Νεότητα με διάρκεια: Capture Youth, η επανάσταση των ενεργών αντιοξειδωτικών

Εμπνευσμένη από την προληπτική ιατρική, η σειρά Capture Youth είναι η πρώτη1 ενεργή αγωγή επιβράδυνσης της γήρανσης mix & match. Αυτό το τελευταίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένο πρόγραμμα είναι ικανό να ενισχύσει τη νεότητα του δέρματος και να καθυστερήσει τα σημάδια γήρανσης - ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ατονία και έλλειψη σφριγηλότητας - προτού καν εμφανιστούν.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Ο βασικός πυλώνας της αγωγής Capture Youth, η Age-Delay Advanced Creme διπλασιάζει την αντιοξειδωτική δύναμη σε 2 ώρες2 προστατεύοντας τη νεανική ομορφιά του δέρματος για όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον, δραστικοί οροί ειδικής στόχευσης (χαρίζουν σφριγηλό, ματ, καταπραϋντικό, φωτεινό, ανορθωτικό αποτέλεσμα) ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.
 
Πιο mix & match, πιο προσαρμοσμένη, πιο αποτελεσματική
Επεκτείνοντας τη λογική της εξατομικευμένης ρουτίνας καλλυντικών, η αγωγή Capture Youth ενισχύεται με τέσσερις νέες καινοτομίες.
 
1Στον Dior.
2 Μέτρηση της αντιοξειδωτικής δύναμης της Age-Delay Advanced Creme χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PAOT, μεταξύ 2 και 4 ωρών μετά την εφαρμογή.
 
 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ 2019  
Η προσέγγιση mix & match ενισχύεται με μια νέα κρέμα και έναν ορό.
 
Ο Dior επιτρέπει την καθημερινή απολέπιση σε όλους τους τύπους δέρματος, χάρη στην Age-Delay Progressive Peeling Creme, που απελευθερώνει σταδιακά AHA για μια προσαρμοσμένη καθημερινή ανανέωση του δέρματος, 100% ήπια.
 
Ένας νέος ορός με εξειδίκευση στο στρεσαρισμένο δέρμα.
 
Σχεδιασμένο ως ένα προϊόν-κλειδί, το Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum, βοηθά στην αποκατάσταση των λιπιδίων και προστατεύει το εξαιρετικά ξηρό ή κουρασμένο από το εποχιακό στρες, δέρμα, για ένα αποτέλεσμα «επαναφοράς» σε χρόνο ρεκόρ.
 
Ολοκληρώστε τη φροντίδα Youth με δύο εξειδικευμένα βήματα: τη λοσιόν θρέψης και τη φροντίδα ματιών.
 
Ο Dior παρουσιάζει μια πρωτοποριακή, δραστική λοσιόν. Η Age-Delay Resurfacing Water βοηθά στην ενυδάτωση και στον καθαρισμό του δέρματος καθημερινά, ενισχύει το φράγμα του και διεγείρει την κυτταρική του δραστηριότητα.
 
 
Πρόκειται για αποτέλεσμα του μοντελισμού, δηλαδή της τρισδιάστατης απεικόνισης, στην περιοχή των ματιών, η Age-Delay Advanced Eye Treatment μεταμορφώνει το δέρμα σε βάθος με εξαιρετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα, που ενισχύουν τη νεότητα στην επιφάνεια του δέρματος.
 
Το νερό βοηθάει στον καθαρισμό του δέρματος καθημερινά, ενισχύει το φράγμα του και διεγείρει την κυτταρική του δραστηριότητα.
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗ: AGE-DELAY PROGRESSIVE PEELING CRÈME
 
Πώς θα ήταν εάν η απολέπιση ήταν ήπια και μπορούσε να γίνεται καθημερινά πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικά απαλό δέρμα;
Η επιφάνεια του δέρματος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με οξειδωμένα μόρια: η οξείδωση του είναι τριπλάσια από αυτή που παρατηρείται στα βαθύτερα στρώματα3. Ωστόσο, μέσω μιας σειράς αντιδράσεων, αυτή η επιφανειακή οξείδωση μπορεί να δημιουργήσει όλο και βαθύτερα οξειδωτικά φαινόμενα.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εξαλειφθούν τα νεκρά και οξειδωμένα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος με απολέπιση προκαλώντας μείωση των οξειδωτικών φαινομένων και πρόληψη στα σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές και ρυτίδες, σημάδια κόπωσης).
 
