Rose Couture: Το νέο άρωμα από τον Elie Saab

 Ένα λουλούδι. Ένα χρώμα. Ένα άρωμα. Το σύμβολο της θηλυκότητας. Και μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τον Elie Saab. Σήμερα, ο Couturier εξυψώνει την υπογραφή του με ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια με μια δίνη από ροδοπέταλα. Και κοσμεί το πρώτο του εικονικό άρωμα με το πιο θηλυκό από τα χρώματα. Ένα Couture ροζ! Ένα λουλούδι. 

Μια εκθαμβωτική έκφραση της αισθητικής του Elie Saab, το Rose Couture εξερευνά ένα θέμα που είναι αγαπητό στην καρδιά του: τα λουλούδια. Βιρτουόζικες δημιουργίες της τέχνης του Couturier, ανθίζουν κάθε σεζόν στις συλλογές του, κεντημένες με χάντρες σαν διάφανες σταγόνες δροσιάς, γλυπτά πάνω σε τούλι ή ταφτά, διαμορφωμένα σαν πέταλα που κυματίζουν στο σιφόν. 

Ένα χρώμα


Ανάμεσα στα λουλούδια του φαντασμαγορικού φανταστικού κήπου του Elie Saab, βρίσκεται το τριαντάφυλλο που τις περισσότερες φορές δανείζει υην πλούσια παλέτα του στον Couturier. Χείλη, μάγουλα, πέταλα ... Από τα πιο καυτά ροζ με το τρυφερό ρουζ στα ζυγωματικά των μοντέλων, αλλά και τα βυσσινί και τα φούξια, δεν είναι οι μυριάδες αποχρώσεις του τριαντάφυλλου που μοιράζονται από κοινού οι γυναίκες και τα λουλούδια; Για να εκφράσουν τη διπλή έννοια του τριαντάφυλλου, το Rose Couture δανείζεται άρωμα του λουλουδιού και με τόλμη μεταφράζει το χρώμα των πετάλων του σε άρωμα.

Ένα άρωμα


Ο αρωματοποιός Francis Kurkdjian έχει συγκεντρώσει για το Rose Couture από την καρδιά του ELIE SAAB Le Parfum, τα ακτινοβόλα άνθη πορτοκαλιάς και τα εμπλούτισε με μελί ροδοπέταλα. Κι όταν μεγεθύνονται και παρουσιάζονται στο νέο eau de toilette, το τριαντάφυλλο αποκτά μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια.

Στις νότες της κορυφής, συνδυάζεται με φρέσκια παιωνία σε μια δίνη από μεταξένια πέταλα. Η απολαυστική δροσιά λιώνει σε ένα εξαιρετικό νέκταρ από τριαντάφυλλα, ενισχυμένη με φρουτώδεις πτυχές και απαλύνεται από μια δόση βανίλιας. Αυτή η εθιστική συμφωνία μεταφέρεται από μια πνοή από γιασεμιά, τόσο καθαρή σαν το μεταξωτό σιφόν ...

Μια πλούσια ξυλώδης βάση ενισχύει τη σύνθεση με μια αέρινη σύνθεση, ακριβώς όπως ένα πυκνοϋφασμένο ύφασμα και προσθέτει τη δική της δομή στο άρωμα. Το ηδονικό σατινέ σανταλόξυλο και το σκοτεινό βελούδινο πατσουλί , τα οποία, αντιθέτως, εξυψώνουν τη φρεσκάδα αυτών των ακτινοβόλων λουλουδάτων υλικών…

 

 

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega