μια ομοιόμορφη, κορεσμένη λάμψη. Ενσταλαγμένο με ζωηρές, χρωστικές ουσίες και μια πινελιά απίστευτης λάμψης, τα χείλη αποκαλύπτουν μια νέα ακτινοβολία που μαγνητίζει. Η συμβουλή του Peter Philips: «Πρώτα εφαρμόστε το Lip Glow To The Max, στη συνέχεια απλώστε μια στρώση της αντίστοιχης απόχρωσης Lip Maximizer για να αποκτήσετε όχι μόνο ένα θεαματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, αλλά και το διπλό όφελος, της περιποίησης χειλιών από την μία και του όγκου από την άλλη».    

 

Η καμπάνια   Ποιος θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα από τη Bella Hadid το πνεύμα των παρασκηνίων του Dior; Εξαιρετικά κομψή σε ένα άψογο λευκό φούτερ Dior και με χείλη σαρκώδη στην αγαπημένη της απόχρωση Lip Maximizer «001 Pink», συναντά την He Cong και την Charlène Hogger για να μοιραστούν αυτό το νέο μυστικό των παρασκηνίων. Κάθε κορίτσι παρουσιάζει μια διαφορετική λάμψη σε μοναδική απόχρωση Lip Maximizer, η οποία ταιριάζει με την προσωπικότητα και την επιδερμίδα της.

 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»