Τα αποτελέσματα της απολέπισης είναι σαφώς εμφανή: λειαίνουν, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και χαρίζουν ομοιομορφία στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων. Ωστόσο, η απολέπιση μπορεί να επιβαρύνει ορισμένους τύπους δέρματος.
 
Ο Dior παρουσιάζει μια ήπια λύση απολέπισης αξιοποιώντας τα αναζωογονητικά οφέλη και σταματώντας τις οξειδωτικές επιθέσεις, που προκαλούν γήρανση του δέρματος, χωρίς καμία δυσφορία. Για πρώτη φορά4, ένα απολεπιστικό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
 
3Thiele JJ, J Invest Dermatol. 1999 Sep;113(3):335-9.
4 Στον Dior. 
 
AGE-DELAY PROGRESSIVE PEELING CREME
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΛΕΙΑΝΣΗ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ
 
Χάρη στην σύνθεσή του, η φυσική δομή mille-feuille διαχέει συνεχώς ακριβώς τη σωστή δόση του κοκτέιλ AHA. Τα ΑΗΑ καταργούν προοδευτικά τους δεσμούς μεταξύ των κερατοειδών και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Αυτό το καινοτόμο σύστημα διάχυσης AHA συνδυάζεται με την αναζωογονητική βιταμίνη B3 για ήπια απολέπιση. Η Iris Florentina συμπληρώνει σε βάθος την αντιοξειδωτική δράση, διεγείροντας τη γλυοξάλαση.
 
Το δέρμα καθαρίζεται, λειαίνεται και επανενεργοποιείται. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα μεταμορφώνεται. Γίνεται πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη, χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα. Τα σημάδια κόπωσης και γήρανσης «σβήνουν».
 
 
 
 
ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:
INTENSE RESCUE - AGE-DELAY REVITALIZING OIL- SERUM
 
Μια εντατική σύνθεση για εκ φύσεως πολύ ξηρό δέρμα και μια εντατική θεραπεία για περιστασιακά στρεσαρισμένο δέρμα.
 
Το ξηρό και στρεσαρισμένο δέρμα αξίζει μια ειδική αγωγή
Με την Capture Youth, ο Dior στοχεύει στην ενίσχυση της πιο αδύναμης επιδερμίδας μέσω ενός ορού διάσωσης, που συνδυάζεται με την Age-Delay Advanced Creme για την ανανέωση της επιφάνειας και την προστασία της νεότητας των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος.
 
Παντού στον κόσμο, υπάρχει αύξηση του αριθμού των ανθρώπων με πολύ ξηρό δέρμα, που συνδέεται άμεσα με τα όλο και πιο ακραία κλιματικά φαινόμενα. Αργά ή γρήγορα, όλοι οι τύποι δέρματος υποβάλλονται σε επιθέσεις (λόγω του κρύου, του κλιματισμού κ.λπ.) ή εποχιακών στρεσογόνων παραγόντων.
 
Το ξηρό δέρμα στερείται λιπιδίων. Καθώς, είναι απαραίτητα για την προστατευτική (υδρολιπιδική) μεμβράνη, η λειτουργία του φράγματος του δέρματος καταστρέφεται και δεν διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας. Η απώλεια υγρασίας, που προκαλείται από έλλειψη λιπιδίων στα κύτταρα βλάπτει τη διαδικασία αναγέννησης και αυξάνει την οξείδωση (το δέρμα χωρίς λιπίδια είναι 2 φορές πιο ευαίσθητο στο οξειδωτικό στρες5).
 
Το δέρμα έχει μια αίσθηση «τραβήγματος» και μερικές φορές ξεφλουδίζει. Η έλλειψη ελαστικότητας από στρες παρατηρείται ταχύτερα και αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης. Η επιδερμίδα στερείται λάμψης και γίνεται θαμπή.
 
