New Beauty Entry: Darphin Paris

Της Χρύσας Γρηγορίου

Beauty editors, bloggers και άτομα από τον χώρο των media στην Κύπρο έδωσαν πρωινιάτικο ραντεβού στο πανέμορφο Zest στην καρδιά της Λευκωσίας, για να υποδεχτούν τη νέα σειρά περιποίησης ομορφιάς Darphin εξερχόμενης από Γαλλία. Όλα είχαν άρωμα από ανθούς λουλουδιών!

 


Τα προϊόντα γεννήθηκαν στο Παρίσι το 1958 από τον Pierre Darphin, λάτρη των βοτάνων, κινησιοθεραπευτή και πρωτοπόρο των καλλυντικών. Η κομψή παριζιάνα υπήρξε μούσα του και για εκείνη δημιούργησε ειδικές περιποιήσεις προσώπου και εφήυρε τους διάσημους ορούς, τα ελιξίρια που ήταν βασισμένα σε φυτικά αιθέρια έλαια και τις πολύτιμες αντιγηραντικές κρέμες με τις εξαιρετικές υφές και τα θεϊκά αρώματα. Για να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα τους, συνδύαζε τα προϊόντα του με αποκλειστικές τεχνικές μασάζ και ειδικές μεθόδους εφαρμογής.

Η επιτυχία του ήταν άμεση! Τα αποκλειστικά, πολυτελή και υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης του Darphin αναπτύχθηκαν γρήγορα όπως και η φήμη της μάρκας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ η Darphin συνεχίζει να ξεκλειδώνει τα μυστικά του όμορφου δέρματος με ολοκληρωμένες σειρές για κάθε τύπο δέρματος και γούστων. Η ισχυρή αντιγηραντική σειρά είναι εμπνευσμένη από το φημισμένο βαθύ μασάζ του Pierre Darphin και εμπλουτισμένη με το σπάνιο αναζωογονητικό Sea Emerald! Προσφέρει αίσθηση εξαίσιας ομορφιάς, απόλαυσης και ευεξίας με ξεκάθαρα, ορατά αποτελέσματα. Τα υψηλής απόδοσης Ελιξίρια Αιθέριων Ελαίων περιλαμβάνουν τα πιο εκλεκτά αρωματικά αιθέρια έλαια και προσφέρουν στην επιδερμίδα υπέροχη απολαυστική αίσθηση και μοναδικά οφέλη.


Tip: Δοκιμάστε το 8-flower nectar, το εμβληματικό Essential Elixir Oil του brand, ένα αρωματικό μείγμα από αιθέρια έλαια (Ylang-ylang, Πατσουλί, Neroli, Τριαντάφυλλο, Imortelle, Λεβάντα, Γιασεμί και Ίριδα)  και μαλακτικά συστατικά (εκχυλίσματα Arctic Cranberry και Date) που συσφίγγει και θρέφει το δέρμα, απαλύνει γραμμές και τις ρυτίδες και ανανεώνει τη φυσική λάμψη του δέρματος για μια ολικά νεότερη εμφάνιση.

Tip 2: Βρείτε τα Darphin Paris σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και spa. 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν