Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ανακαλύψτε τη μάσκα που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα

  09/03/2016 13:08
Ανακαλύψτε τη μάσκα που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα

Ανακαλύψτε τη μάσκα που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα

  09/03/2016 13:08

Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας περιλαμβάνει μόνο τα βασικά: καθαρισμό, ενυδάτωση, φροντίδα ματιών και νύχτας. Όταν οι ανάγκες της επιδερμίδας όμως γίνονται πιο συγκεκριμένες η στοχευόμενη δράση μιας μάσκας προσώπου γίνεται επιτακτική ανάγκη. Στην Kiehl's υπάρχει μια μάσκα για κάθε ανάγκη! Ανακαλύψτε αυτή που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα. 

Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque – Άμυνα και Αναπλήρωση

kiehls 1


Προστατεύστε την επιδερμίδα σας από τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις με τη νέα μάσκα Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque. Με 99.6% φυσική σύνθεση, αυτή η μάσκα συνδυάζει κορίανδρο και εκχύλισμα πορτοκαλιού - δύο βασικά συστατικά που συνεργάζονται για να προστατεύσουν και να αναπληρώσουν την επιδερμίδα

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque – Απολέπιση & Λάμψη

kiehls 2


Ξυπνήστε την κουρασμένη επιδερμίδα με τη νέα μάσκα Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque. Εμπλουτισμένη με συστατικά, όπως το Κράνμπερι και ο Κουρκουμάς, αυτή η αναζωογονητική μάσκα βελτιώνει ορατά τη συνολική όψη της επιδερμίδας, ενώ οι θρυμματισμένοι Σπόροι Κράνμπερι της σύνθεσης κάνουν απαλή απολέπιση για πιο λεία, πιο λαμπερή και πιο φωτεινή επιδερμίδα.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque – Μείωση των πόρων

kiehls 3


Φροντίστε τους πόρους σας με λίγο από rare Earth. Εμπλουτισμένη με λευκό άργιλο του Αμαζονίου, η μάσκα Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque απομακρύνει τους ρύπους, απαλύνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει την όψη των πόρων. 

Ultra Facial Overnight Hydrating Masque - Ενυδάτωση τη νύχτα

kiehls 4


Επιτέλους, αποκτήστε την ενυδατωμένη επιδερμίδα που τόσο ονειρεύεστε με την Ultra Facial Overnight Hydrating Masque. Αυτή η ισχυρή μάσκα αναπληρώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ εσείς κοιμάστε, χαρίζοντας σας πιο ενυδατωμένη και πιο υγιή επιδερμίδα με το πρώτο φως της ημέρας.

Τα προϊόντα Kiehl’s θα τα βρείτε στο Debenhams The Mall of Cyprus, Debenhams Olympia στη Λεμεσό και στο αφορολόγητο τμήμα του Αεροδρόμιου Λάρνακας. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας