Instant Glow: Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Clarins

1,2,3… Λάμψη!

Το να αισθάνεσαι λαμπερός, φρέσκος και  ακτινοβόλος δεν είναι θέμα ηλικίας… είναι όλα θέμα λάμψης! Μακιγιάζ που νοιάζεται για το δέρμα προσφέροντάς του διάφανη όψη, μάτια που φωτίζονται με κολακευτικές, ιριδίζων αποχρώσεις και γυαλιστερά χείλη που αιχμαλωτίζουν το φως.

Η πρώτη Clarins BB Cream που εξισορροπεί το δέρμα


Βελτιώνει και ομαλοποιεί την ανομοιόμορφη επιδερμίδα...είναι αυτό που περιμένεις από μια BB Cream. Να δώσει στο δέρμα σας την ισορροπία που χρειάζεται και να αποκαλύψει την λάμψη του. Αυτό είναι καινοτομία! Μισό προϊόν περιποίησης δέρματος και μισό προϊόν μακιγιάζ η BB Skin Detox Fluid SPF25 άμεσα ενισχύει την επιδερμίδα και δίνει στο δέρμα νέα ζωή. Προσφέρει την τέλεια επιδερμίδα με ένα τέλειο ελαφρύ τελείωμα. Η BB Skin Detox Fluid SPF25 προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος με το αποκλειστικό anti-pollution complex της Clarins.

Τα μάτια στολίζονται με φωτεινές, ιριδίζων αποχρώσεις για να αντανακλούν όμορφα το φώς

 

 

Απαλές, λαμπερές χρωστικές ουσίες, κομψές γήινες αποχρώσεις και φόρμουλες φροντίδας δέρματος όλα μαζί ενισχύουν τα όμορφα μάτια. Τέσσερις νέες ιριδίζων σκιές με καινοτόμα υφή. Συνδυάζουν τα οφέλη πούδρας και κρέμας Σε ένα μόνο προϊόν και προσφέρουν απαλό, λαμπερό αποτέλεσμα μακιγιάζ. 
LIMITED EDITION

Μια όμορφη παλέτα με 5 απαλές, ματ και ιριδίζων αποχρώσεις ενισχυμένες με εκχυλίσματα φυτών και μεταλλικών στοιχείων που φροντίζουν τα βλέφαρα.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ


Rouge Eclat  Ένας εκθαμβωτικός συνδυασμός χρώματος και άνεσης. Μια άνετη, μεταξένια, αισθησιακή υφή ενυδατώνει τα χείλη και ενισχύει το χρώμα του κοκκιναδιού.
Instant Light Natural Lip Perfector Ένα ακαταμάχητο gel που ενυδατώνει για 4 ώρες, θρέφει και γεμίζει τα χείλη, σε δύο νέες φωτεινές, glossy αποχρώσεις.
Multi Brush Ένα όμορφο ροζ blush το οποίο ενισχύει τα μάγουλα χαρίζοντάς τους μια υγιή λάμψη.

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!