Φτιάξε επιδερμίδα με τα φυσικά προϊόντα HoneyTherapy!

Η Κυπριακή αγορά καλλυντικών  εμπλουτίζεται με τα υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα HoneyTherapy, με τους καταναλωτές να έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού. Τα προϊόντα φέρνουν αποκλειστικά στην Κύπρο η «Ευρωπαϊκή Μελισσοκομία» (www.EuroBeeKeeping.com), μια αμιγώς κυπριακή επιχείρηση, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία «Αρκαδική Μελισσοκομία»,με δράση στο χώρο της μελισσοκομίας από το 1981.

 
Είναι ευρέως γνωστό ότι το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας έχουν εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες, προσφέρουν ενυδάτωση, αναζωογόνηση και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις αλλεργίες και τη γήρανση. Το μέλι, ο βασιλικός πολτός, η γύρη, η πρόπολη και το φυσικό κερί της μέλισσας, αποτελούν τα κύρια συστατικά των προϊόντων HoneyTherapy. Εκτενείς εργαστηριακές μελέτες και εφαρμογές συνδύασαν υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες με το πιστοποιητικό Ecocert®, όπως τα αιθέρια έλαια από φυτά και φυσικά άλατα με τα προϊόντα της μέλισσας, δημιουργώντας τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς του HoneyTherapy.
 

Η συλλογή προϊόντων αποτελείται από 3 διαφορετικές σειρές: την SweetAphrodisiac με ξεχωριστό άρωμα βανίλιας που διεγείρει τις αισθήσεις, την ForbiddenFruit με αναζωογονητικό άρωμα ανθέων πράσινου μήλου και την WhiteFantasy με μυστηριώδες άρωμα musk.
 
Κάθε σειρά αποτελείται από φυσικό butter σώματοςπου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και επιβραδύνει τη γήρανσή της. Τοbodyscrub από άλατα προσφέρει βαθιά απολέπιση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του οξυγόνου στην επιδερμίδα. Το lipbutter-με φυσικό κερί μέλισσας- θεραπεύει και ενυδατώνει τα ξηρά και σκασμένα χείλη, ενώτοbodylotionθρέφειμε βαθιά ενυδάτωση την επιδερμίδα, χαρίζοντας της μεταξένια υφή.
 


Παράλληλα, στα προϊόντα HoneyTherapy περιλαμβάνονται κρέμες χεριών με υψηλή περιεκτικότητα sheabutter, κατάλληλες για ξηρά και ερεθισμένα χέρια, οι οποίες χάριν στο μέλι που περιέχουν έχουν αναγεννητικές ιδιότητες, αγνά σαπούνια απολέπισης που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιούν τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, και φυτικά σαπούνια που περιέχουν θυμαρίσιο μέλι, έλαιο καρύδας, φοινικέλαιο και βούτυρο καριτέ σε 9 διαφορετικά αρώματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην «Ευρωπαϊκή Μελισσοκομία» στο 22 01 4030 και το info@eurobeekeeping.com.
 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!