Διόρθωση, αποκατάσταση, αναγέννηση: το αποτέλεσμα "επαναφοράς"
Για το δέρμα που στερείται λιπιδίων, μια απλή ενυδατική ή καταπραϋντική θεραπεία δεν είναι πλέον αρκετή. Είναι απαραίτητη η δράση προς όλα τα μέτωπα: διόρθωση της επιδερμίδας, διατήρηση της παραγωγής λιπιδίων εις βάθος και τόνωση της διαδικασίας εσωτερικής αναγέννησης.
 
Με τη μετασχηματιζόμενη υφή ελαίου-ορού, το Capture Youth Intense Rescue συνδυάζει τη δύναμη ενός αναζωογονητικού ορού με τη θρεπτική δύναμη ενός ελαίου, που αγκαλιάζει το δέρμα.
 
5 Αναφορά της LVMH, Pelle de Queral, Neveu M., Σύγκριση της οξειδωτικής κατάστασης μεταξύ ατόμων με ξηρό δέρμα και ατόμων με φυσιολογικό δέρμα, Μάιος 2008.
 

 
INTENSE RESCUE - AGE-DELAY REVITALIZING OIL-SERUM
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ TAMANU
 
Το έλαιο Argan αποκαθιστά την περιεκτικότητα των λιπιδίων και προσφέρει άμεση αίσθηση ανακούφισης. Τα λιπαρά οξέα του Tamanu, ενός σπόρου από την Ασία, ενισχύουν το φράγμα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή λιπιδίων και το λειαίνουν. Το αντιοξειδωτικό Iris Florentina ενισχύει τη διαδικασία εσωτερικής αντίστασης του δέρματος μέσω της διέγερσης της γλυοξαλάσης και διατηρεί τη νεανική6 όψη του.
 
1 μπουκάλι, 3 χρήσεις
Mix & Match
Αναμείξτε 1 έως 2 σταγόνες με μια μικρή ποσότητα της Age-Delay Advanced Creme για να δημιουργήσετε μια πλούσια υφή.
Θεραπεία κατά τη διάρκεια της νύχτας
Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη στρώση για πλήρη επαναφορά κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Συμπύκνωμα διάσωσης για το περίγραμμα των χειλιών / τις στρεσαρισμένες περιοχές του προσώπου
Ταμπονάρετε απαλά τις καταπονημένες περιοχές για άμεση άνεση.
 
6Δοκιμή in vitro στα συστατικά.
 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΣΙΟΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ:
AGE-DELAY RESURFACING WATER
 
Μια λοσιόν που δρα στην επιφάνεια για να ενισχύσει το δέρμα εις βάθος.
Εκτός από την ουσιαστική γήρανση, το δέρμα υπόκειται σε καθημερινές επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες (ρύπανση, τσιγάρα, κλπ.). Τα επιφανειακά κύτταρα του δέρματος είναι τα πιο οξειδωμένα. Συσσωρεύονται και πυκνώνουν το φράγμα του δέρματος. Μέσω ενός συστήματος αλυσιδωτών αντιδράσεων, αυτό το φαινόμενο τονώνει και διατηρεί την οξείδωση στα βαθύτερα στρώματα.
 
 
AGE-DELAY RESURFACING WATER
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
 
Αυτή η λύση συνδυάζει την αίσθηση του νερού, που γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα μαζί με τη φυσική ικανότητα απολέπισης των ενζύμων Papaya με την αντιοξειδωτική Iris Florentina. Στην επιφάνεια, αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διεγείρεται η ανανέωση τους. Στα βαθύτερα στρώματα, η παραγωγή γλυοξαλάσης ενεργοποιείται και προστατεύεται η νεανική όψη. Ενυδατωμένο, το δέρμα απορροφά καλύτερα τα συστατικά, που εφαρμόζονται στη συνέχεια. Είναι φρέσκο και φωτεινό.
 
 
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ:
AGE-DELAY ADVANCED EYE TREATMENT
 
Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior επικαλείται το status quo της βιομηχανίας καλλυντικών. Για πρώτη φορά, μια μοναδική τεχνολογία τρισδιάστατης μοντελοποίησης χαρτογραφεί τις οπτικές ιδιότητες του δέρματος, προσφέροντας μια νέα εξήγηση του φαινομένου των μαύρων κύκλων και ανοίγοντας μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων για τη διόρθωσή τους.
 
Οι μαύροι κύκλοι στα μάτια αντικατοπτρίζουν την έλλειψη πυκνότητας .
Το λεπτό δέρμα γύρω από το περίγραμμα των ματιών στηρίζεται σε βασικές σκούρες δομές, όπως ο μυς που είναι υπεύθυνος για το άνοιγμα και κλείσιμο των βλεφάρων.
Στη νεανική επιδερμίδα, η πυκνότητα των δομών του δέρματος διαχέει αποτελεσματικά το φως και δρα σαν οπτικό φράγμα επιτρέποντας την απόκρυψη τους. Το δέρμα είναι ωραίο.
Με την πάροδο του χρόνου και κάτω από την επιβλαβή δράση της οξείδωσης, η μείωση της πυκνότητας του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της ιδιότητάς του να αποκρύπτει: οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται με τη μορφή μπλε σκιάς.
 
Γιατί να καλύπτετε όταν μπορείτε να προβλέψετε;
Η έλλειψη πυκνότητας συνδέεται επίσης με τις λεπτές γραμμές και το πρήξιμο. Ο Dior ενσωματώνει την τεχνογνωσία Capture Youth στην προληπτική περιποίηση δέρματος και προλαμβάνει τα εμφανή σημάδια γήρανσης κυρίως στα μάτια.
 
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: Η προστασία της πυκνότητας του δέρματος επιτρέπει τη διατήρηση του ρόλου του ως οπτικού φράγματος και καλύπτει αποτελεσματικά και σε βάθος τις σκούρες δομές ώστε να διατηρείται η φωτεινότητα του.
 
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ: Ανορθωμένο, πυκνότερο και ουσιαστικά ενυδατωμένο, το δέρμα παραμένει απαλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ: Τα μάτια αντιστέκονται καθημερινά στην αφυδάτωση και στην οπτική κόπωση, τα οποία κάνουν το δέρμα του προσώπου να δείχνει πλαδαρό (σακούλες, βαρύ ή "τσαλακωμένο" βλέφαρο).
 
AGE-DELAY ADVANCED EYE TREATMENT
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
 
Αυτή η εξαιρετικά χυμώδης και δροσερή τζελ-κρέμα ενισχύει άμεσα το περίγραμμα των ματιών. Το Crithmum, ένα φυσικό, δραστικό συστατικό, προσφέρει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με εκείνο της ρετινόλης7, βοηθώντας να συμπυκνωθεί και να λειανθεί το δέρμα πετυχαίνοντας τη μέγιστη διάχυση φωτός σε όλες τις διαστάσεις του. Η συνέργεια των Albizia και Siegesbeckia, δύο βοτανικών συστατικών, βοηθά στη μείωση της συμφόρησης στην περιοχή των ματιών. Η Iris Florentina, ένα αντιοξειδωτικό, προωθεί τη διαδικασία εσωτερικής αντίστασης διεγείροντας τη γλυοξαλάση. Τα μάτια συνεχίζουν να σπινθηροβολούν με νιότη όλη την ημέρα και σε βάθος χρόνου.
 
 
 
ΜΕΡΟΣ II
 
Η πανέμορφη Cara Delevingne επιστρέφει για να μιλήσει απευθείας με τις γυναίκες, πρόσωπο με πρόσωπο. Μια ισχυρή και αυθεντική γυναίκα μοιράζεται με αυτοπεποίθηση τη ρουτίνα ομορφιάς της με Capture Youth. Εξηγεί με ακρίβεια τη «mix and match» αγωγή νεότητας, προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα της ζωής των γυναικών και περιγράφεται  σε 3 ταινίες γεμάτες ζωντάνια: «Start Me Up» για μια γρήγορη διάσωση δέρματος, «Eye Opener» για αναζωογόνηση της φρεσκάδας των ματιών σας και τέλος «A Brighter Solution» για ενίσχυση της λάμψης και της ποιότητας του δέρματος. Αληθινές στιγμές της ζωής, τρία μανιφέστα ομορφιάς με κεντρικό πρόσωπο την Cara Delevingne στέκονται στο ύψος της δύναμης και του χαρίσματός της.

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!
#grownalchemist: Το Αυστραλέζικο brand έρχεται στην Κύπρο από την Relia Trading